Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ioana, dar daca face activitati in afara gradinitei cine o duce/aduce acasa?

Eu in continuare cu impachetatul, fac planuri despre cum o sa aranjez, incerc sa ignor balamucul din casa... Astia doi ai mei fac concurs care imi pune mai tare creierul pe moatze.
Nu va uitati in poze si sa ziceti de Raducu ce ingeras e, ca de fapt el e mai degraba dracusor, cu toata privirea aia inocenta Nici unul de fapt nu e mai breaz. Acum doua seri se fugareau prin casa si Andrei s-a impiedicat si a venit cu fatza de o muchie taioasa de la pat. Horror pe moment, vanat si umflat si pleznita nitel pielea sub ochi cat sa-i dea si sangele. M-am speriat ca naiba, i-am pus gheata pe obraz si pe frunte, acum arata de parca a luat un pumn in fata. Dar i-a facut bine cred gheata, mi-era teama ca o sa aiba ochiul negru, dar e doar nitel vanat sub el, plus o dunga ce se continua si pe frunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Da chiar ca ajunsesi sa tii singura subiectul, Ioano!

Aici sunt! Citesc da nu mai am vreme sa scriu. Sau nu mai am ce sa scriu. Ier am fost la prima ora de aikido. A fost delicios. Imi pare rau ca nu am avut aparatul sa-i filmez. Ca nu m-am inteles si a vrut si Georgia neaparat. Ne-a spus totusi Snesei sa nu o mai aducem pentru ca inca e prea micuta si nu ii poate retine atentia prea mult, iar ei se iau unii dupa altii si daca unul vorbeste sau se maimutareste incep toti. Cu toate astea Georgia s-a dovedit mai cooperanta si mai atenta decat Filip, chiar daca ii face mare placere sa-l imite pe Filip la milimetru.
Asa ca de maine facem inscrierea.
Alte optionale sau extra gradinita n-o sa mai frecventam ca nu ma mai simt in stare, o sa facem engleza si inca un optional la gradi. Inca n-am cazut la pace cu Filip.

In rest la gradinita e totul ok, ne-am acomodat, Georgia e cuminte, mananca, doarme, nu plange dimineata sunt foarte mandra de ea. Si Filip s-a acomodat frumos, desi copiii din grupa lui veche, inclusiv el, nu prea se amesteca printre ceilalti. I-am gasit intr-o dimineata jucandu-se separat si am tras concluzia ca inca sunt separati. Lucru care iar m-a pus pe ganduri cu privire la scoala la care urmeaza sa mearga: vreau sa aleg bine de prima data si sa nu fie nevoie sa-l mai mut pana in clasa a 8-a. Om vedea...

Noi ne pregatim sa facem o reparatie capitala la calorifere, pentru care numai manopera ne va costa 7 mil. auch!!! Da si daca iar nu am caldura in dormitor la iarna ma duc si ma culc cu tot familionul la instalator acasa si-l mut pe el la mine! Nici nu sta departe, e in blocul de vis-a vis.

Si inainte de santier facem o minivacanta ca implinim 8 ani de casnicie pe 5 oct. si vrem sa mergem la Veliko Turnovo cateva zile, am auzit ca e un oras foarte frumos si e o alternativa interesanta si avantajoasa ca distanta la valea prahovei.

Cam asta de la mine, aveti legatura

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Ashea, ashea, vedeti ca se poate?

Gabitza - o s-o duca bona ca s-a angajat sa faca asta, numai sa vrea copilul. Insa este vital sa gasim locatii in zona, pentru ca in cazul in care sotul bonei nu e disponibil sa poata merge cu autobuzul (de ex la Palatul copiilor se ajunge foarte usor). Maine trec sa o inscriu la balet tot acolo ca inca mai sunt inscrieri pana pe 30 si daca i-o reveni amintirea de anul trecut si nu vrea caut in alta parte, dar macar sa nu pierd inscrierile. Cat despre gimnastica ritmica ma intreaba in fiecare zi cand merge, ea o fi crezand ca ii pune panglicile si cercurile in brate din prima ora (de fapt, poate i le pune, nu stiu la ce sa ma astept).

Androix - vaz ca e la mare cautare treaba cu revizia la calorifere, adevarul e ca au inceput sa se invecheasca blocurile si la fel si instalatiile. La noi deja nici aerisirea coloanei nu mai avea efect, caloriferul era un pic calai si cred ca din cauza asta am facut si mucegai in balcon, dar mucegai din ala de puteai face salata din el de mare si pufos ce era. Noi dincolo unde locuiam am avut calorifer in balcon (basca era deschis spre casa, deci nu mai aveam usa) intrucat acolo era centrala si nu puteam sa o lasam sa inghete, asa ca balconul era folosit si pentru depozitare. Aicea a trebuit sa scot tot din balcon pentru ca se urca mucegaiul pe tot ce prindea. Sper ca dupa ce punem calorifer si acolo (chit ca nu va fi deschis spre casa) sa obtin o atmosfera placuta si sa pot depozita dupa plac cele multe care acum stau in casa, dar care ar putea locui bine merci si in balcon.
Daca insa tot nu se rezolva situatia si mai dau si-un pogon de bani la intretinere ca imi o sa consume la greu acel calorifer, nu stiu sincer care va fi solutia. Ca la reabilitarea termica a intregului bloc nu cred ca pot visa curand. Ati vazut in sectorul 2 ce multe blocuri au fost reabilitate? La noi nu sunt bani. What else is new?
Revin.

Ioana cu Ana (22.06.2005) si 33+
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Pai gata, s-a taiat si la sectorul 2. De fapt la toate sectoarele. Nu mai sunt bani, acum daca mai vrea vreo asociatie reabilitare termica face pe banii ei, iar statul nu da decat dobanda, da cine se leaga la cap 20 de ani? Ma rog...
Si noi punem calorifer pe balcon si schimb toate tevile orizonatale din casa. Daca nici acum nu am caldura nu stiu ce ma fac.

Gabitza, am vazut si eu pozele. Am vazut doi copilasi frumosi foc. asa se tin si ai mei in brate si se pupa in fiecare dimineata. Pupici pentru accidentat sa se faca repede bine.

Mergi la inceput

Androix, si eu il iubesc pe Dr.Oz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Am trecut pe-aici doar sa va salut, azi am avut ceva timp liber si-am mai bagat un ochi pe forum . Si daca tot am bagat un ochi pe-aici...

Mickyyy si cele 3 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005) Eliza Gabriela (28.11.2008)

Mergi la inceput

Pai atat mai Mickyyy? Esti binevenita oricand. Spune-ne cum e cu trei caprite

Mie astia ai mei imi fac viata grea in continuare, sunt intr-o continua criza de nervi. Cred ca incep sa iau calmante ca nu mai rezist. Vad ca nici magne b6 nu ma mai ajuta.

Poate o fi si de la mutarea asta si sunt si eu mai nervoasa. Andrei se crizeaza la 2-3 zile. Ieri s-a suparat ca m-am dus sa-l iau de la gradinita ca el mai avea de terminat ceva de construit, de vorbit ceva cu cineva, nu stiu ce mai avea. Ca oricum daca nu era un motiv, era altul. Nu voia sa plece, nu voia sa stea, nici el nu stia ce vrea... M-a luat plinsul acolo in vestiar ca nu mai stiam ce sa-i fac, a venit educatoarea si l-a luat deoparte in alta sala, nu stiu ce i-a zis ca a venit si si-a cerut scuze si s-a potolit. Dar eu n-am mai fost buna de nimic toata seara. Ma gandeam ce fac eu mai tarziu cu el daca acum nu reusesc.

Mergi la inceput

Eee, Gabitza, eu n-am mai dat trambitza pe-aici ca ma gandeam ca sunt singura cu probleme de genul asta da uite, poate intrati sa cititi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155913
Eu am avut o criza ieri cu Georgia, ceea ce este cu atat mai socant oentru ca ea nu a prea facut crize. A urlat asa de tare ca directoarea gradinitei a sarit desfigurata de spaima din biroul ei crezand ca s-a intamplat ceva foarte grav. Nu era suficient ca ma umpluse fi-mea de nervi si nu mai stiam cum s-o iau ca nu-i trebuia nimic, a pus si ea capac cand mi-a zis "Doamna, incercati s-o potoliti ca ii starneste pe toti" De parca eu nu vroiam s-o potolesc.

Mickyyy, hello, long time, no see! Baga ochiul mai des si mai poveste-ne despre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Salutari si de la noi !

Si noi crizati cu totii . Dar nici timp s ama documentez cum stau altii cu crizeloe nu am .

Gabitza, sa stapaniti sanatosi noau casa!

M-am hotarat: il dau pe Stefan la 7 ani la scoala . E greu tare. Sunt varza cu scoala Mariei, ea e aeriana si total dezinteresata de acest capitol. inca nu pare a se fi prins cum stau treburile. SI Maria a fost copilul care stia literele la 2 ani . Asa ca Stefan sa faca bine sa mai stea doi ani la gradi, sa se coaca.

Partea buna e ca anul asta, in afara de doua-trei mieunaturi cu "ma iei la pranz?" nu am avut. Are o educatoare nou care mie imi facuse o impresie proasta la inceput, dar Stefan o place tare mult. Ii culege flori si altele din acelasi registru , asa ca a cucerit-o. Dimineata nu zice nici pas cand e ea, imi povesteste ce lucreaza la gradi, imi canta cantecel etc. Mai sa nu il recunosc. Plus c ao data la doua zile imi povesteste si educatoarea ce a facut. Ptiu-pltiu sa nu ii deochi. macar daca i-ar merge si lui mai bine, ca destul ne-am chinuit doi ani.

Ioana, iti spun de acum nastere usoara, ca cine stiu cand mai dau pe aici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Ieri n-am apucat sa intru deloc si ma bucur ca acum de dimineata am gasit activitate.

Androix - deci acolo disparusesi? O sa citesc si eu pe indele caci desi Ana nu face chiar zilnic crize, ma astept la o intetire dupa ce apare bb2; sunt curioasa daca a dat cineva vreun sfat pertinent (abia am terminat pagina 1).

Cornelia - nici vorba sa accept de pe acum urarea de nastere usoara, mai e aprox 1 luna pana atunci, e musai sa mai intri. Si sa ne tii la curent cu Maria, ca la anul pe vremea astea multe ne vom regasi in aceeasi situatie...

Mickkyy - doar atat? Amanunte poze???

Gabitza - cum spuneam, ma astept si eu la crize dupa aparitia lui bb2. Ana are o oarece cumpatare in crize, dar daca e foarte obosita de ex atunci chiar nu-i mai pasa de nimic si se manifesta in toata splendoare. Noroc ca nu o face prea des, dupa cum rezulta fetele sunt o idee mai linistite...

Aseara am fost si eu la dr mea, colul e lung si tare, nu nasc inainte de vreme, se pare. Numai bine, ca azi au terminat de pus caloriferul + bransat la teava principala, deci poate barbatul sa se apuce de renovari. Of, abia astept sa stau acasa sa-mi vad de-ale mele.

Fetelor care-l aveti pe bebe 2/3 nascut mai recent, ati luat celule stem? Eu ma gandesc sa iau, mai ales ca la Ana nici nu s-a pus problema (cred ca abia aparusera, nici nu stiu daca exista in Romania si oricum cred ca pretul era exorbitant). In felul rezolva 2 probleme deodata, Doamne da sa nu fie nevoie oricum.

Hai sa aveti o zi buna, sa profitati ca vad ca a iesit soarele si pe strada noastra. De maine incolo cica racire naspa si ploi.

Ioana cu Ana (22.06.2005) si 34+
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput