Fluturasi de martie-aprilie 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mandreeac ai fost la eco?? cand? ce ma bucur ca l-ai vazut pe bebe mic.. si mai ales ca este bine. cu analizele alea, repeta-le si asculta ce zice medicul si va fi bine.ce antibiotic trebuie sa iei? pt ce?

S-a intamplat minunea mult asteptata12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor la noi a plouat si s-a racorit bine. este asa placut afara, poti respira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

sdcristian, imi pare foarte rau . Ai grija de tine si te asteptam cat mai repede cu vestea ca esti

Bun venit noilor gravidute!

Deea, la mine rezultatele la TORCH au durat intre 2-4 zile. Unele au fost gata in 2 zile, altele in 4 zile.

In rest, nu am reusit sa citesc tot....am o perioada ff incarcata....

Va pup!

Alina

11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Anaxena, in general sangerarea apare la o saptamana dupa ce se opreste din evolutie. Nu apare sangerarea in cazul in care se iau suplimente de progesteron, in orice forma. Din nou vorbim despre reguli, nu despre exceptii.

Mamica de Ana si de Tea, din nou 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

si mie mi se pare colul cam scurt

normal tre sa fie peste 3,2cm ce e sub se recomanda cerclaj..cel putzin asha am retzinut eu

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 9+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Buna

Am scotocit mult forumul acesta si alaturi de prietene care sunt deja mamici dar si in ultima saptamana cand am aflat - cam cu intarziere ca voi fi si eu una. Habar nu am avut, deoarece in prima luna am avut niste sangerari pe care le-am interpretat drept un ciclu mai lesinat. De fapt, cica se fixa placenta :)

Ma cam ratacesc prin structura de forumuri si subformurui, dar am decis sa postez aici. Conform ecografiei sunt insarcinata in 10/11 saptamani.

Voi merge luni pt a efectua in dublu test pt sindr Down, la Medsana.
Daca totul merge bine, vreau sa optez pt dr Zguri Arben. Din ce am citit pe aici, este apreciat de catre actuale si viitoare mamici.

In rest, nu stiu ce sa mai zic.
Nu am avut si nici nu am deloc greturi, doar ca mi-e foame continuu si somn, dorm mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Multumesc de primirea frumoasa!!!
eu sunt ;la Dr. Vultur Andreea
antibioticul recomandat de care la inceput m-am ca speriat , este zinnat 1/12h...ce ma ingrijoreaza este ca mai am 3 pastile si azi mi-a fost rau
Copiloi ms de rspuns...trebui sa ajung si eu neaparat
pe 31 merg si eu la eco de 12 saptamani
si am facut programare si pt saptamana 22 de sarcina la dr. iosup....cade pe 9 noiembrie...dar acum cand am vrut tot la el..mi-l recomandase cumnata nu am reusit sa mai gasesc loc...la el si la dr.pop cred ca se fac programari inainte de a ramane insarcinata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

mandreeac ai fost la eco?? cand? ce ma bucur ca l-ai vazut pe bebe mic.. si mai ales ca este bine. cu analizele alea, repeta-le si asculta ce zice medicul si va fi bine.ce antibiotic trebuie sa iei? pt ce?

Roxy am fost la dr cu analizele ca imi iesise listeria si o infectie de la mycoplasma si ureaplasma si antibioticul se numeste pristinamicina , care se gaseste in Franta si Italia si deja am inceput sa dau telefoane sa fac rost de el, si cu aceasta ocazie, dl dr care este foarte dragut a zis sa mergem si la ecografie sa vedem ce face bebe si cat a mai crescut. Si asa l-am vazut pe bebitza,pentru foarte putin timp, ca ecografia aia morfo-fetala o facem pe 31 august.

DanaMi nu stiu cum e dr tau, dar al meu este un dragut si iti explica totul foarte bine, eu sunt super incantata si azi cand mi-a facut o asa bucurie cu ecografiaaaaaaaaa

tuturor ies la o gurita de aer si pana acum m-am uitat la Antena 3 sa vad ce mai spun de Maternitatea Giulesti si de bietele mamici.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Multumesc de primirea frumoasa!!!
eu sunt ;la Dr. Vultur Andreea
antibioticul recomandat de care la inceput m-am ca speriat , este zinnat 1/12h...ce ma ingrijoreaza este ca mai am 3 pastile si azi mi-a fost rau
Copiloi ms de rspuns...trebui sa ajung si eu neaparat
pe 31 merg si eu la eco de 12 saptamani
si am facut programare si pt saptamana 22 de sarcina la dr. iosup....cade pe 9 noiembrie...dar acum cand am vrut tot la el..mi-l recomandase cumnata nu am reusit sa mai gasesc loc...la el si la dr.pop cred ca se fac programari inainte de a ramane insarcinata

eu mai am o progr in plus pe 21sept dc te ajuta cu ceva

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 9+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

buna ziua tuturor!!! tocmai am ajuns acasa de la prima eco din sarcina si sunt topita de emotii!! i-am auzit inimioara:) nu credeam ca exista pe lume emotie mai puternica pana in clipa in care am auzit cum ii bate inima, moment in care instantaneu mi s-au umplut ochii de lacrimi, a fost fantastic :)

luni de abia am programare la doctor ca sa imi interpreteze relzultatele ecografiei si ma intrebam daca voi ma puteti ajuta cu cateva lamuriri, pentru ca de emotii n-am mai intrebat nimic si acum citind rezultatul vad ca sunt multe lucruri de care nu stiu nimic:

embrion unic CRL: 6.9mm...aici presupun ca e clar k nu am gemeni si ca bebe are 6.9 mm...

activitate cardiaca 119 bpm e bine, e in standard?

vezicula vitelina 3.6mm
trofoblast omogen

lungime canal cervical 2.7mm OCI inchis

ovar stang 23/17mm, aspect normal, ovar drept 28/22mm cu imagine de corp galben de 15 mm

ce parere aveti? va multumesc muuuuuult de tot :)

scrish , comparand putin cu ce am avut eu, e totul ok , mai putin colul. Activitatea cardiaca nu are relevanta la varsta asta a sarcinii. Vezicula vitelina este cea care il hraneste pe bebe, pana se pune in functiune placenta iar corpul galgen de pe ovarul drept ara ca ai avulat pe partea dreapta.
La prima eco nu mi-a masurat colul, dar ieri la eco il aveam 37mm, iar la Cristi, cand eram in 20 sapt il aveam 38mm.

S-ar putea sa fie nevoie de cerclaj, dar asta (din cate stiu eu) se face dupa eco morfologica de trim I, adik dupa 12 sapt.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 13 + cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput