Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao! Ce-mi aud urechile la ora asta!!!...ascult un concert live, de fapt e un colaj infinit de piese celebre peste care se aude din cand in cand un tip si urletele publicului...stau in sufragerie cu geamul deschis si parca as fi acolo...locul e la vreo 2 km de casa mea dar se aude mai mult decat ar fi cazu, vai de cei care vor sa doarma!

Maine, adica sambata dupa-masa, am programare la RMN pt toata coloana, sunt tare curioasa cat mai sunt de ruginita si cate doage si suruburi lipsesc la inventar!

Mergi la inceput

Pt voi:

Mergi la inceput

...nu putea sa lipseasca!

asta e superba!!!

mai vreti?

Buba e ca-s in italiana si poate nu se intelege tot dar merita ascultate!

Mergi la inceput

continuarea maine!
noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cineva nu a avut somn azinoapte Multumim dj-ului de serviciu.

Am gasit apartament, ne mutam pina la sfarsitul lunii. Am un stres si niste emotiiii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Uau, Gabitza! Felicitari, sa fie intr-unc eas bun! Unde ati gasit pana la urma?

Tdi, bafta sa vii cu vesti bune!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrrea, am gasit aici in cartier, pe Albotei, la doua blocuri de unde stam acum. Inca nu am facut actele, cred ca intr-o saptamana-doua. Ca trebuie sa facem doua randuri de acte, vanzarea la al nostru, cumpararea aceluia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Super! Ati reusit si sa-l dati pe-al vostru, v-ati miscat bine. Ma bucur ca ti-a reusit sa va mutati aproape cum iti doreai. Doamne, cand oi apuca si eu ziua sa fug de-aici? Stiti ca in iarna terminam creditele dar Mihai nici nu vrea sa auda sa facem un altul acum imediat, cik vrea sa se odihneasca la creier inca un an Pe undeva il inteleg, dar ne va fi foarte greu sa-l vindem pe-asta si mi-e ca ne apuca inceputul scolii cu Filip nemutati. Plus ca inceputul ca inceputul dar cand o fi la inscriere va trebui sa stiu la ce scoala il dau si asta depinde exclusiv de zona unde vom sta. offff

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Intru si eu sa va salut!

Gabitzam, felicitari, sa fie mutarea intr-un ceas bun!

Fran, condoleante! Cunvintele sint de prisos, tristetea e prea mare in sufletul ta ca sa te consoleze ceva. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Nici nu prea stiu ce sa va scriu... nu am timp deocamdata sa ma apuc sa descriu vacanta, care a fost minunata si nu ne-am mai fi dat dusi... Si nici nu stiu cind voi avea timp sa o fac pentru ca trecem printr-o perioada destul de dificila din toate punctele de vedere, avem o cumpana grea si speram sa trecem cu bine. E o perioada plina cu de toate, si mai mult rele decit bune... motiv pentru care am avut si revelatii sa le zicem mistice.

Copiii sint bine, au inceput toti scoli si gradinite, fiecare la locul lui, alergam de la unul la altul, nu terminam bine de dus ca trebuie sa-i luam... Cel putin prima zi a fost crunta. La Agata e in regula, a intrat in clasa in care mi-am dorit, nu stiu daca si ea, ca are teme mai multe de facut pentru ca invatatoarea este pentru teme mai multe acasa... Tudora are o invatatoare superdraguta, tinara, calda si calma pina la Dumnezeu... iar Tudora s-a lipit imediat de ea, vad ca se simte foarte bine si se duce cu placere, o iau fericita... ma bucur tare mult, am avut inima tare strinsa in primele zile. Lisandru e si el la grupa mijlocie, a plins in primele doua zile, acum doar miriie un pic... aproape am scapat de pampers, avem baiat mare... ce mai!

Prima zi de scoala si gradinita a aratat cam www.dropshots.com/agtuli#date/2010-08-30/08:41:52" target="_blank">asa la noi!

Va pup acum, mai trec eu din cind in cind macar sa va salut. Va doresc sanatate, pina la urma tot cea mai importanta ramine.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Ciao!
Am scapat de RMN ieri, totusi a fost greu de parca am fost la carat de bolovani, m-a exterminat statul in tubul ala o ora jumate nemiscata si intr-o harmalaie de parca eram la rave party Am ajuns acasa varza, sotzer zice ca arat de parca am supravietuit unui accident aviatic! Rezultatele abia peste 8 zile le primesc.

Gabitza, felicitari si sa va bucurati cat mai curand de casa noua!!!
Androix, pe aici este o vorba: "cogliere al volo", cand prinzi o ocazie buna nu mai stai pe ganduri...cred ca daca ai gasi ceva potrivit s-ar lasa convins si sotul tau sa nu mai astepte x luni sau ani.
Noi suntem cam in offside cu casa, ne-am tot codit sa cumparam si acum e tarziu, nu se mai dau credite totale iar bani de avans nu avem, in plus daca mergem in alt oras care ne place mult schimbam mediul si scoala atomicei si nu-i bine iar de ramas unde suntem ne-am cam saturat...imi pare rau ca n-am facut pasul cand era mai mica!

Mergi la inceput