Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Vai, Lili, ce sperietura trebuie sa fi tras! Copiii asia sunt asa de imprevizibili, acum avem impresia ca sunt copii mari si le dam incredere si in secunda doi ne trezim ca fac lucuri de la care nu ne asteptam nici de la cei mai mici... Sper sa fie bine Sergiu si sa nu faca vreo reactie tarzie...
As mai scrie dar efectiv nu pot sa ma concentrez... Dan e super obosit si sforaie ... iar eu mi-am luat laptopul in pat si nu am somn..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani pentru Alex al Oanei englezoaica, la multi ani pentru Alexandra lui Ruxel, la multi ani pentru Alexandra Oanei de la mare, la multi ani pentru Alex al lui Beatrice, la multi ani pentru Alexia lui Monu, la multi ani pentru Dragos Alexandru al lui andutzy, si pentru puiul meu mic Radu Alexandru!

Sper ca n-am uitat pe nimeni! la multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!

Mergi la inceput

Oooo avem sarbatoriti astazi!!!!! La Multi Ani tuturor sarbatoritilor, sa fie sanatosi, sa aibe mult noroc si sa se bucure de cadouri frumoase de ziua lor!

Noi astazi mergem la dentist... Am niste emotii de nu mai pot. E destul de urata treaba la noi, cei patru dintisori din fata s-au macinat pana la radacina si i-a iesit un dinte nou peste radacina, in fata... De cate ori am mers cu ea la dentist a facut circ si nu a stat... Am sperat ca radacinile vor cadea de la sine cand le va veni timpul (se misca daca le ating si am tot incercat sa le scot)...dar uite ca nu... Clar va avea nevoie de aparat dentar, ea deja e pregatita si chiar nerabdatoare..

Referitor la scoala..... am cam acelasi argumente ca si voi sa o dam de anul viitor. Anul viitor incepe ciclul celor mai bune invatatoare la scoala unde vreau sa mearga si ma incred destul de mult in cuvantul prietenei mele care tine mortis sa isi dea fetita de la anu' chiar daca este cu o luna si jumatate mai mica decat Maya. A spus ca a studiat cataloagele de clasa I si a facut un studiu privind rezultatele la invatatura raportate la varsta copiilor. Nu exista diferente fata de cei mai mari si chiar invatatoarele au spus ca daca educatoarele de la gradi considera ca sunt pregatiti e indicat sa ii dam la scoala de la 6 ani...
Un alt argument ar fi ca Maya este destul de inalta comparativ cu alte fetite de varsta ei si daca o mai las inca un an acasa s-ar putea sa faca un complex din asta (copiii inalti intotdeaua sunt pusi in ultimele banci iar la poze de grup, la careu, sunt pusi in spate)
Vom vedea cum decurg lucrurile.... am inteles ca ii putem retrage oricum din al doilea semestru daca nu fac fata...desi mai rau i-am zapaci pe copii in felul asta.

Va pup, revin diseara, dupa ce ne intoarcem de la dentist, tineti-ne pumnii!!!

Mergi la inceput

La multi ani Clara draga, sa fii fericita si multumita si sa ai o viata frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Am tras chiulul

Offffffffff
Fran condoleante.Dumnezeu s-o odihneasca in pace.

Gusta multa multa sanatate mamei.Cum sunteti?

Tdy, Androix eu credeam ca numai al meu e mai incapatanat din fire ,din cand in cand obraznic si neascultator.Iar eu ce sa mai spun........cred ca nu-i zi sa nu ma enervez

Mergi la inceput

La Multi Ani, Clara! Sper sa te bucuri de multe surprize frumoase azi, sa fi vesela, frumoasa si inconjurata de prieteni dragi toata viata!

Abia azi am ajuns la stomatolog pentru ca ieri era curentul oprit in zona unde era cabinetul.... si ne-a reprogramat pentru azi. I-a scos dintisorul care era in spatele celui nou iesit, doctoritei nu i s-a parut prea tragica situatia, a spus ca se rezolva cu cateva vizite o data la doua saptamani! Pe Maya o apucasera iar fibrilatiile, noroc ca am stapanit-o (i-am spus sa inchida ochii si sa se gandeasca la ceva frumos, ce o sa ii cumpar dupa ce iesim de acolo)... i-a dat cu gel si nici nu a simtit ce i-a facut, ea si acum crede ca doar a spalat-o pe dintisori cu o periuta speciala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

La multi ani Clara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani Clara!!!

La multi ani celor care ati sarbatorit Sf. Alexandru!

Nu mai retin nimic din ce am citit, de cateva zile am febra si ma simt oribil, sper sa nu fie nimic contagios.
Am uitat sa va spun ca Alyssa e stirba, vineri i-a cazut primul dintisor!
Revin curand sper. Va pupam pe toti.

Mergi la inceput

Ioana, cum mai e burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Deci am o durere de cap crunta dupa o criza de rinita alergica de am stranutat si mucarit non stop pana acum o ora. De cateva ori mi-am amintit ca trebuia sa scriu sa raspund cuiva si imi aduceam aminte in cele mai proaste momente, cand evident nu eram la pisi, dar acum cautand o pastila de cap mi-am amintit!

Lili ma intrebai de suptul degetului. Eu am rezolvat cu mavala. Sticluta e intreaga daca vrei ti-o pot trimite prin posta daca te incumeti la asta. Eu am cumparat-o si vreo 2 luni am tinut-o de frumusete, doar o amenintam cu ea. Si la un moment dat m-au parasit toti nervii si intr-un acces de furie am dat-o pe toate degetele ca daca avea vreo chestie schimba cu alt deget. Nu mai era la fel de placut dar oricum era ceva. Si a plans mititica de am avut procese de constiinta. Plangea si ii curgeau balele de la amarala aia. Dar nici nu am mai avut probleme de-atunci. A mai uitat in somn si a mai bagat degetelul de vreo doua ori dar ii ramasese gustul ala rau si a scancit asa prin somn dar apoi a uitat pur si simplu. M-am speriat cand am vazut-o din profil ca incepuse sa i se deformeze dantura. Eu am supt degetul pana tarziu 5-6 ani dar n-am avut probleme cu dantura si de-asta stateam asa cam fara griji, si cand mi-a intors-o Mihai intr-o zi din profil am crezut ca mor.

hai ca dupa vreo 2 saptamani am raspuns si io!
Sunt prin zona, citesc dar nu am prea avut vreme sa scriu, acum nici atat n-o sa prea mai am. Duminica Mihai pleaca pentru 2 saptamani iar mie imi revine sarcina sa ma descurc singura cu kinderii la inceput de gradinita. Cu fi-mea nu-mi fac probleme: e mai probabil sa inceapa iar Filip sa planga decat sa planga ea. Desi eu sper sa nu planga nici unul. Azi am fost sa le cumpar una alta si i-am luat rucsacel e asa dulce cu ala in spate

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput