Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (50)
Raspunsuri - Pagina 18
Foxy-le spune:
felicitari Crina pt baietel! sa fie sanatos si tu la fel! 
Hai fetele cu baietei ca ne ajung ,,rozaliile'' din urma ![]()
20 
madutza_bra spune:
Salutare fetele!
Nu am mai intrat de ceva timp, iar acum vad ca s-au cam incins spiritele pe aici.
Eu am fost luni la eco morfologica, bebe este bine dezvoltat, are 7 cm si in procent de peste 90 % este fetita
. suntem toti in culmea fericii. Sper sa ramana fetita pana la final
. Mi-a luat si sange pentru DT, iar rezultatul il am peste 1 sapt.
Multi pupici pentru vas si sherbi, de care nu mai stiam nimic
, asa imi trebuie daca dau cam rar pe aici ![]()
Pentru toate fetele 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum
13 + cu 90% 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
mirela2 spune:
deci pana la urma ne ajung fetele din urma
sanatosi sa fie cu toti si sa avem unde sa i aducem pe lume in conditii cat mai umane si mai safe
ca la cum se arata vremurile, o sa ajungem ca bunicile noastre sa ne nastem copii pe brazda campului, caci sigur acolo nu mai sare nik in aer si nu mai ia foc nimic
chiar daca suntem la herculane, tv-ul a mers numai pe realitatea
nu se poate ca niste pui de om asa de firavi sa fie lasati singuri
intotdeauna am avut o parere tare proasta despre spitalul giulesti, acum am inca un motiv sa fug cat pot de tare de el
sper sa nu se mai intample asa ceva la alta maternitate
pupi fetelor
+16 
si mami de Vlad (12.12.1999) 
bebelu86 spune:
Maduta felicitari pt fetita. 

deci azi am mai adaugat o
si un

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
20+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
roxx26 spune:
Fetelor, sunt un pachet de nervi! Am fost astazi la analizele de trim II, in general cele clasice (hemoleucograma, glicemie, sumar urina, urocultura etc plus toxo si listeria pe care stiam oricum ca le platesc) cu trimitere de la medicul de familie. La receptie mi se spune sec: nu mai sunt fonduri la casa de sanatate! Deci le-am platit pana si pe astea...bai frate, dar eu sa dau aproape 2 mil pe luna la CAS am fonduri??? Asta in conditiile in care, de cand sunt salariat,n-am beneficiat de aproape nimic, nici n-am calcat pe la doctor pana sa fiu gravi! Sa-i ia toti dracii cu casa lor de asigurari!!
_
BB e deja pe drum
Roxana
18+ cu
bebe creste
roxx26 spune:
DANGABRIELA, vezi pe site la rococo, mi se pare ca au preturi destul de rezonabile
LORICH, hehe, a propos de sutien, tre sa-mi iau si eu unele noi ca iar am mai crescut un numar
..ce dor o sa-mi fie de vremurile astea!! De acord cu tine in ceea ce priveste subiectul cu bugetarii. Nu trebuie generalizat. Eu sunt bugetar d-ala care bag overtime ca la balamuc plus sambete plus concedii anulate etc etc..pt k lucrez in sistemul militar si asta e situatia. Sa nu-si imagineze cineva ca s-au platit vreodata ore suplimentare. Asa ca cine zicea ceva de terminat program la ora 14...m-a amuzat un pic, da hai sa nu mai generalizam acolo unde nu stim foarte clar ce si cum.
Si a propos, si pompierii aia sunt tot bugetari saracii!!!
_
BB e deja pe drum
Roxana
18+ cu
bebe creste
Lili_g spune:
Bebelu, pune si la mine carucior albastru. ![]()
Am vazut discutiile voastre si ma abtin sa fac comentarii. Nu stiu de ce mi-a venit in minte proverbul asta: "omul sfinteste locul". Cred ca asta se aplica si la bugetari si la non-bugetari.
mamicile
roxx26 spune:
IUBITA_MARA, tot respectul pt tine..ai mare dreptate in ceea ce spui, nu trebuie sa generalizam, pt k sunt atatea exemple si de o parte si de alta, din pacate! Toata stima pt cei care sunt dedicati muncii lor, indiferent care ar fi aceasta. Dar nu trebuie sa ne facem ca nu vedem ca sistemul medical e putred pe undeva si sunt atatia oameni cu comportament neprofesional (aia care iti baga mana in buzunar, care iti vorbesc urat cand tu esti pe masa de nasteri, care nu baga in operatie bolnavul pana nu primesc suma de rigoare etc.). E adevarat, nu e singurul sistem la pamant din tara noastra...dar din pacate ii afecteaza cel mai mult pe oameni. Stiu, e frustrant sa auzi cum se comenteaza la modul general negativ despre meseria ta, pe care tu stii foarte bine ca ti-o faci cu maxima implicare...dar din pacate asta e lumea / tara / societatea in care traim...
_
BB e deja pe drum
Roxana
18+ cu
bebe creste
roxx26 spune:
FLUTURAS, nu stiu cum poti sa nu zici nimic...mie de la primele doua liniute imi venea sa strig in gura mare ca o sa am bebic..abia m-am abtinut pana la prima eco de confirmare..iar la tine bucuria e dubla!!
JASMIN, felicitari pt baietel ! Sa ne auzim doar cu vesti la fel de bune de acum incolo!
MADA, felicitari pt fetita! Si nu te stresa prea tare cu DT, ai vazut ca s-a tot discutat pe aici despre relevanta rezultatelor! daca e totul ok la morfo, e loc doar de optimism!
Mai dragelor, dar e mare liniste pe aici, nu stiu ce se intampla cu voi...Eu azi am trebaluit toata ziua, dar maine ma rasfat, am program de manichiura si poate vineri la coafor ca sunt nevopsita de la inceputul lunii mai...In rest, va pupacesc ca vad ca nu mai zice nimeni nimic, ma simt singura pe aici..
Noapte buna!

_
BB e deja pe drum
Roxana
19+ cu
bebe creste