Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (50)
Raspunsuri - Pagina 19
madutza_bra spune:
roxx, multumesc. Nu ma stresez cu DT-ul pentru ca oricum nu am incredere in el. L-am facut ca asa mi-a zis dr-ita, dar nu ma incadrez in categoria de risc 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
13+ cu 90% 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
Lorich spune:
Neata 
Maduta ce haioasa esti cu semnatura ta "90%" . Ma bucur ca e totul ok.
Felicitari tuturor burticilor care si-au vazut puii la eco si au aflat si de carucioare!!!!
Nu stiu cine a pus linkul la subiectul deschis de Marius, iar m-am umflat de plans... si nu-mi mai trece raceala....si am aflat ca s-ar putea ca acest corp enorm al functionarilor publici posibil sa se descotoroseasca si de mine, gravida sau negravida.... am avut un cosmar groaznic - legat de sarcina....deci azi e randul meu sa stau in borcanul cu tristete. (saracii mei hormoni pana acum au facut fata cu brio, eu eram aia nebuna care zambeam pe strada)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 18+
monika_bt spune:
Neata, fetele!
Felicitari ptr noile carucioare!

Apropo de bugetari...sotul meu e pompier. Inca nu pot intelege de unde atata dedicatie la oamenii astia! Indiferent de situatie ei se baga sa salveze. Acum au salariile taiate atat din norma de hrana cat si din salariul brut...dar isi fac meseria in continuare, la fel ca inainte. Si nu mai pun ca el este la dispozitie 24 din 24, sta mewreu cu telefonul deschis in caz de urgenta iar de se intampla calamitati nu-l mai vad zile intregi:doarme prin corturi, mananca numai conserve si salamuri, fara baie, fara nimic.Dar nu se plang niciodata.Mai nou vor sa-i restructureze...iar sotul meu e printre cei vizati desi nu are nici o abatere, nici un concediu medical,never. Si nici drept la somaj nu au ptr ca in statutul lor nu EXISTA datul afara...Ei bine ptr actualii guvernanti va exista.
Ca sa nu mai spun ca fratele meu lucreaza in armata unde, da, nu se platesc orele suplimentare sau de noapte, dar se fac la greu.
Asta e Romanica noastra...am ajuns sa cerem de la parinti sa ne platim datoriile...ptr ca momentan sunt platita cu 80 de centi pe ora. In orasul meu mic nu se gaseste nimic de lucru ca mi-as fi luat in plus, asa gravi cum sunt...Dar de peste tot se da afara.
Ti-e greata si atat! Mai ales ca nimeni nu face nimic, prefera mai bine sa se sinucida decat sa-si ceara un drept.
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
13+ 
andri31 spune:
neata burtici
ura... se inmultesc carucioarele cu cuc si pasalica 
mi-ai venit rez. de la synevo. va spuneam ca acum vreo luna am mancat branzica de la care se presupunea ca 4 pers au facut toxiinfectie... am tras o serietura crunta , mi-am refacut listeria si...... negativ , >=1/32....valoare neschimbata dupa 1 luna 

am scapat si eu si bebe dulce.
merg dupa amiaza sa-mi iau rez de la DT de sange si ma infiintez la dr. daca astazi nu-mi dau catelusa kara(ca i-am gasit stapana care a pierdut tot un westie) cred ca merg tpt astazi la citeala
nu stiti cat sunt de fericita ca am scapat de stresu' cu listeria , daca scap cu brio si de rezultate , urmatorul pas morfo pe la 20 sapt![]()
pup dulce dulce dulce dulce toata burticile , bebitele si bebeloii
mami
14+ cu posibil 
lumina si putere
Codruta84 spune:
Am scos in aceasta dimineata rezultatul de la triplu test si a iesit risc foarte scazut. O sa ma duc maine la morfo fetala sa vad ce zice si dr Calomfirescu si saptamana viitoare la Dr mea la Polizu.
Nu imi faceam oricum pb de TT pentru ca nu am antecedente in familie si am 25 de ani. Oricum si daca imi ziceau ca are copilul sindromul down nu faceam intrerupere sau amniocenteza.
Codruta
cu
de 20+
ziki spune:
neata burtici cu buburuzici!
eu inca sunt socata de ce s-a intamplat cu acei copilasi...
m-am hotarat cu sotul la maternitatea privata din Constanta, si poate daca vrea doamne-doamne si merge totul bine, reusesc sa vad cum e cu nasterea in apa... ![]()
codruta, felicitari pentru rezultat, nu-ti face griji, va fi totul si in continuare bine 
buna dimineata tuturor fetelor, si sa aveti o zi frumoasa!
sanziana - sef de trib si
13+ cu 
Foxy-le spune:
Neata, neata fetele! ati baut cafeluta? daca nu inca, poftiti
cu chifle cu unt alaturi!
Va doresc o zi frumoasa si racoroasa
20 
andri31 spune:
ziki sunt 2 maternitati private in cta
le poti vizita pe amandoua , poti cunoaste personalul, preturile sunt comparabile
la euromaterna sunt considerati a fi cei mai buni doctori
la isis este varianta cu nasterea in apa.
Bafta in alegerea ce urmeaza sa o faci !
Ori fi poate inconveniente si in nasterea la privat dar sunt infinit mai mici iar la categoria safe clar nu poti compara cu sistemul public. No way !
mami
14+ cu posibil 
lumina si putere
bebelu86 spune:
neata feteleee
LILI felicitari pt
.
Felicitari tuturor pt vestile bune de la eco si analize.
ma apuc sa fac capitol nou, ca voi pleca iar si nu stiu cand voi ajunge aksa, si nu stiu dc se baga careva sa se ocupe de asta 

sa aveti o zi frumoasa si usoara
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
20+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
inaioana spune:
Si eu sunt aproape decisa sa nasc la Isis. Abordarea lor imi place mai mult decat a celor de la Euromaterna, este mai apropiata, mai pe gustul meu, iti respecta planul de nastere, sotul poate sta cu tine 24/24 si asa mai departe.
Mai nou, am luat in calcul si varianta Nova Vita (Targu Mures) unde pretul este la jumatate (2000 Ron pentru cezariana), dar trebuie sa merg acolo sa vad si asta numai daca decid ca nu incerc natural. Pentru ca la Isis, desi am doua cezariene, mi s-a oferit posibilitatea sa pot incerca sa nasc natural.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).