Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 9
rmkristine spune:
Da, ok, sa declare doliu national, dar sa pice pe capete cei vinovati! Asta as vrea sa vad! Inca am un nod in gat! Doamne ajuta-i pe parinti!
Sensibila si eu ma gandeam la fel de dimineata, ca acolo se nasc multi copii obtinuti prin FIV si IA!
Aseara mi-am adormit bebele in brate (ceea ce nu fac de obicei). Ma uitam la el si ii multumeam lui Dumnezeu ca e sanatos!
Denisa bafta astazi la control!
LAlexandra spune:
deja sunt super nervoasaaaaaaaaaaa...am vazut stirile acum, adica 20 de minute nu a fost nimeni in salon sa vada ce se intampla???????? si era cica o singura asistenta?????
pai, aici, cand am nascut, Alessa a fost in salonul de nou nascuti cu probleme, finndca avea icter...pai era cam copilul si asistenta...mereu cand mergeam acolo ma loveam de ei.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
LAlexandra spune:
CASTELANA, te rog, spune-mi si mie ce program de mancare i-ai facut micutului si ce logica are…ca te auzeam ca ti-a spus nu stiu cum o doamna asistenta sau asa ceva…
LAlexandra spune:
FETELOR, va rog sa imi spuneti daca e normal....Alessa face kk o singura data pe zi ( deobicei ), insa mereu ma murdareste si pe mine si pe el, adica face foarte mult si iasa mereu, imediat, din pampers, abia ajung sa il schimb...cred ca daca s-ar intampla afara...ar fi plin caruciroul
si fetele cu BAIETI, am vazut ca se cam inroseste pe partea unde sta putulica pe testicule , la voi se intampla?
Lindal spune:
in primul rand multumesc tuturor pt urarile de ziua mea! nu nominalizez ca ati fost multe
am petrecut frumos, am iesit in oras undeva la racoare.
ami, eu am facut in timpul sarcinii alergie la soia, iar bubitele erau cosuri cu cap alb. a debutat cu mancarimi pe dupa urechi, gat... iar bubitele s-au extins de pe fata pe gat, piept, umeri, spate... sigur a fost de la soia ca asta se stie ca e modificata genetic. dar tu cred ca ai fost atenta ce i-ai dat fetei, deci poate doar a piscat-o ceva.
Lindal spune:
Urez si eu fetelor Erina, Dayanara, Andra_s LA MULTI ANI si multe bucurii alaturi de cei dragi!
happyjoy spune:
La cererea publicului, am pus si eu 3 poze in album
Pupam mamicile si puiutzii!
Mami de minune minunata!
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LAlexandra deja sunt super nervoasaaaaaaaaaaa...am vazut stirile acum, adica 20 de minute nu a fost nimeni in salon sa vada ce se intampla???????? si era cica o singura asistenta????? pai, aici, cand am nascut, Alessa a fost in salonul de nou nascuti cu probleme, finndca avea icter...pai era cam copilul si asistenta...mereu cand mergeam acolo ma loveam de ei. Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010 |
Alexandra in primul rand tu ai nascut in Italia.. in al doilea si eu cand am nascut, era o sg asistenta care avea grija de bebelusi din doua salone (numai cu bebelusi ca mamele stateau separat) si care fiecare era la capatul culuarului. Intelegi? Imagineaza-ti ca daca ea era in primul salon, nu stia daca plange/se intampla ceva in celalalt.. chiar ma trezisem de cateva ori noaptea cat am stat internata ca plangeau bebelusii si am primit aceeasi replica "acum vin din partea cealalta"... E vina sistemului medical romanesc!! Acum cativa ani am facut practica intr-un spital din Iasi si la fel la tura de noapte era doar o sg asistenta pe etaj, care ne-a marturisit ca au fost cazuri cand au murit pacienti pt ca nu a fost cineva acolo la timp sa-i ajute.. daca ele sunt prinse intr-o procedura care nu o pot amana/sista iti dai seama ca nu pot ajunge in alta parte. Si explicatia ei de atunci era aceeasi.. nu sunt fonduri pt personal!!
Irina Paula (8 martie 2010)
"Nimic nu-i mai scump pe pamânt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
ami_84 spune:
citat din mesajul lui happyjoy La cererea publicului, am pus si eu 3 poze in album Pupam mamicile si puiutzii! Mami de minune minunata! |
Foarte faina prima, cu turbanul in cap!!
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
ami_84 spune:
citat din mesajul lui Lindal in primul rand multumesc tuturor pt urarile de ziua mea! nu nominalizez ca ati fost multe am petrecut frumos, am iesit in oras undeva la racoare. ami, eu am facut in timpul sarcinii alergie la soia, iar bubitele erau cosuri cu cap alb. a debutat cu mancarimi pe dupa urechi, gat... iar bubitele s-au extins de pe fata pe gat, piept, umeri, spate... sigur a fost de la soia ca asta se stie ca e modificata genetic. dar tu cred ca ai fost atenta ce i-ai dat fetei, deci poate doar a piscat-o ceva. |
Nu arata asa.. mai degraba ca piscaturile de tantari aduc. Momentan stau linistita ca nu i-au mai aparut in afara de astea. Cred ca daca era alergie ieseau mai multe.. Daca mai apar merg la pediatra.
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"