Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 11
rmkristine spune:
Vladi poti sa-mi recomanzi un restaurant bun in Sinaia? Ne gandeam sa mergem acolo, dar as vrea sa stiu un restaurant safe mai ales pt copil.
andira spune:
Bumbitza, nu apucasem de capitolul trecut.
Andra - si pt tine, esti o comoara de veselie si energie!
Delia - am vazut pozele, Jane e o frumoasa, si-mi pare ca seamana si cu tine si cu tati, parca totusi putin mai mult cu el.
Mi s-a parut nitel sinistra chestia aia lipita de fruntea lui John, cu vopseaua rosie pe langa, sper sa nu te superi pe mine , insa pt el cred ca a fost o adevarata distractie.
Cred ca daca o vedeam pe Irina asa mi se facea rau, dar ei banuiesc ca n-au nicio treaba
Si eu sunt super relaxata cu Iris, cred ca si de-aia copilul asta e asa cuminte. Irina intr-adevar e foarte independenta, si din ce in ce, insa Nati a luat-o exact invers.
In fine, o sa va povestesc mai multe altadata.
Vad ca se vorbea de olita.
Va spun sincer ca eu le-am dezvatat pe amandoua la 3 ani. Am incercat si la 2, n-a mers, am renuntat si am reusit fara nici o problema la 3 ani.
Mama ma boscorodea si-mi dadea exemplu ca eu la 8 luni stateam pe olita. Auzi, ce bleaga am fost...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rmkristine Diana, Andira jos palaria in fata voastra! Cu 3 copii! Si in fata Deliei, bineinteles! Eu ma simt ca in vacanta cand raman doar cu asta mic si cea mare se duce la mama, dar in niciun caz nu ma compar cu voi! Si toate 3 sunteti atat de relaxate... |
Marina, multumesc frumos , dar sa stii ca nu sunt intotdeauna asa de relaxata cand sunt cu toate 3 acasa. Babyangel stie...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LAlexandra CASTELANA, te rog, spune-mi si mie ce program de mancare i-ai facut micutului si ce logica are…ca te auzeam ca ti-a spus nu stiu cum o doamna asistenta sau asa ceva… Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010 |
Buna, nu am inca o idee clara despre diversificare. Asistenta cu pricina am avut-o pana la 2 luni, apoi am fost acasa in turneu si acum ne-am intors la baza.
Cum puiul meu e cam crescut ( la 4 luni are 9 kg si 70 de cm) vreau sa bag de la 6 luni fructe, supe, fara a ma grabi cu cerealele. Pana atunci mi-am propus sa alaptez. Si dr azi ( am fost la vacccin) mi-a dat aceeasi sugestie: sa nu bag nimic pana la 6 luni, sa alaptez si atat. Al meu nici apa nu a gustat ( poate de la baie )
Si am meu Cezarel face caca doar o data pe zi si atunci mullllllltttt ca ma umple si pe mine de noroace. Cam stiu acum orarul si sunt atenta ( acum cu fusul oror este diferit dar ne revenim noi)
te pup
castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de
rmkristine spune:
Vladi as vrea sa te rog sa-mi recomanzi un restaurant bun in Sinaia. Am vrea sa mergem acolo, dar as vrea sa gasesc un restaurant safe pt copil.
castelanaC spune:
Referitor la calatorii eu am facut asa: al meu baiat nu prea statea linistit in scoica de masina si i-am pus o salteluta de bumbac ( se poate si un scutec simplu, a acceptat mai usor voiajele, nu-i place sa stea pe suprafete de plastic ( gen materialele din care-s facute carucioarele).
Apoi din cand in cand popas, ne dezmortim cu totii, inclusiv pui mic sa stea in alta pozitie cu spatele, in si schimbam cu ocazia asta.
Apoi i-am dat si pantaloni lungi, mai ales ca aerul merge destul de mult in masina si pentru a preveni accidentele ( cand da drumul la cacacios... umple tot)
Muzica il linisteste, cand era mai agitat dadeam muzica mai tare si brusc liniste si apoi somnic.
o jucarie colorata ceva cantareata si cam atat am facut eu.
In rest sa fie copilul sanatos si sigur va calatori cu placere!
castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de
happyjoy spune:
Fetelor, nu pot sa cred ce povestiti voi aici...in ce tara traim, of!!!
Parca vad ca se "musamalizeaza" si cazul acesta si pana la urma se lasa cu 2-3 mustrari si poate o concediere.
Oare nu ne vom schimba niciodata, noi ca natie?
Mami de minune minunata!
rmkristine spune:
Andira eu cand am nascut acum am avut rezerva vis-a-vis de salonul copiilor. Ce sa spun? Cum plangeau TOATA NOAPTEA? Nimanui nu-i pasa! Am ramas marcata. Eu chiar credeam ca acolo sta cineva cu ei in permanenta. Ca sa nu mai spun cum m-am certat cu 2 dintre asistente pt ca am indraznit sa ma duc sa-mi vad copilul chiar cand se termina programul de alaptat, la ora 18.30, cand am putut sa ma dau jos din pat, dupa cezariana. Am vrut sa-l pun la san, pana l;a urma mi l-am luat si l-am tinut in brate 5 min. Au venit dupa mine sa ma "certe" ca nu le dau voie sa hraneasca copilul!!!! Imi venea sa le strang de gat. Dar nu aveam nicio putere. Am stat cu teama cat am stat acolo din cauza acestor 2 persoane care m-au hartuit, noroc ca nu le-am prins de serviciu decat de 2 ori. Au venit dupa mine in rezerva sa ma intrebe de ce nu-mi iau copilul cu mine daca tot mi-am luat rezerva. Pt ca nu am lapte, altfel nu mi-as fi lasat copilul pe mana lor nici 5 minute. Ele se credeau reginele spitalului, spre deosebire de asistentele de la ginecologie care erau de un bun simt extraordinar. Na, ca iar mi-am adus aminte!
LAlexandra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui castelanaC
Buna, nu am inca o idee clara despre diversificare. Asistenta cu pricina am avut-o pana la 2 luni, apoi am fost acasa in turneu si acum ne-am intors la baza. Cum puiul meu e cam crescut ( la 4 luni are 9 kg si 70 de cm) vreau sa bag de la 6 luni fructe, supe, fara a ma grabi cu cerealele. Pana atunci mi-am propus sa alaptez. Si dr azi ( am fost la vacccin) mi-a dat aceeasi sugestie: sa nu bag nimic pana la 6 luni, sa alaptez si atat. Al meu nici apa nu a gustat ( poate de la baie ) Si am meu Cezarel face caca doar o data pe zi si atunci mullllllltttt ca ma umple si pe mine de noroace. Cam stiu acum orarul si sunt atenta ( acum cu fusul oror este diferit dar ne revenim noi) te pup castelana fericita mami de Cezar luni am deschis ouletul nostru de |
Castelana, CU LAPTICUL MA REFEREAM, CA NU VREAU SA II DAU INCA PAPICA!
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010