Incendiu la maternitatea Giulesti

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

unele din fetele care au nascut la giulesti au spus cum a fost. si? am spus pe forum, am spus cunoscutilor. e o situatie greu de dovedit, desi toata lumea o cunoaste.

pe vremea mea bratari erau numai la maini; oricum, sistemul de identificare era jalnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

adica un secretar de stat poate sa vina si sa se ocupe personal de un caz tragic, extrem, nedrept si nefericit, iar domniile sale primarii si ministrul sunt in vacanta si nederanjabili.
bun si asa!


Lasa ca pe astia mentionati de tine oricum nu ii intereseaza, si nu valoreaza 2 bani, sunt total inutili, decat sa vina doar ca sa faca act de prezenta mai bine sa stea dracului deoparte. Arafat venea cred ca si daca nu avea functia asta, cred ca e omul care a facut cel mai mult pentru sistemul de sanatate din Romania, cat nu au facut toate guvernele si toti ministrii de la revolutie incoace. Arafat si Smurdul parca nici nu ar fi de la noi din tara, fac un contrast izbitor cu restul sistemului medical.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

a, si maternitati de cosmar sunt nenumarate, s-a intampalt la giulesti, banuiesc ca s-ar fi putut intampla in 90 % din maternitatile din romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

ma simt infiorator / zic ca sa nu ma mai gandesc ..... DAR NU POT!

si ma tot intreb ce putem face..
ce poate face fiecare dintre noi?

ce pot face eu?

ma pot ruga pt micile suflete / o fac incontinuu de aseara si imi imbratisez copilashii...aseara dormeau in patutz amandoi si le urmaream somnul lin fara sa-mi pot opri lacrimile


DACA SE ORGANIZEAZA UN MARS DE DOLIU voi fi acolo
sa ne manifestam cumva si sa facem un APEL LA RESPONSABILITATE


cu totii purtam responsabilitatea lucrurilor care ni se intampla//de la electrician pana la primar, ministru...

Alinuk


la doar un pas...multumim!


www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik


............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Vina apartine imbecililor din minister in primul rand. Lasati acarul paun cu asistenta de la tigara si tehnicianul AC, care desigur sunt vinovati la modul direct.
Vinovatii principali sunt cei care amana de nenumarati ani stabilirea unor proceduri standard in spitale si astia sunt functionarii si functionarasii din minister, desigur in frunte cu tot ministrii aia de paie care se tot perinda. In loc sa preia , dracului , procedurile din alte tari, numai sa le traduca si gata, ei stau sa le elaboreze si evalueze comitete si comitii, sa inventeze romanii apa calda. Au refuzat constant sprijin dinafara, ce, deh, nu era cu parandarat pe proiecte.
Daca existau proceduri bine stabilite si serioase, nici firma de kko care a facut instalarile nu putea sa lase fire neizolate, nici AC-ul nu era de uz casnic ci special pentru uz industrial (de cateva ori bune mai scump), nici asistentele nu isi permiteau sa incuie usa si sa plece la naiba unde s-or fi dus, totul sub sanctiune penala.Si desigur, nu se punea problema posibilitatii dezactivarii detectoarelor de fum, in primul rand pentru ca nu toate detectoarele de fum sunt d-alea de 3 la 10 lei si in acelasi timp pentru ca ele trebuie continuu verificate - daca exista proceduri.
Ministerul este de vina pentru ca din cauza lui totul merge cu pasul melcului beat, ca sa poata organiza ei licitatii, comitete si comitii de ani de zile pentru toate rahaturile, inclusiv pentru crearea de legi si proceduri, ca sa se intoarca si la buzunarele proprii cate ceva.

Daca as fi Boc, l-as fi dat afara pe ministru azi la prima ora si l-as fi pus pe Arafat in locul lui(ceea ce oricum trebuia facut de ani buni). Garantez ca in 2 ani maximum, sistemul ar fi fost perfect reformat si functional cu totul.Dar ministerul nu vrea sa reformeze nimic, asta e adevarul.Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Eu nu am cuvinte. Nu stiu ce sa spun. E crunt. As vrea sa ajut si nu stiu cum. As vrea sa fac ceva si nu stiu ce. Am sufletul greu pentru toti copiii aia si pentru toti parintii respectivi, care nu stiu sincer cum sau daca isi vor reveni...
Si eu am nascut la Giulesti in 2007. Dar asta conteaza prea putin. Adevarul e ca sistemul e bolnav. Rau de tot. Ca tara e in ultimul hal, iar noi nu suntem capabili sa schimbam nimic. Neputinta asta ma doare al naibii!
Condoleante familiilor indurerate!
Sper din suflet ca cei vinovati sa faca puscarie, desi adevaratii vinovati (aia din Guvern si din politica, aia care fura de 20 de ani!) nu vor plati decat in fata lui D-zeu...asta daca mai ai puterea sa crezi in D-zeu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

mai, ministrul asta nici nu stie la ce spital se refera. zicea de dr. marinescu ca e director la maternitatea bucuresti. vai de steaua lui. se felicita de colaborari. doamne, ce ministru de ...
cand este o asa tragedie tu feliciti colaboratorii care au ajutat la dezastru. pai nu cu asta se incepe. si spui ca sunt resurse... doamne, cata batjocura.
e indignat ca s-au adus vorbe grele.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Deci minstrul a iesit in conferita de presa si se comporta ca la Oscar, multumeste aluia si aluilalt si ii nominalizeaza.Si lauda sistemul ca s-a miscat rapid etc..aplauze pe toata linia. Asta face de 5 minute...
Cred ca eu am innebunit complet si traiesc in cu totul alta lume.


Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Deci minstrul a iesit in conferita de presa si se comporta ca la Oscar, multumeste aluia si aluilalt si ii nominalizeaza.Si lauda sistemul ca s-a miscat rapid etc..aplauze pe toata linia. Asta face de 5 minute...
Cred ca eu am innebunit complet si traiesc in cu totul alta lume.deja imi vine sa vomit, aproape ca nu mai pot sa ascult!
http://www.antena3.ro/live.php - pentru cine nu are tv...

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput