Fluturasi de martie-aprilie 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

DInora intre 3,4 si 4 cm eu stiu ca-i ok la virsta asta a sarcinii

Simona, mami de baieti David si Matei si 10+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

dinora maine o sa ai ce vedea. abia asteptam sa vii cu vestile si poate si cu pozici.
simona hai la o clatita. am mancat ca haplea , sper sa nu mi se faca rau. azi nu mi-a fost asa rau, nu am avut greata mare in schimb abia am mancat mancare. clatitele normal ca au mers

S-a intamplat minunea mult asteptata12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

simonacip merci

Dino 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

buna burtici!
sunt si eu o mamica de martie 2011 am DPN 18.03 2011
azi am 11s+1z
ma bucur ca v-am gasit si abia astept sa pot citi cele 15 pagini.
acum numai rabdare si sa ma simt bine .....caci azi tare rau m-am mai simtit . am o jena , o usturime si o ucaciune de nu mai pot. am fost depistata cu E coli sunt pe tratament insa cred ca mi-a activat antibioticul si vreo candida ca azi mi-a pus capac
nu imi era de ajuns ametelile mele si greturile ce le am de la inceputul sarcinii....
acum ca o gluma tot raul spre bine....daca nu intram sa caut pe net cu ce sa ma mai calmez, macar pana maine cand o sun pe dr., caci azi nu am mai indraznit avand in vedere ca ea lucreaza la Giulesti, nu dadeam de voi
va pup pe burtici sa va doresc sarcini usoare si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

uf am gresit si ce pacat ca nu ma pot corect singura
am 10s+1z
sunt cam ametita si de criza de azi si de faptul ca tot caut sa ma programez pt eco si DT si tot stau cu calendarul langa mine si calculez saptamanile de m-am incurcat de tot

voi faceti DT
eu sincer nu prea as vrea , dar dr.itza a zis ca avand in vedere varsta mea 34ani fac 35 in timpul sarcinii ea mi l ar cam indica

insa sunt cam speriata de tot ce am citit pe net

azi am reusit sa ma programezla diagnosis la dr. Marin

mai am de facut si profilul TORCH , dar din cauza starilor de rau pe care le am si noaptea dimineatza nu prea reusesc sa ma duc la laborator pt sange si tot aman
stiti cumva in cate zile iese rezultatul lor?

sunt ingrijorata si de faptul ca mi-am facut la dr.ritza la spital testul papanicolau, calmidia si secretii vaginale si cu nenorocirea care s-a intamplat ma gandesc ca poate nu a mai stat nimeni pe la laborator

acum chiar va las...sper ca nu v-am creat o impresie proasta daca am vb atata despre mine de la primul mesaj

Mergi la inceput

Roxy, mmmmersi de invitatieSa stii ca si eu tot chestii d-astea prefer sa maninc decit mincaruri gatite...Si ma tenteaza salatele verzi cu masline, brinza, fasole boabe..Numai d-astea as minca..
Dea, bine ai venit, sanatate multa sa scapi de problemute!!Ce antibiotic ti-a dat?? La ce dr mergi la Giulesti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaMi

Dya felicitari, bine ca te-ai linistit
Aly eu iau acid folic 1/zi, elevit 1/zi si utrogestan 4/zi, dar as renunta cu draga inima la elevit pt ca mi-e tare rau de la el

fetelor naste careva la Elias? cu cine?

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si +9

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Eu o sa nasc la Elias, cu dl dr. Rotaru Octavian. Tu la cine esti?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 10+

Mergi la inceput

deea, te poti corecta singura, deasupra mesajului pe care vrei sa-l corectezi ai niste pictograme, intri pe cea cu foaia si pixul, a doua din stinga.
SUntem cam de-o virsta eu am intrat azi in 11 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

deea bine ai venit si sarcina usoara.ai grija de tine si de bebe.
si mergi cat mai repede si fa-ti toate analizele.

S-a intamplat minunea mult asteptata12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce fac burticile mele dragi?

Noi suntem foarte bine, am fost la doctor si l-am vazut pe bebe cum da din manutze si din picioruse si am fost si sunt asa de fericita ca nici nu imi revin! Pe 31 august mergem la ecografia morfofetala sa vedem si noi ce avem!Mi-a iesit o analiza proasta, dar dl doctor mi-a zis sa o repet ca el nu cred ca am listeria, si mai am o infectie, dar trebuie sa fac rost de antibiotic din Italia ca la noi nu se gaseste, dar nu imi fac griji, sunt foarte optimista.

Madutza felicitari pentru caruciorul roz!Acum aveti pereche, ce frumos!

Roxy ce mai faci iubita?

SdCristian imi pare atat de rau, offffff Doamne, sa ai putere sa treci peste!

Eu mai am greturi, mai ales seara ma apuca, dar in rest sunt bine.

Pe cat sunt de fericita ca l-am vazut pe bebe al meu, sunt asa trista de tragedia petrecuta la Giulesti ca de doua seri tot plang, efectiv nu ma abtine, mi se rupe sufletul, groaznic.

tuturor!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 10+

Mergi la inceput