Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 10
ami_84 spune:
Greenfrog l-am vazut si pe Petru. Ii tii mana bandajata sa-l dezveti sa isi suga degetelul? Ca si la mine e problema asta... noaptea nu mai plange sa ceara mancare ci incepe sa suga degetul daca ii este foame si doarme mai departe.
Irina Paula (8 martie 2010)
"Nimic nu-i mai scump pe pamānt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
happyjoy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ami_84 |
Foarte faina prima, cu turbanul in cap!!
[/quote]
Multumim! Eram la mare ce vremuri....
Mami de minune minunata!
LAlexandra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ami_84
Alexandra in primul rand tu ai nascut in Italia.. in al doilea si eu cand am nascut, era o sg asistenta care avea grija de bebelusi din doua salone (numai cu bebelusi ca mamele stateau separat) si care fiecare era la capatul culuarului. Intelegi? Imagineaza-ti ca daca ea era in primul salon, nu stia daca plange/se intampla ceva in celalalt.. chiar ma trezisem de cateva ori noaptea cat am stat internata ca plangeau bebelusii si am primit aceeasi replica "acum vin din partea cealalta"... E vina sistemului medical romanesc!! Acum cativa ani am facut practica intr-un spital din Iasi si la fel la tura de noapte era doar o sg asistenta pe etaj, care ne-a marturisit ca au fost cazuri cand au murit pacienti pt ca nu a fost cineva acolo la timp sa-i ajute.. daca ele sunt prinse intr-o procedura care nu o pot amana/sista iti dai seama ca nu pot ajunge in alta parte. Si explicatia ei de atunci era aceeasi.. nu sunt fonduri pt personal!! Irina Paula (8 martie 2010) "Nimic nu-i mai scump pe pamānt, Ca chipul mamei cel bland, Nimic nu-i mai frumos, Ca ochii mamei duiosi. Si glasul ei fermecator, Ca un cantec in zbor, O raza de soare, o stea, Asa-i scumpa mama mea!" |
AMI, eu lucrez in Romania si am nascut aici pt ca beneficiam de asigurare pt ca lucreaza sotul aici. Tocmai asta ma enerveaza...ca nu sunt fonduri, numai cand ma gandesc cati bani platatesc eu la asigurare in Romania si fondurile unde se duc....pe salariile barosane ale medicilor....stiu asta pt ca am vazut multe si stiu cat castiga!
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
sensibila spune:
Fetele v-a pupam si uram de pe acum
La multi ani !
si
La multi lunici !
mamicilor si piticilor care isi vor serba zilele de nastere in urmatoarele 7-10 zile.
Maine plecam in Bucovina de dimineata si desi acolo am net nu stiu daca o sa intru.
Pupici si aveti grija de bebei ca, cu o nenorocire ca cea de la Giulesti ne dam seama odata in plus ce comori avem langa noi.Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
nafi spune:
E jale mare in sistemul nostru sanitar! si eu cat am lucrat in tara am platit de-am rupt si n-am beneficiat o data de serviciile ptr care am platit. Slava Domnului ca am fost sanatoasa si nu mi-au trebuit decat controale si analize de rutina, maxim o raceala ceva sau o criza de colon iritabil . dar cand am avut nevoie tot la particular m-am dus ptr ca altfel trebuia sa stau la cozi infernale, pe holurile insalubre si plecam de acolo si deprimata!
LALEXANDRA - daca fondurile s-ar duce pe salarii mari la medici tot ar fi ceva! dar ma tem ca nu e asa iar cazurile de medici cu salarii mari sunt rarisime! Banii sunt gestionati de neprofesionisti care pe langa lipsa de experienta mai sunt si hoti si redirectioneaza fondurile in propriul interes.
Cumnata mea e asistenta la maternitate si stiu ca cele 8 ore de munca sunt ca un maraton ptr ea caci se ocupa de mamicile operate la reanimare care e la etajul 4 si de cele din salon la etajul 2 si e tot timpul intr-o alergatura pe scari! ea e o fata inimoasa si isi face treaba cu pasiune dar are colege care ...
Mentionez numai cazul unui coleg al fratelui meu.acum breo 6-7 ani cred. a nascut sotia lui prematur si a sunat noaptea sa se duca acolo cumnata mea ca sa aiba pe cineva de incredere. cand a ajuns acolo cumnata mea, copilul era deja trecut ca avorton si urma sa fie dus la camera de incinerare. Cumnata mea l-a luat si dupa o lupta contra cronometru a resuscitat copilul care era nascut la 6 luni sau cam asa ceva si acum copilul traieste si e bine mersi( fiind baiat i-au dat numele fratelui meu!).
Deci va imaginati ca dezastrul de la noi e o combinatie intre hotii si lipsa de pasiune si responsabilitate cu care multi din cei ce lucreaza in sistemul sanitar isi fac treaba.
Cu cat vad mai mult ceea ce se petrece in tara cu atat ma inspaimant mai mult cu gandul la cei ramasi acolo! ce viitor vor avea copii de azi din Romania?!!
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
nafi spune:
SENSIBILA - drum bun si vacanta placuta!
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
andira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui annya9 Nu stiu ce sa fac...ca drumul e destul de lung... Sa-l impart in doua zile? Voi ce ma sfatuiti? A mai mers careva dintre voi cu bebelul 500km? |
Annya - noi am fost cu Irina cand avea 5 luni pana in Grecia. N-am avut nici o treaba, a dormit de-a rupt. Cand se trezea si se plictisea mai opream si ma plimbam cu ea in brate.
Si am mai fost cu ele odata in Grecia, cand Irina avea 3 ani si Nati 2. A fost mai obositor, dar pana la urma ok.
Deci stai linistita, 500 km sunt floare la ureche .
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andira spune:
La Multi Ani Lindal, Erina, Roxana si Andra - sa fiti sanatoase si sa va bucurati de copii!!
andira spune:
Si eu sunt deprimata de povestea cu bebelusii...
Cand am nascut-o pe Iris m-am dus intr-o dimineata sa o iau sa-i dau sa manance. Erau 2 saloane de nou-nascuti, asistentele gramada in primul, nu mai stiu ce faceau.
Si ducandu-ma in al doilea sa o iau, am auzit un plans de bebe. Ma gandeam "sa vezi ca a mea e", desi inca nu o deosebeam, normal.
Ea era, si am avut asa in sentiment de tristete ca plangea singura in patutul ei, infasata de nu putea misca un degetel, langa alti bebelusi tot singuri care dormeau cuminti, si camera aia de spital, inalta si alba, fara nici o asistenta pe langa ei care sa-i vada... in fine, mi-a trecut repede, dar mi-a ramas asa in cap imaginea aia...
Si spunea o mamica ieri la stiri, cat am apucat sa vad, cat s-a chinuit sa aiba copilul... asta apropo de ce spunea Sensibila... sa te lupti ani de zile sa ai un copil, si sa ti se intample asa ceva... nu pot sa concep.
Ina_3040 spune:
LA MULTI ANI ANDRA si ROXANA, sa fiti sanatoase, sa aveti parte numai de bucurii si impliniri alaturi de familiile voastre
nu mai stiu cine intreba de Babycook parca Happyjoy?, eu il am si sunt foarte multumita de el numai in el ii fac piureul de legume. Dureaza cam mult fierberea in abur, cam 20 de min dar am invatat sa il fac din timp altfel urla de foame.
Sensibila drum bun si vacanta placuta!!!
Maine am vrea sa plecam si noi intr-o excursie de o zi, cam cat timp credeti sa pot sa tin piureul de legume proaspat facut fara sa se strice? as vrea sa il iau cu mine dar nu am lada frigorifica... Ma gandeam ca rezista o ora doua dar nu sunt stigura. voi ce ziceti?
va pup pe toate!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#