Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 17
Androix spune:
Si Mickyy tot pe subforumul ala a postat un subiect cam la fel cu al meu, tot intr-un moment de disperare cum am fost si eu atunci.
Da, am primit sfaturi pertinente, a fost putin nasol ca la un moment dat s-a luat lumea la cearta pe-acolo si nu asta vroiam, parerile extreme le stiu si eu foarte bine, din ambele directii, teoria e cunoscuta, pe mine ma interesau metode concrete. Dar pana la urma am inteles ca nu se poate aplica la mine ce merge la altcineva, totusi nu strica sa afli si cum fac altii. Mai ales cand esti intr-o perioada de criza cand nu stii ce sa faci, cum sa faci.
Eu am gresit mult fata de Filip si inca gresesc, chiar azi dimineata m-a bestelit Mihai ca am o atitudine de "eu sunt desteapta si restul sunt prosti" si ca o am cam de multisor si e cazul sa-mi revin la nervii capului. Se da xanax la farmacie fara reteta?
Apropo de oboseala: am dezlegat misterul crizei de ieri la cateva ore cand mi-a spus ca n-a dormit decat putin ca a trezit-o un baietel si ea vroia sa mai doarma. Deci pana la urma uneori lucrurile sunt ATAT DE SIMPLE incat noi ne gandim la enormitati si ei de fapt sunt doar obositi!
Ma intorc la munca de jos
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Mickyyy spune:
nu prea am dispozitia de povesti.
fetele cresc, dar imi dau seama ca zicala cu "copii mici, probleme mici" e din ce in ce mai adevarata (http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156818).
Poze nu mai am salvate de mult pe net, sa vad daca o sa mai am timp zilele astea sa incarc cateva.
gabitzam spune:
Vezi daca nu ma prea mai uit in restul forumului, imi scapa subiectele astea, bine ati facut ca ati pus si aici linkurile. Ma duc sa ma documentez.
ioanailincam spune:
Fratee, forumistii aastia in loc sa dea solutii concrete au inceput cu psihologia si filosofia egalitatii si certuri. Sper ca n-a iesit scandal pana la pagina 20, sunt la pagina 4 si samanta e acolo.
Ioana cu Ana (22.06.2005) si 34+
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Androix spune:
Ioana, merita citit subiectul daca sari peste polemici.
Eu o sa urmaresc si subiectul tau, Mickyyy, ca si eu trec cam tot prin aceeasi situatie cu Filip.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Cornelia spune:
O, Mickyyy, te-am citit la celellat subiect. Daca e o consolare, nu esti singura. Maria mea este copia Malinei tale. Si ceilalti copii sunt tot pe acolo. O sa citesc subiectul, fara a avea sfaturi de dat ci de primit.
Ioana, hai ca nu te grabesc .
ioanailincam spune:
Si eu citesc in paralel ambele subiecte si de multe ori ma minunez. Apai eu am un inger de copil in cazul asta, nu ca vreau sa ma laud.
Dar, exista un mare dar, ma tem de ziua in care va incepe si ea cu refuzuri, cu vorbe urate aruncate etc. Sincer, speram ca pe la varsta adolescentei incepe etapa asta, dar vad ca nu.
Si ma tem rau de tot pentru ca nici eu nu am o relatie extraordinara cu mama, nu a stiut sa ma apropie, ordinul era ordin si nu se comenta, iar asta m-a indepartat caci niciodata n-am putut sa prezint vreun argument fie el bun sau rau (sa va mai zic ca si acum e la fel?). Si de aceea ma intreb daca stiu sau voi sti sa mi-o apropii destul pe Ana pana o sa inceapa si ea cu nabadaile sau, si mai bine, sa le preintampin. Cum spuneam, imi este mare frica si mi-e teama ca ma voi trezi intr-o zi cu un copil total schimbat si atunci nu voi sti ce sa fac.
Iar primul pas spre degradare va incepe cu nasterea lui bb2; nu vreau sa stau cu drobul de sare, dar orice-ar fi sosirea unui frate/sora pare a fi in majoritatea familiilor un factor de stres atat de mare incat cei nascuti dintai fac primul pas spre alunecare. Va trebui sa avem maaaare grija...
A, ca uite acum mi-am amintit, acu' vreo 2 zile pe fond de oboseala mi-a spus pe-un ton oarecum rastit (dar cu ochi in lacrimi in acelasi timp, astea erau de la oboseala) ca ea nu vrea sa mearga la scoala niciodata, nici cand o sa fie mare. Mi-a picat fatza ca nu discutam acest subiect, pur si simplu i-a venit din senin. M-am tot gandit ca a auzit ceva pe la gradi de-a speriat-o, in fine, n-am reusit sa scot nimic de la ea pentru ca era obosita rau si plangea ca prostanaca din orice, dar revolta ei m-a intrigat.
Hai ca m-a luat si durerea de cap, oare de ce? De frica pesemne, dupa cum spuneam. Sa aveti o seara buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005) si 34+
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
nelia spune:
A-ha! Acum ma intelegeti si pe mine cu Agata, nu?
Miky, nu stiu daca te ajuta cu ceva, stiu ca nu, dar fata ta cea mare este exact Agata la 6 ani, singurul lucru care ma ingrijoreaza pe mine este ceea ce a spus despre moarte... Agata mi-a spus o singura data ca mai bine ar muri, ca asta nu e viata si am suferit tare mult.
Eu nu prea intru pe acolo, asa ca nu stiu subiectele, le citesc si eu, dar mai greu cu timpul, desi in ultimele zile numai pe aici am stat.
Sint multe de spus, multe despre greselile noastre, multe despre reactiile lor. Eu stiu sigur ca am facut cu Agata greseli si acum suport consecintele. Nu acum, ca acum e mai bine, dar acum doi sau trei ani era jale la noi in casa, de fapt, stiti, ca ma mai plingeam eu pe aici.
Ce pot sa-ti spun ca eu am scos pedepse, recompense, tot... Au ramas doar un set de reguli necesare unui trai armonios si sanatos pe care daca nu le respecta, pierdem lucrurile care sint in plus (orice lucru fara de care se poate trai, dar le luam ca sa ne facem placere, deci sint favoruri, pe care parintii nu sint obligati sa le ofere daca nu sint respectate minimul de conditii pentru a creste bine, frumos, sanatos si destept). Regulile astea sint ca un cod daca vrei, cine nu-l respecta, pierde, cine il respecta nu cistiga nimic, dar cistigam liniste, intelegere, comunicare si timp sa facem multe lucruri impreuna.
Cel mai greu pe brazda m-am dat eu, apoi tati - dar inca mai avem de remediat, de schimbat, Tudorei nu i-a fost greu sa faca, Agatei i-a luat cam doi ani, acum mai rabufneste ea, dar stie ca nu are dreptate, asa ca... doar asa, ca sa stim cine e... pe Lisandru inca ne straduim sa-l dam pe brazda. Nu face el prea multe crize dar si cind le face, apoi ma stie tot blocul.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
gabitzam spune:
Ieee, s-a redeschis capitolul !!!
O sa-mi fac o copie de backup a listutei noastre.
Pentru cine n-a prins faza, se inchisese capitolul si ma panicasem ca nu pot recupera lista de inceput capitol. Dar s-a rezolvat intre timp.