Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 15
sanzi spune:
Happyjoy, vad ca ti-a raspuns si Ioana, si eu o curat pe Mara intre labii, am intrebat medicul si a zis ca e ok, nu insist mult, dar nici sa se acumuleze si sa se faca vreo infectie, mai ales ca se mai murdareste si cand face kk, daca nu o schimb imediat.
Lindal, wow, ma bucur ca e ok Matei. Barbatel rezistent. Eu de cand am citit pe aici pe la voi, o las pe covor cand nu stau langa ea, macar nu are unde sa cada.
Vroiam sa va mai povestesc ca zilele astea caniculare am descoperit distractia preferata a piticului meu: Dusul. O tine tati in brate, mie mi-e teama sa nu alunec si ii place la nebunie. Da din maini, din picioare, se uita curioasa de unde vine apa, deschide gura si scoate limba de un cot, sa prinda cat mai multi stropi. E in elementul ei, nu degeaba e in zodia pestilor.
Avem cateva poze noi, de duminica.
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#5506468452462577954
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
vladimirescu spune:
LA MULTI ANI, ANDRA SI ROXANA !
Sa traiti, leoaicelor !
Tocmai m-am uitat pe pozele de pe picasa, ca-s la aerosoli si acum am vreme. Bai, ce ma enervati unele dintre voi, ce frumoase sinteti !!! Bai, voi n-aveti copii mici care sa nu va lase sa dormiti? Nu va supraalimentati de la stres si oboseala? Ca eu da !!
Din ce am vazut azi - nu comentez iepurasii ci neste mame care ma enerveaza pe mine:
IRINA BOBE SI BUMBITZA - frumoase rrau.... hai, la pozat relame cu voi, faceti un ban cinstit!
ERINA - reclama la creme de fatza, make-up etc si sefa de protocol la presedentie!
IRINABOBE - tu semeni perfect in unele poze cu cea mai tare modela romanca, Diana Dondoe, o stii? Ea a facut demult milionul de dolari din modelling, tu ce mai astepti? Ai atitudine, fata draga, wow!
OANKA- matale esti buna la dou lucruri sa pozezi: editoriale de moda Vogue Italia cu tema romantica, si model pt icoane. Pe bune!
M-am uitat pe sarite, de aia am scris numai de citeva. Da' nici ca mai scriu, ca ma enervati! Ia pozati-va si voi la cratita, transpirate , cu batic pe cap... sa ma mai linistiti si pe mine!
vladimirescu spune:
am uitat sa zic: HONEYBABY, pe tine sa nu te prind pe aceeasi plaja cu mine, ai auzit???
nafi spune:
Buna seara fetelor!
Profit ca doarme veve ca sa va povestesc de plimbarea de azi. ne-am dus in centru cu autobuzul! Si nu l-am mai pus in londou de data asta, caci doar e flacau mare! A fost cuminte mandrul meu si f serios privea la toata lumea de pe strada. cred ca la un moment dat s-a panicat un pic caci nu ma mai vedea si cand s-a apropiat vanzatoarea de el, sa-l complimenteze un pic, el a pus buza de jos si a dat in plans de ziceai ca i s-au inecat toate corabiile! dar cum m-a vazut, s-a inseninat iarasi si a rasplatit-o pe vanzatoare cu un suras fermecator!
Pe urma mami si-a luat o poseta noua si a udat-o cu un fresh de portocale. Veveritzul a baut un pic de ceai din bibe si a gustat putina portocala. era haios rau cum se stramba la portocala si cu toate astea continua sa scoata limbutza sa o mai guste o data!era un spectacol! toata lumea de la mesele din jurul nostru se amuza!
Pe la 19.00 am ajuns acasa si bietul pui era asa obosit ca a mancat 5 minute si a adormit si inca mai doarme...Sper sa nu-si fi dat peste cap somnul de noapte!
Acum astept sa se trezeasca ca sa-i fac plinul si pe urma ..fuguuutza la culcare. maine ne ducem la cantarit sa vedem cum a evoluat veveritul, daca are coditza mai stufoasa
In rest, gangureste toata ziulica si deja am inceput sa-i descifrez limbajul. a invatat ca daca trage broscutza de picior aceasta canta si o trage de picior intr-una , a invatat cand vede bibe sau lingurita ca e vorba de ceai , suplimentul de lapte sau apa si deschide guritza mare mare...Ii place sa fie pupat pe burtica si rade cu gura pana la urechi , si cand il pup pe frunte inchide ochii alintat si scoate un oftat de placere de te topeste!
Ii place cand tati il ia pe sus sa faca precum avionul..si ne baleste de la inaltime Ah...am vazut ca pe gingie are muulte puncte albe...sa fie dintisorii? ca isi roade mainele toata ziua si cand le prinde pe ale mele le musca de zici ca-i un catzelus!
Gata ca v-am ametit!
Mai bine ma gandesc ce sa fac de mancare in weekend caci imi vin socrii in vizita!
V-am pupat! Noapte buna la mamici si iepurici!
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
Bumbitza spune:
Va multumesc mult pt cuvintele frumoase si sfaturi ref la Bumbita mea, Ami, Freedelia, Nafi, Ioanact, Niki - mi-au fost de mare ajutor.
Ami, dupa ce am citit mesajul tau am fost mult mai bine Ma straduiesc s anu-mi pierd rabdarea, stiu ca nu e maraita degeaba si-mi pare rau ca nu o pot ajuta mai mult cu dintisorii cu burtica sau cu ce o deranjeaza...
Freedelia, nu incerc s-o "dresez" si sa doarma singura, m-as bucura macar daca n-ar mai plange cand incerc s-o adorm, chit ca o tin non-stop in brate :(
Daca am omis pe cineva...iertare, ma simt f obosita :(
Anca, merci de urari ref la dintisor nu mai stiu daca ti-am zis..
Aa..ieri seara si azi dimineata i-am dat Nurofen, a fost mult mai ok cu dintzocii, dar nu vreau s-o obisnuiesc cu asa ceva; mi-a mai zis pediatra de Calma Baby sirop, stiti ceva despre el, e ok?
Pup toata gasca, ma duc la somn
PS: azi am fost intoarsa pe dos de cand cu incidentul de la Giulesti...imi vine sa plang in continuu
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
Bumbitza spune:
Vladi, multumesc esti draguta, uite o floricica
Bumbitza spune:
Happyjoy, eu o curat f bine intre labii mereu
Sanzi, eu de cateva zile numai asa ii fac baita, o tin eu in brate si bag dusul si e f incantata :) Iar eu bucuroasa ca nu mai fac baltoaca in jur
Cine mai zicea d emanuta stanga care ii tot scoate suzi din gurita...avem si noi parte de asa ceva, dar mai nou isi si baga la loc suzeta, numai ca invers si ii turteste nasucul - mor de ras cand o vad.
Am zis ca ma culc? Tot n-am recuperat ce s-a scris, decat asa pe sarite...of, aveti spor!
honeybaby spune:
Hello
Am fost azi la dr.
Va spun sincer ca m-a impresionat omul asta.
Pe mine putini doctori ma impresioneaza, foarte putini...
Nu stiu cum are atata rabdare sa explice totul cu zambetul pe buze si sa fie asa modest. Tot respectul meu in fata unor oameni asa
Ne-a fericitat pt ca am refuzat sa punctionam hematomul cum vroiau cei de la 9.
De retras se va retrage cam in 2 luni asa ca o sa avem galma ceva vreme.
La munte a fost ok. Inca nu stiu ce activitati as putea sa am cu bebe dupa mine. Eu nu sunt genul care se duce la munte si sta la gratare in curte , mie imi trebuie trase de 7 ore, dar cu Maya nu prea imi iese ( inca)
La fel si la mare , nu pot sa zac pe patura la soare. sunt non stop in apa si de obicei cu capul la fund .
Am vazut utimul post a lui vladi si m-a apucat rasul... tocmai ma uitam la pozele de la munte ce fata de bidon turtit am
Va las pozele cateva poze de la munte si revin maine cu povesti. Ignorati fata mea, de la oboseala arat in halul asta
http://picasaweb.google.ro/deni757/MayaZvapaiaViezurelIubit4Luni#
Asta e pt Miria
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Cu intaziere
La multi ani : Linda , Roxi,Andra, Erina, Bumbitza.
Sa ne traiti si sa fiti sanatoase si iubite
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
nafi spune:
HONEYBABY - ca tot bantuiam pe-aici am aruncat un ochi la pozele tale. f frumoasa privelistea Iar cucuiata mica e de pupacit toata! Ma bucur taaare mult ca ati gasit un medic bun si ca e totul bine! Si tu mami esti in forma de zile mari. eu n-am vazut nici un "bidon turtit" pe acolo!
BUMBITZA - bafta multa in continuare cu micutza dintzata! mai rezista un pic ca trece si asta! (si sa-ti aduci mainte sa-mi zici la fel cand or incepe sa-i iasa dintii veveritului)
In sfarsit am reusit sa-i fac plinul si l-am pus in patut. il mai pazesc 10 minute si fug la culcare. rade in somn de mama focului
ah... m-am trezit si eu acuma dar vorba aia..mai bine mai tarziu...
LA MULTI ANI DAYANARA SI ANDRA_S
Sper ca v-ati distrat bine si ati primit cadouri pe plac!
Si ca tot e trecut de miezul noptii urez LA MUUUULTI ANI ALESSIEI STEFANIA SI SAREI !
Fug la culcare (cu burta plina de rahat..la propriu...ca azi am trecut pe la magazinul romanesc si-am cumparat 2 cutii! sa fac salam de biscuiti cica...dar vad ca am injumatatit din ingrediente si ma iau de mana cu VLADI )
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)