Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 12
castelanaC spune:
nu va puteti imagina ce ganduri ma apuca gandindu-ma la cazul copiilor de la Gilesti!
Dumnezeu sa-i odihneasca!!!!!!!!!!
saracele mamici, putere le doresc!
castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de
castelanaC spune:
sa-i
Citat: | ||||
citat din mesajul lui LAlexandra
Castelana, CU LAPTICUL MA REFEREAM, CA NU VREAU SA II DAU INCA PAPICA! Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010 |
al meu baiat papa acum prima masa la ORA 10 dimineata, apoi in jurul orei 14, apoi pe la 6-7 seara si o alta masa inainte de culcare.
in voiajul asta mi-a prins bine un pic de program, ma puteam organiza sa fac ce trebuia (pregatiri de inmormantare, apoi pomeni etc).
in general cere dupa 4-5-6 ore, nu este asa fix programul, depinde si la ce ora se trezaste.
uneori incepe si la ora 8 ziua.
dupa masa de dimineata sta treaz un pic si iar doarme 1-2lore.
suge de obicei de la ambii sani, cred ca este destul pentru ca nu protesteaza si cand s-a saturat incepe sa se joace (tine sfarcu stras si trage tare dupa care rade la mine)
cam atat ... nu stiu daca are vreo logica dar el asa face.
te pup
castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de
greenfrog spune:
Intru si eu cat doarme Piscotel.
LAlexandra si Petru face kk o data pe zi si mult, iese si prin pampers daca se misca un pic. Ceea ce se intampla des pentru ca el dupa ce face zici ca a castigat la loto. Rade, chiuie, se intoarce de pe o parte pe alta. Sub putulica se inroseste cateodata, il spal bine si apoi ii aplic niste bepanthene. Nu mi s-a intamplat sa nu treaca.
ami manuta o tineam acoperita cat timp a purtat branula pentru administrare de antibiotic. altfel tragea de pansament si risca sa si-o scoata. Nu m-am stresat sa il dezvat sa isi roada manuta sau degetelele (intotdeauna sunt vreo doua prin gura de cand balosim asa de puternic). si nici urma de dintisor!
delia multumesc pentru sugestia cu ikea, stiam ca au un singur tip de scaun dar nu niciuna din cunostintele mele nu l-a folosit ca sa il poata recomanda. aici este vreo 25 de euro. ma duc sa verific in catalog.
honey pe maya si bafta la medic!
cand am nascut eu, tot asa era, o asistenta la 12-13 copii. cereai copilul sa il alaptezi si nu ti-l dadeau decat la program. cand mergeai la ora stabilita dormeau toti bebelusii tun, le dadeau lapte praf ca sa nu planga. si imi spuneau ca nu suge pentru ca nu am eu lapte. este un cerc vicios, toti dau vina pe lipsa de fonduri, pe furturile din sistem, dar toti primesc spagi si spun ca altfel nu si-ar putea intretine familiile. ce sa mai zici la un astfel de argument?
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
andira spune:
Marina - toata noaptea???? Mi-e rau....
Mi-aduc aminte cand am nascut-o pe Nati, in ziua externarii ne-au spus sa ne ducem sa facem micro, si sa mergem fara grija, ca stau ele cu bebelusii. Cand m-am intors (si-a durat ceva, peste 1,5h), Nati nu mai avea glas si putere de la atata plans...
Vorba ta, iar mi-am adus aminte, iar m-am enervat!!!
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
oanaiacovita spune:
Am pus o poza sa ne vedeti noua atractie.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
andira spune:
Silvia - ma bucur ca ti-a placut la dr!
Ti-am zis, mie-mi place mult de ea, m-a ajutat foarte mult cu Nati in iarna, cu branula. S-a dat peste cap si mi-a obtinut rezultatele de la analize in aceeasi zi, ca sa nu ma mai plimb cu copilul bolnav prin nameti, m-a ajutat sa facem tratamentul in asa fel incat sa nu stam si sa asteptam la Camera de Garda in fiecare zi, de 2 ori pe zi etc.
Ce ti-a spus de problema lui Petru, cum se va rezolva?
Honey - n-ai mai intrat zilele astea, sunteti bine? Bafta multa azi la dr, daca mergeti!
Rebi - tu ce mai zici?
iliraluca spune:
Salutare,
Am intrat sa spunem si noi La multi ani sarbatoritelor. Cu intarziere Lindal si Erina sa fiti sanatoase si sa va bucurati de cei din jurul vostru. La multi ani si pentru Roxana si Andra si multumesc frumos pentru parole. Am vizionat si eu iepurasii si am constatat ca avem numai copilasi frumosi si mai ales veseli.
Un restaurant bun in Sinaia este Taverna Sarbului, are mancare foarte buna iar pentru copii ii poti ruga sa iti faca gratar sau ce mananca ei si sunt foarte draguti, nu pun condimente daca ii rogi, chiar sunt foarte atenti. Au terasa si este si foarte frumos locul, aer curat. Noi cand nu mancam la restaurant la tata( a se citi acasa la tata) mancam acolo papa bun.
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
andira spune:
Oana - ce tare, s-a ridicat deja in picioare?
Happyjoy - Sara e absolut superba! Cel putin poza cu turbanelul ala alb e de reclama!
Poza cu ochelarii imi aduce aminte de nu-stiu-ce film cu niste furnici cu ochi imensi...
andira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui greenfrog Intru si eu cat doarme Piscotel. cand am nascut eu, tot asa era, o asistenta la 12-13 copii. cereai copilul sa il alaptezi si nu ti-l dadeau decat la program. cand mergeai la ora stabilita dormeau toti bebelusii tun, le dadeau lapte praf ca sa nu planga. si imi spuneau ca nu suge pentru ca nu am eu lapte. este un cerc vicios, toti dau vina pe lipsa de fonduri, pe furturile din sistem, dar toti primesc spagi si spun ca altfel nu si-ar putea intretine familiile. ce sa mai zici la un astfel de argument? |
Si la mine la fel, dormea Iris tun cand ajungeam eu la ea. Insa nu mi-au zis ca n-am lapte, cred ca saream la gatul lor, in conditiile in care aveam febra laptelui si bb era plin cu LP.
Cand am plecat am intrat in vorba cu una din asistente, si-am intrebat-o cum e sa ai grija de atatia copii. Si-mi spunea ca unii sunt cuminti, mananca si dorm, dar altii plaaaaaang... de nu pot sa puna geana pe geana!
LAlexandra spune:
Mutumesc Castelana....al meu oricat incerc nu prea reusesc sa ii fac program
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010