Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 13
annya9 spune:
Mltumesc mult fetelor pentru sfaturi. Si noi am mai fost plecati cu el, dar numai 200km, pana aici in Bulgaria... II place tare mult in masina si de obicei doarme. O sa facem opriri ca sa manance si sa se dezmorteasca. Si anul trecut am facut drumul asta, insa cu Raducu in burtica...si a durat 10 ore, de aia sunt un pic ingrijorata.
Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
kaliakria - prima vacanta
www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu
ami_84 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andira
Si la mine la fel, dormea Iris tun cand ajungeam eu la ea. Insa nu mi-au zis ca n-am lapte, cred ca saream la gatul lor, in conditiile in care aveam febra laptelui si bb era plin cu LP. Cand am plecat am intrat in vorba cu una din asistente, si-am intrebat-o cum e sa ai grija de atatia copii. Si-mi spunea ca unii sunt cuminti, mananca si dorm, dar altii plaaaaaang... de nu pot sa puna geana pe geana! Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010) |
Tare asta cu nu pot sa isi puna geana pe geana!! Cu siguranta mai dorm si ele noaptea!! Cat despre LP asa era si la Iasi.. nu a fost doar o sg data sa merg la alaptat si ei sa fie satui si adormiti. Unde mai pui ca aveau si pe la gura.. se cunostea ca abia le daduse. Si spuneau ca sunt asa ca tocmai le facuse baie, daca era seara... A! Mi-am mai amintit. Era o asistenta si avea o vb "copil de cezariana". Adica daca plangea prea tare, asta era motivul in conceptia ei..
Irina Paula (8 martie 2010)
"Nimic nu-i mai scump pe pamānt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
ami_84 spune:
Oana l-am vazut si eu pe Eric.. se ajuta si de manute ca sa stea asa nu? Adica se sprijina..
Irina Paula (8 martie 2010)
"Nimic nu-i mai scump pe pamānt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
vladimirescu spune:
mama mia, ce-ati mai scris... N-am citit inca tot, dar mi-am amintit sa va dau o idee :)
cum alaptez in public eu alaptez in public ori de cite ori se impune, fara retineri - prefer sa faca unii ochii mari decit sa las copilul sa bazaie cind eu pot sa-l alin :)
Cel mai bine e cind nu uit sa-mi pun un pareo usor in geanta, il leg dupa git si il am in fata ca pe o cortina. Ridic tricoul si asta e tot, nu se vede deloc, eu ma uit pe sus la ce face Floricica, prin "decolteul" lasat mai larg. Ca sa stea "decolteul " bine, inainte sa leg pareo il rulez de citeva ori la partea de sus, ca sa creez o margine mai grasana, cu tinuta.
Daca n-am pareo la mine, sigur am o jacheta sau un tricou cu mineci lungi pe care-l tin legat in tale sau pe spate. Cu orice bluza cu mineci lungi fac acelasi lucru ca la pareo, leg minecile dupa git.
Am facut asa in parc pe banca, trecea lumea pe linga mine si f putini si-au dat seama ce fac, de vazut nu se vede nimic :)
vladimirescu spune:
rmkristine din pacate nu stiu ce sa-ti zic de restaurant in Sinaia, ca eu am gatit in casa, am stat intr-o vila inchiriata, la marginea padurii, si nu am iesit la restaurant.
Acum vreo 2 ani cind am mai fost pe acolo :)) ... mincam la Taverna Sarbului care e ok si la restaurantul ala de la teleferic d ejos, unde am mincat de multe ori si e ok - nimic special dar pare safe. Oricum, politica mea la restaurante e sa comand chestii care ma astept sa se comande des, nu specialitati / raritati... Nu tocaturi, carne d epui, cartofi, ciorbe de vita etc.
La specialitati ma bag numai in restaurante f tari, la care nu ma gindesc ca fac economie sa foloseasca ingrediente proaste...
nafi wow, ce poveste!!! Ma inclin in fata cumnatei, e o superfemeie!
castelana fata draga, e de poveste ce zici tu... zau, asta e magie: alaptezi rar, tin minte ca ziceai ca nu ai deloc sini mari, iar Cezar creste de pe mine ma inspaiminta! Nu pricep!!
Pai eu, mama veterana, cu 90 E la sutien, alaptat cu succes primul copil, iata la al doile (5 luni) am 7-8 alaptari pe zi, ca incerc sa-i dau cit mai mult lapte (e lenes si nu maninca mult, zice ca se satura repede) si are 7 kg si 67 cm... adica e normal, nu mare, nu mic...
Iti zic eu, la tiine e ceva magic sigur, ca altfel nu-mi explic :))
By the way, cind incepi diversificare vezi ca fructele au mult zahar si-s ingrasacioase , mai mult decit cerealele integrale - zic eu
happyjoy spune:
Andira, multumim de compliment
Inca nu am apucat sa ma uit la pozele cu bb-i dar imi fac timp, promit!
Mami de minune minunata!
Rebiana27 spune:
Ziua buna! Stau pret de-un salut ca n-am recuperat nimic din acest capitol. Sper sa am timp mai pe racoare.
gasca!
LA MULTI ANI FRUMOSI SI FERICITI ROXANA, ANDRA (si ERINEI si lui LINDAL, cu intarziere)!!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
LAlexandra spune:
VLADI, eu scrisesem de alaptat, cred ca, la mine te refereai, si eu am alaptat in public, pe strada, in magazin, fara nici o jena....dar ieri la ambasada era om langa om, ca pe vremuri..., nici un loc de cativa cm sa fie liber...nici eu nu puteam alapta, nici micutul sa manance, ca era agitatie si galagie.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
rmkristine spune:
Vladi, iliraluca multumesc
Andira da, toata noaptea! Si povestea cu LP e aceeasi peste tot! Ele ii indesau si cica n-ai tu lapte. Si ei erau murdari la gura.
Lindal spune:
Mai fetelor, vad ca Matei nu mai are absolut nici o problema la rostogolit, se intoarce de pe spate pe burta si de pe burta pe spate, doarme in orice pozitie si "inoata" prin patul mare de il gasesc in cu totul alt fel decat l-am lasat. Prin urmare azi, cat am lipsit putin, am auzit o bufnitura! Am fugit intr-un suflet si bietul de el cazuse jos, de la 60 cm inaltime (ca patul meu e mai inalt)! Slava Domnului ca nu a patit nimic, a cazut pe covor, insa nu mai era mult pana la calorifer...! Am tras o sperietura de numa-numa (mai mult eu decat el). Deci nu-l mai pot lasa nesupravegheat. Of of...