Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Deci am net, se vede. nu?
Mananc pizza cu fundul pe saci si am intrat pe net. Pizza e rece si oribila, dar mi-e foame de crap, asa ca e divina de fapt pizza asta

Doamne ajuta ca suntem aici. Mai putin un sifonier, care s-a rupt la montare/demontare. Atata ne-am sucit cu dulapul ala sapt trecuta, ca nu-i gaseam loc, pina ne-a scapat el de-o grija.

Sunt asa obosita....Revin cand am iar putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

ieeeee! Hai ca se poate! Ma bucur ca ati reusit!

Si noi suntem in santier si asa vai de mine de racita cum sunt trebuie sa tot dau lucrurile de colo colo prin casa. Acum ca am gaurit peretii sa facem loc la noile tevi parca vad ca pana in craciun ma fac si de-o zugraveala noua. Pana acum am negociat cu Mihai camera copiilor si bucataria. Mi-ar mai surade MACAR holul

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Iuiii, bravo GAbitza, o sa iti amintesti mereu de felia asta de pizza
Ei, doamne ajuta, bine ca v-ati mutat. Noi maine mergem dupa plita si cuptor asta intre tatru pt gargarita si o expozitie unde vom merge toti si poimaine sa luam mobila pt bucatarie.

Anul asta am pus poze in concurs, daca vreti sa ne vedeti, pozele sunt oricum in albumul nostru.
http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4

Ma bucuram ca au dat caldura in caloriferre, in schimb nu mai e apa fierbinte decat dimineata, probabil pana pe la pranz, seara e calduta spre rece, cand d-zeu sa spal copilul asa, inainte sa plecam la gradinita?

Pup

Mergi la inceput

Haideti, doamnelor nimic nimic?

Mi-a fost un rau ieri de am zis ca mor. Cat pe ce sa ma fac de-o plimbare cu salvarea. Am scapat si de data asta Acum macar pot sa mananc.
Si ma uit in jurul meu si mi-e groaza ca trebuie sa fac smotru si sunt cam sfarsita asa. Plus ca am copiii acasa de sambata seara si saptamana asta ii tin acasa pentru ca mucaresc amandoi la greu si tusesc.

Asa ca mai intrati voi si mai povestiti chestii vesele si de bine.

Mergi la inceput

Hello,

Ce ai patit Andreea?
As povesti eu ceva vesel dar ce?:)) Sa va spun doar ce am facut in wnd ca altceva.. Sambata am fost cu piticele la teatru, de acolo la maam sa mancam si pe urm ala expozitia despre Dracula de la MNAR si acasa, eram prastie de obositi. Ieri am trecutpe la aprtament, ne-amintalnit cu dna administrator care ne-a povestit de toate relele din bloc dar si despre partile bne, de acolo am mers la Ikea si pe urma la bunici la Chitila. Era un balamuc la Ikea de ziceai ca se da ceva gratis, cred ca vin multi doar sa manance acolo:))

Ce week end frumos nu?:))) Altcineva la rand?

Mergi la inceput

Pai io ce sa fac: iaca dadeam gauri in pereti de beton de 27 cm grosime si ma taram prin casa de rau ce-mi era, de la viroza adusa de Georgia, trecuta pe la Mihai si lipita in final de mine. Cand primi un telefon de la socrii ca tatl lui Mihai se simte rau, ii curge sange din nas de cateva ore si nu opreste. Am oprit tot santierul si am plecat intr-un suflet, pe mine deja ma chinuia o mare durere de cap si vroiam sa trec si pe la farmacie cu gandul ca viroza se transforma in sinuzita si nu scap fara antibiotice. Mergem acolo si vine salvarea, socru meu refuza internarea iar cei de pe salvare nu au cu ce sa-l ajute, ca ei nu erau medici, era echipaj smurd fara medic, i-au luat tensiunea si atata tot. Si io ca tuta ma iau dupa soacra-mea sa las copiii acolo pana termin santierul in casa. Si asa ramane si plecam. Ei, cand am ajuns acasa deja ma simteam si mai rau, eram infrigurata de pe drum, fugisem si dezbracata ca nu apucasem sa ma imbrac calumea. Cand am ajuns acasa iar telefon ca iar nu se simte bine, hai inapoi, am umflat copiii, am facut escala la famracie inainte si am luat medicamente si pentru mine si pentru ei ca si ei sunt inca muciosi si tusitori. Si eu am venit acasa cu ei, Mihai a ramas acolo. Pana la urma peste noapte l-au internat in spital, l-au stabilizt aia, l-au pus pe perfuzii, in final azi s-a dovedit ca are o gastrita coroziva sau asa ceva, si din cauza asta hemoragia, se face bine cu medicamente si regim.
SI ieri dimineata m-am trezit cu o mare durere de cap, in 20 de minute venea mesterul sa termine si am luat 2 ibuprofene de 400 zic sa-i dau in cap sa scap si sa pot functiona. Cand colo m-am pus pe varsat si nu m-am mai putut opri. Durerea de cap a devenit si mai de nesuportat si tot la sfert de ora ma propteam cu capul in closet. Pana la urma cand s-au adunat ai mei pe-acasa mihai si sor-mea pe care o chemasem sa le gateasca ceva la kinderi ca nu aveam nimic, au hotarat sa cheme salvarea. Si dupa vreo doua ore a venit, mi-a facut o injectie cu algocalmin si metoclopramid ca sa-mi revin si sa pot lua tratamentul pe gura antibiotic si ce mi-a mai dat si asa mi-am revenit aseara tarziu. Nu a fost de la sinuzita, m-a palpat si mi-a spus ca nici macar nu sunt asa inflamate sinusurile, ci e o raceala/viroza/ceva care asa se manifesta cu dureri crunte de cap si varsaturi. Asa ca aveti grija ce culegeti de la gradinita sau de pe la munca ca e de rau, ieri am zis ca nu ma mai ridic vie din pat.

Vestea buna e ca azi spal geamuri pe-aici

Mergi la inceput

Aoleu ce de aventuri, Androix!

Noi vineri am facut mutarea efectiv si de atunci tot despachetez la haine, saci, cutii, incerc sa le gasesc locurile optime. Astia mici alearga acum ca au unde, trag batalii pentru OK, eu fac crize de nervi printre ei ca vorbesc la pereti si sunt obosita fleasca. Costi da gauri in pereti si imi umple un dulap cu scule si fiare si sarme si chestii din astea. O noapte am dormit cu un cooil, o noapte cu celalalt, cu Costi inca n-am reusit sa dorm ca nu scapam de copii din paturile noastre

Azi am fost iar la un showroom de mobila in Ghencea, cred ca ne-am hotarat la o bucatarie in final.
Sunt libera toata saptamana, am concediu, sa termin de golit sacii si cutiile.

Andrei zice ca lui i se pare ca suntem ca la hotel, ceea ce cred ca e de bine, ca lui ii place la hotel. Raducu in prima zi voia sa se duca acasa, adica dincolo unde am stat

Si mi-am luat si o orhidee asa de casa noua.

Mergi la inceput

Androix,acum tine-te bine de geamuri, sa nu stai linistita. Ai avut un weekend ce sa zic, nici la dusmani. ai grija si pune-te pe picioare
Gabitza, pana la umra tot de acolo luati bucatarie.? E adevarat ca suntmai ieftine si am vazut la lemet aia ca erau frumos finisate insa noua nu ni se potrivea nimic de la ei si aveau preyuri decente. Si pe la altii am vazut numai modele batranesti, nici nu am mai avut rabdare sa merg in toate pravaliile, sunt si multe trebuie sa te tina nervii bine:)

Mergi la inceput

Da, Clara, de la Lemet o sa luam pina la urma. Azi a venit omul lor si a facut masurari si ne-a facut o configuratie pe spatiul nostru. O sa luam de la ei si electrocasnicele incorporabile.
Pretul este rezonabil si mi s-a parut lucrat curat si finisate bine, modelul nu e nici prea futurist, nici prea batranesc. Faca intri pe site-ul lor, este bucataria Parrada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Androix, sanatate multa! Si eu am avut o viroza acum vreio trei saptamini cred, tot asa, cu durere de cap si senzatie de voma... leguma am fost.

Gabitzam, am vazut bucataria, foarte frumoasa, imi place stilul. Abia astept sa vad cum va arata apartamentul, sper ca vei face poze macar pentru privat. Abia astept sa se mute cineva si sa vad cum amenajeaza casa, asa imi place!!! Bafta la despachetat!

Cloreta, arati super!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput