Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

honeybaby si eu ma gindesc la tine, sper sa vii cu vesti bune!

LAlexandra da, tu mi-ai adus aminte ce voiam sa scriu de mult despre alaptatul in public... dar mai tare mi-am amintit azi cind am fost sa-mi fac niste analize la Medlife.
Era un mititel de citeva zile acolo cu parintii, il chinuiau sa-i ia singe. Stiu ca era f mic pt ca plingea cu o voce mica, nu avea inca putere, si era tare suparat de intepatura.
Dupa ce au terminat de luat singe, tot plingea neconsolat, si asisenta i-a zis mamei sa-i dea o suzeta, biberon ceva, sa-l linisteasca. Mama a zis ca nu are, ca alapteaza. Si asistenta i-a zis sa-i de aun pic sa suga, sa-i treaca supararea. Mama nu a zis nimic, dar din expresia ei am inteles ca i se parea de neimaginat sa alapteze in public - desi erau doar asistentele si eu in camera aia. Imi venea sa-i zic ca ii dau eu un pic sa suga, daca pe ea o impiedica ceva, ca tare mi-era mila de mititel.. Si asa mi-am amintit de asta :)
In alta ordine de idei: Floricica are de citeva zile o stare mai buna, aproape nu mai plinge, bazaie cite putin. Se trezeste tot des noaptea, dar il impac usor si il adorm in 2 minute, ma culc si eu si pt 1-2 ore e liniste :) Deci dupa 5 luni e mai bine ca la 4 luni ! :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

castelana fata draga, e de poveste ce zici tu... zau, asta e magie: alaptezi rar, tin minte ca ziceai ca nu ai deloc sini mari, iar Cezar creste de pe mine ma inspaiminta! Nu pricep!!
Pai eu, mama veterana, cu 90 E la sutien, alaptat cu succes primul copil, iata la al doile (5 luni) am 7-8 alaptari pe zi, ca incerc sa-i dau cit mai mult lapte (e lenes si nu maninca mult, zice ca se satura repede) si are 7 kg si 67 cm... adica e normal, nu mare, nu mic...
Iti zic eu, la tiine e ceva magic sigur, ca altfel nu-mi explic :))
By the way, cind incepi diversificare vezi ca fructele au mult zahar si-s ingrasacioase , mai mult decit cerealele integrale - zic eu

mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005)

merci, sa stii ca nici nu stiu cum a crescut baiatul mei lunile astea doua. Singura mea grija a fost sa ma alimentez corect si constant, chiar daca nu aveam nici-o foame si nu se ducea pe gat, dar pentru baiatul meu am bagat la greu. M-am si ingrasat, am acum cat aveam cand am venit cu baiatul de la spital, dar nu-mi pasa, sa fie el sanatos.
Merci pentru atentionarea cu fructele, o sa tin seama.
In alta ordine de idei am gasit acasa la mama poze cu mine cand eram mica, eram rotundaaaaaa la varsta lui Cesare, cam pana la un an asa am fost, apoi m-am transformat intr-un bat imbracat ( pana m-am maritat asa am fost).

gata azi am reusit sa-l culc mai devreme ( pe la 10,30) poate ne apropiem de ora buna, vad ca azi nu s-a mai trezit dupa o ora.
Acum merg si eu sa dorm, la mine este trecut de miezul noptii.
te pup si lasa ca si Floricel e mare, 7 kg e bine, nu?

castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

eu am plans si sunt intoarsa peste cap cu stirea cu bebeii. am luat un extraveral si magneziu si vreau sa ma culc sa uit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Salutare mamici si iepurasi,

Aparem si noi din nou in peisaj dupa cateva zile in care am fost tare ocupati cu tot felu'.

Nu am citit nimik din urma , dar vreau sa spun La multi ani si la multe lunite mamicilorbsiniepurasil serbati in zilele in care nu am reusit sa intru!!

Noutati nu prea avem, inafara de multitudinea de silabe rostite de Codrin: ma, ba, bu-ba, ma-ma, be-be si alte combinatii de genu' Cand e suparat si plange de cele mai multe ori spune "ma-ma" , dar probabil ca nu constientizeaza ce insemna..Dar oricum eu tresar de cate ori il aud

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Am vazut poze noi!Happyjoy si Lara, ma bucur ca ati indraznit sa ne aratati comorile dragalase!

Brizaam vazut un Eric frumos In sfarsit!!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna seara! Va trimit racoare cata vreti, la noi sunt maxim 15 grade la ora asta, e asa frig ca am pus caloriferul in priza la copii.
Am ajuns cu bine, copiii au fost linistiti, peisajul e minunat, s-au jucat toata ziua.
Am auzit ca aici mai coboara ursul din cand in cand . Sper sa n-avem musafiri...

Am aflat si eu aseara de tragedia de la Giulesti. Nu am avut puterea sa mai caut informatii, sunt socata .

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna seara, fetelor!

In primul rand urez si eu LA MULTI ANI sarbatoritelor de azi

ANDRA SI ROXANA

sa fiti sanatoase si sa va bucurati de puiutii vostri

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Aveam de gand sa nu ma mai uit azi la TV, abia am reusit sa adorm aseara dupa ce am vazut stirile. Din pacate m-am uitat si am reusit sa ma enervez foarte tare pe tara asta de toata jena. E inadmisibil sa lasi singuri in salon niste bebelusi care mai erau si nascuti prematur. Oricum, sigur nu o sa raspunda nimeni, ca de obicei...Si daca ar fi cineva sanctionat, ce folos? Oricum nu se mai poate face nimic pentru ingerasii aceia nevinovati.

Am citit si ce ati scris voi de prin maternitatile in care ati nascut. Eu am nascut la Spitalul Judetean din Targoviste, desi multa lume se fereste de el. Toti ma indemnau sa ma duc la Ploiesti sau Bucuresti. Conditiile au fost intr-adevar foarte proaste, baile erau...de nedescris, curatenie se facea, dar nu existau instalatii, apa calda etc, in schimb personalul de nota 10. Copiii au stat in salon cu mamele tot timpul, daca era nevoie de incubator se aducea in salon. Si se incuraja foarte mult alaptarea. Laptele praf se dadea numai dupa ce puneam copilul la san si numai cu lingurita sau cu seringa.

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

La multi ani cu Roxana, Andra si cu intarziere aceleasi urari Erinei si lui Lindal!

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

scriu pe fuga, Petru inca nu a adormit: eu nu am nici o jena sa alaptez in public, daca lui Petru ii este foame imediat este servit . Acum vara port tricouri largi sau rochii care au bretele, el isi tine manuta pe san si asa ne acoperim. e ceva firesc, nu ma simt deloc stanjenita.

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput