Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
Cloreta spune:
Salutare!
Simona, Nelia, la multi ani doamnelor! Sa fiti sanatoase si fericite!
La multi ani Laura! Sanatate multa si liniste iti doresc!
Ioana, te-a vazut vara-mea la targ viineri, am fost si eu pe acolo dar am stat mai mult pe un scaun asteptand sa vina copilul cu tati de la gradinita sa probeze niste incaltari.
Monicica, ine ai revenit Ba sa stii ca eu ti-am mai scris dar nu mai ai adresa de mail de pe vremea cand dadeai mai des pe aici. Sa ne trimiti poze cu Robert, tare frumusel mai e. Tu ce faci, ai terminat doctoratul?
Gabitza, spor la mutat doamna, eu mai smotruiesc inca si nu dupa zugraveala mea ci dupa cea de dianinte ca nu si-au curatat atunci nici tevi, calorifere, pe lenga tamplarie si geamuri, peste tot numai de frecat Mie omul asta mi-a lucrat curat, acum frec ce e de anul trecut, au stat niste doamne acolo
gabitzam spune:
Monicica, bine ai revenit printre noi, de-abia astept sa vad poze cu baiatul. Iti trimit pe mesageria privata parola la contul comun de mail.
Clara, inca nu ne-am mutata, nici n-a inceput zugraveala. Duminica o sa primim cheile si apartamentul in posesie definitiva. Luni o sa inceapa mini-renovarea. Ne mai lasa fata care a cumparat apartamentul nostru inca o saptamana in plus si sper sa reuseasca sa termine mesterul tot ce ne-am propus noi dincolo. Intre timp mai impachetez din cand in cand cate ceva.
Nu in ultimul rand... La multi ani, Laura !!! Sa fii sanatoasa si sa ai o viata linistita si fericita!
ioanailincam spune:
La Multi Ani, Loreen!
Sa fii mereu vesela si optimista, asa cum te-am cunoscut, sanatoasa si fericita! Si mai da de veste si pe la noi, ca se facu anul (poate si mai bine) de cand nu mai stim de tine.
Mai, mai, ce de sarbatorite avem luna asta, si toate una dupa alta. Aoleu, azi e ziua soacra-mii, sa nu uitam naibii sa o sunam ca dupa ce i-am facut 2 ani la rand bucata de-am facut femeia sa planga suntem foarte atenti la trebusoara asta.
Monicica - bine ai revenit! Poate si ramai ca dupa cum vezi, grupul s-a subtiat, iar fetele astea nu mai raspund nici cand se face strigare la catalog. Multumim de complimente.
Cloreta/Gabitza - asa as baga si eu o renovare la tot apartamentul, ma deprima cand vad ce urati s-au facut peretii dupa in 3 ani de locuire. DIn pacate asta nu se poate cu noi si tonele de boarfe in casa. Ma bucur ca apucam sa dam o spoiala la bb in camera si cu chiu cu vai l-am convins pe barbat sa dea o mana de lavabila si in bucatarie si hol, unde arata cel mai rau. El se tot opunea ca se pare ca va fi diferenta fata de restul casei (bucataria e deschisa, la fel si linvingul), dar sa ma calce daca imi pasa. Cand vad stropii de mancare in bucatarie imprastiati peste tot si urmele de maini prin hol ma apuca nervii instantaneu, asa ca diferenta sau nu, dar macar sa fie curat. Ca la ce praf si poluare sunt pe la noi, sunt convinsa ca in jumate de an nu se va mai vedea. Dar pentru asta asteptam sa vina omul ala cu schimbatul coloanei de caldura in camera lui bb, sper ca a si inceput lucrul ca acum 2 zile venise sa ia masuri.
In rest, toate bune: la birou e liniste (sa nu zic vorba mare), Ana a ramas aseara la bona si de dimineata n-a vrut sa se trezeasca sa mearga la gradi asa ca am scapat de un drum matinal in fundul Berceniului. Vad ca ii curge un pic nasul si tuseste din cand in cand, e incredibil ce face comunitatea asta. Bine, probabil si vremea e de vina, cum e ea inselatoare toamna. Ma tot rog sa mai tina zilele astea caldute ca tare placute sunt.
Hai sa aveti o zi buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005) si 33+
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
NewMami spune:
Sunt super busy … am vazut ca s-a strigat catalogul ... a aparut si monicica la care m-am gandit de multe ori oare ce mai fac ei – welcome back – I missed you
Am intrat sa semnez catalogul ca nu stiu cat de curand mai apuc …
In primul rand “La Multi Ani!” si la cat mai multi ani cu sanatate Simona, Nelia si Loreen. Sa va dea Domnul tot ce-I mai bun pe lume, sanatate, fericire si zile senine, sa fiti iubite.
Simona imi pare tare rau ca mami tau nu se muta inca mai aproape . Sa dea Domnul sa vina si ziua aia cand e langa tine.
Nelia, ti-am admirat “piticii” si ziua frumoasa de Montreal. Ce dulci sunt toti trei, o fi greu dar in poze sunt atata de dulci si scumpi. O placere sa-I privesti.
By the way ... avem in plan sa skiem de Sarbatori in zona voastra
Ioana, ce burtica spui tu acolo … pai daca mananc ceva mai bine la amiaza te ajung din urma si nu-s gravid … shame on me … Ai o papusa de fetita, niste ochi – yu, yu … va face ravagii nu alta. Musai un fratior care sa aiba grija de pretendenti.
In legatura cu mania hainelor …bine ca poti sa ti-o satisfaci , apai restul … fiecare din noi avem slabiciuni. La mine e si mai grav – vacante, calatorii ! nu vin bine din una ca déjà fac planul ptr. urmatoarea
Clara, Gabitza, spor la mutat, sa terminati treaba si tarabaleala cat mai repede, sa va puteti bucura de noua locuinta in liniste.
Olga, ma bucur mult ca ti-ai gasit timp sa ne scrii. M-am gandit la tine si tot stau sa te sun, dar nu stiu daca ma crezi nu ajung pana nu-l pun pe Patrick in pat si apoi ma tot gandesc sa nu fie prea tarziu. Nu stiu la ce ora te culci, daca pot suna dupa 9 seara, etc. Mi-ar placea tare mult sa ne auzim. Scoala Mayei suna tare bine. Ati facut o alegere tare buna, noi n-avem asa ceva prin zona ca n-as mai fi stat in cumpana.
Patrick e deocamdata plictisit la scoala … tot asteapta ceva mai mult, tot ce fac acum, el stie si isi pierde interesul. Azi avem open house … sa vedem ce zice teacher ca nu e destul de challenge ptr. el. El déjà face adunari si citeste carticele simple, uneori cu ajutor dar citeste. Stie toate literele mari, mici, face probleme cu multimi, ce-I comun, ce-I diferit, la nivel logic e mult peste nivel iar la reading … oricum peste ce fac in clasa. Nu stim ce sa facem … ii mai dau la teacher o sansa dupa ce vorbim azi. Iar daca nu face ceva mai avansat cu cei care sunt., vom merge la Montessori school . Mai am un chart school in zona pe care o voi vizita. Sa vedem daca vor face o clasa mai avansata … daca …om vedea. Oricum copilul mi-a spus ca se plictiseste si e normal din ce imi povesteste ca fac!
Altfel e bine, acum merge la soccer pana la sfarsitul lui octomber, au avut déjà primul meci unde a inscris 2 goluri. Ii place tare mult. Atata cat are soccer, merge la innot numai 1 /saptamana. Dupa ce se gata soccer-ul va merge again de 2 ori / saptamana caci anul asta va merge la doua competitii S-ar putea sa inceapa si tenis in sala peste iarna - daca au clasa in weekend.
Am mai pus poze aici: http://www.dropshots.com/newmami2005
La munca am f.f.f mult de lucru, 2 projecte mari la care lucrez in paralel, iar sefu mai vrea sa ma trimita si 4 zile la un training … in astea doua luni, plus saptamana de vacanta in mexic din October 31st … iar inainte cu o saptamana voi avea musafiri din Ro. Nici nu stiu pe unde sa-mi mai scot camasa… Ajung acasa , am noroc cele 2 zile cand il ia profa de germane ca e mancat si mai odihnit. Pana facem temele, o zi soccer, o zi innot. Daca ma credeti nici la magazine sa iau lapte si paine nu mai ajungem !
Visez la vacanta cu ochii deschisi … macar din toata alergatura asta , nu mai avem dinner seara iar sotul a dat jos 8 kg iar eu 2 kg … ca la mine se duc incet … - sa le ia naiba ca de pus se pun usor!
Gata mi s-a terminat pauza, va
ioanailincam spune:
Doamne, cum am ajuns eu sa duc greu pe forumul nostru, nici eu nu ma recunosc, dar adevarul e ca am destul de mult timp liber. Dupa ce nasc, mi-e ca nu mai apuc nici sa intru sa citesc.
Ashea, vasazica am inscris Mogaldele la gimnastica ritmica la Palatul copiilor, primul curs e pe 5 octombrie, sa vedem cum va reactiona, sper sincer sa-i placa pentru ca atunci va fi prea tarziu si sa o mut la altceva (balet sau gimnastica), doar daca schimbam locatia (poate nu ii place cladirea, nu stiu cum sunt salile de curs ca dupa cum v-am zis, n-a fost chip sa intru cu ea inauntru anul trecut).
Cloreta - am uitat sa zic ieri, bre, dar ma cunoaste si familionul ca pe-un cal breaz?
NewMami - pai cred ca noi ne-am destabilizat asa de rau financiar pentru ca dupa ce ca am boala shopping-ului, am prins si microbul calatoriilor si in ultimii ani ne-am tot plimbat (nu se compara cu vacantele voastre, dar efortul financiar a fost destul de mare) si uite asa n-am pus nici noi nik deoparte. Dar nici nu-mi pare rau, vorba ta, macar sa te bucuri de viata.
Bene, ma intorc la lucru, pana dupa-amiaza sper sa mai apara lume pe aici. O zi buna!
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
ducky spune:
Si eu l-am inscris pe Glad la Palatul copiilor la mai multe. Vom vedea in finl daca ramane sau nu la toate. Ceea ce l-a atras mult din start au fost dansul popular si sahul. Dar am mai pus pe lista si tenisul de masa si kartingul, in ideea de diversitate si consumat de energie.
La gradi vad ca-i place la fel de mult ca in prima zi...ma bucur mult. M-am socat cand educatoarele m-au intrebat la sedinta cu parintii daca vreau sa-l dau la anu la scoala. Parca nici acum nu realizez ca totusi e...mare puiul lu mami !!
Un weekend frumos sa aveti fetelor !!
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
gabitzam spune:
Ieri am intrat efectiv in posesia apartamentului cel nou. Vazut asa "dezbracat" de mobila, se mai vad urme, murdarie, diverse chestii. De azi incepe renovarea, ne lucreaza niste vecini de unde stam acum.
Inca nu-l simt "al meu" locul acela, inca se mai simte prezenta fostilor stapani. Poate dupa ce o sa fie curat si o sa avem si lucrurile noastre in el sa incep sa simt si eu ca e "acasa".
Vineri a avut Andrei deschiderea oficiala a anului scolar la gradinita, cu un mic party. Ne-au fost prezentate educatoarele si cluburile optionale, sa vedem ce alegem. Eu as fi ales mai multe, dar costa al naibii. Pina la urma ne-am oprit la Aikido, sa mearga in continuare. Si Mindlab. Am pus si niste poze aici. L-am luat si pe piticul Raducu cu mine, s-a amestecat printre copii si era ca de-al casei.
ioanailincam spune:
Salutare! Iar e luni, tocmai am realizat ca mai am fix 4 saptamani de venit la birou (daca nu m-o lua nascarea pana atunci), mai e asa de mult.
Sunt varza de oboseala pentru ca am avut un week-end plin, care a inclus sambata shopping de pantofi pentru Ana (cu impotriviri la probat), loc de joaca + parc, iar ieri am fost la tara unde m-am imprietenit cu 15 kg de vinete (noroc ca le-a copt barbatul) si zeci de pungi de hainute din care am sortat pentru bb si finutza. Pe la 11 noaptea aseara inca mai strangeam prin casa si preparam o portie de vinete, ca doar nu era sa le pun pe toate la congelator. Pe la 1 s-a trazit Ana ca ii e frica, ca sa stam cu ea etc., eram cheauna, ma clatinam pe picioare. Dorm tare prost, iar trezirile ei nu-mi fac deloc bine, cred ca in curand voi trage de barbat sa se duca la ea, ca pe mine nu ma mai tin balamalele (problema e ca oricum ma trezesc ca numai eu o aud si apoi greu mai adorm la loc).
Una peste alta a fost frumos ca am facut o gramada de lucruri, dar si obositor, nici nu stiu cum le mai fac pe toate cu burta asta dupa mine.
Iar de azi incep lucrul la teava, sa vezi distractie ce incepe cu molozul prin casa.
Gabbitza - nu vreau sa te descurajez, dar mie mi-a luat cam un an jumate sa consider casa in care stau acum "acasa". Parca nu ma obisnuiam, mereu comparam cu vechiul cartier (mai rau famat, dar mai bine dotat la capitolul magazinase de unde sa-ti iei o apa in toiul nostru, saloane de cosmetica etc.), si nici apartamentul nu-mi zicea mare lucru, desi era mai mare, renovat impecabil si pe gustul nostru etc. Acuma cand ma duc la frate-meu in vizita (el sta acolo) mi se pare asa de urat si mic si ma bucur de casa mea. Sigur, la epilat ma duc la un salon din fata blocului lui, iar la pedichiura undeva tot in apropiere, n-am gasit nimic breaz la mine in cartier, dar trec peste aceste neajunsuri caci am parcul aprox in fata blocului, metroul mai aproape si mai ales... sunt acasa.
Ia sa ma duc si eu sa mananc ca tot n-am lucrat nik pe ziua de azi. Sa aveti o saptamana usoara!
Ana - dupa 1 an
NewMami spune:
Gabitzam, sa-l stapaniti sanatosi, o sa vina si feeling-ul cu timpul. Dupa zugravit, mobilat mutat in el. Patrick vre-un an de zile vorbea de casa veche si casa noua…
Wow, ce-a crescut Raduca – e déjà baietel in toata puterea cuvantului. Nu-mi vine sa cred, asa dichisit la camasa cu vestuta, serios … chiar ca un baietel de scoala.
La open house, am vorbit cu teacher si ne-a spus ca de luna viitoare va lucra cu copii pe centre de activitati, pe nivele de cunostinte. A inceput mai usurel ca sa-si dea seama cam la ce nivel se invarte fiecare copil. In fiecare vinery copii pot lua cate o carte de la library –ul scolii, si o pot tine o saptamana. Patrick a fost f. incantat si prima care a luat-o a trebuit sa o citim in fiecare seara tot weekend-ul. A fost putin mai greoaie , despre viata o fetita care planteaza seminte de floarea soarelui, cum creste si toamna se ofileste, etc. , iar apoi a desenat despre ce e vorba in carte : http://www.dropshots.com/newmami2005#date/2010-09-26/20:05:26
In asa fel teacher isi da seama daca au inteles ceva din poveste. Mai incolo vor avea de scris doua trei propozitii pe tema povestii.
Sambata a avut meci de fotbal si a inscris baiatul nostru trei goluri .. a fost atata de fericit, caci intreaga echipa a roit in jurul lui, fiind vedeta zilei. Ne-a spus ca de dimineata el s-a gandit ca vrea un gol ptr. mami, unul ptr. tati … dar ca a iesit cu unu mai mult … that’s ok, nu? E asa o figura .
Duminica am iesit cu el si prietenul lui Ryan la un Orchard in zona. A fost cam frigut si innourat, dar le-a prins bine copiilor.
Vineri va merge in primul field trip, la un alt Orchard. Va merge cu school bus-ul si de abia asteapta. Tati va merge si el ca voluntar dar cu masina lui, iar copilul cu bus-ul Iar sambata vrem sa dam o fuga la Toronto sa vedem fetele frumoase (Thea si Lara ) de care ne este f. dor.
Gata mi-a expirat pauza de dimineata, am gatat si cafeau … va doresc o saptamana cat mai buna.
ioanailincam spune:
Breee, asa nu se mai poate, io si 2-3 fete sa tinem forumul asta alive. Stiu ca e inca frumos afara si va plimbati, stiu ca au inceput scolile/gradinitele si e mai multa agitatie si treaba, dar totusi.
Haideti, la raport! Androix, Nelia, Teddy, Monu, Lili, Fran, Florentina, Mygirl, Lucas, Simona, Chris, Babygirl, Olgutele, Elisor, Iuliana, Andtutzy, Gusta, Daniela, Loreen ... sunt fete de care n-am lai auzit de luni de zile, ce-i cu voi, ce fac copilasii?
Ca de mine v-oti fi saturat, oricum, noutati n-avem de pe-o zi pe alta. Aseara Ana era super obosita, asa ca pe la 8.30 a adormit, iar eu am trebaluit prin casa iar ca apucata pana la 11, Doamne, cand s-o termina treaba.
A, si m-au anuntat de la gradi ca nu vor avea face anul asta balet pentru ca nu sunt destui amatori, imi pare asa de rau, ca spre asta avea ea mai multa inclinatie, o sa-i caut ceva in afara gradinitei.
Hai sa aveti o zi buna!
Ana - dupa 1 an