Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 16
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LAlexandra Mutumesc Castelana....al meu oricat incerc nu prea reusesc sa ii fac program Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010 |
Eu in ultimile 2 luni i-am schimbat de 3 ori programul, datorita diferentelor de fus orar. Programul de masa zilnic ajuta si la prinderea rapida a orarului de somn, in plus ziua ma invatase de mic ( de la 3 saptamani)sa nu ma bucur ca e cuminte si doarme, sa-i dau de papa sa-si ia perioada lunga de somnic noaptea.
Acum de cand ne-am intorc avea sau nu fomica eu i-am dat la acelasi orar ca in Europa: 10 apoi 14...etc.
Important este ca la varsta asta sa-l lasi sa i se faca si fomica, asa papa mai bine si-l tine cel putin 3-4 ore. daca scartaie dupa 2 ore incerci sa va mai jucati, nu se poate din prima zi dar azi mutam 10 minute, maine tot asa.
Acum ar trebui sa papa bine si mult la o masa, nu doar tzoncaneala.
Eu asa am facut si am functionat.
Am mai scris eu despre asta, stiu ca nu se poate generaliza la toti copii.
important este sa-l si simti sa vezi cum ii este si lui bine.
te pup si lasa ca va faceti voi un program
castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de
irinabobe spune:
Vladi multumesc mult, m-ai inveselit. stai linistita ca nu sunt asa frumoasa pur si simplu s-a nimerit sa fie partea buna in poza , iar de slabit am slabit datorita stresului din spital in luna petrecuta cu iep, asa ca nu doresc nimanui. e groaznic sa te uiti la copil si sa te intrebi daca o sa mai ajungi cu el acasa...asa ca acum uitandu-ma la tv la tragedia de la giulesti ii multumesc lui Dzeu inca o data ca e sanatos si am avut parte de un final fericit.
andira spune:
Honey - foarte frumoase pozele! Unde ati fost?
Acum m-am prins de ce tot ziceam ca Maya seamana cu tine, iar tu jurai ca e leita tati: pai tu si tati cam semanati nitel - sau nu stiu, parca aveti acelasi oval al fetei .
Oricum tu sa stii ca arati f bine (ne bagi noua texte cu oboseala ), iar poza aia cu Maya in brate la tine, razand, m-a topit toata...
Galma e cea din partea stanga? Vad ca Maya n-are nici o treaba, cred ca a si uitat de ea...
Pupam piticul "cucuiat"!
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
marsy_baby spune:
Buna dimineata mamici si bebici!
Sper sa nu ma credeti "pedofila" dar as vrea sa-mi trimiteti si mie parola noua k sa-i vad pe iepurasi cat au mai crescut...sunt tare intristata de tragedia care s-a intamplat la Sp Giulesti,e dureros"sa-ti ti copilasul in brate doar de 3ori"(spunea o mamica la tv)si dupa aia sa nu-l mai ai
Noi de cateva zile il strigam pe "ta-ta,ta-ta" si asa o tinem toata ziulica (spre bucuria sotului),in legatura cu diversific. putem sa introducem si ficatelu de pui in piure?ink nu i-am dat carne si m-am gandit s incep cu ficatel,,merg sa-mi fac o cafe pana doarme pissicutza mea... la toata lumea,,,mai revin
http:/www.marsselyna.hi5.com - pozici cu scumpa mea comoara
Mami de minune mica, Daria Marcela 26.02.2010
greenfrog spune:
honey ce frumusica e maya si cata ghidusie in privirea ei! Tu arati excelent!
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
oanaiacovita spune:
Neata!
Multumesc Dianei si restul fetelor care mi-au zis de Chamomilla. Am avut o noapte super, fata de cele anterioare. Putin ceiuc la 3, papa la 6 si trezirea la 8.
Multumim de aprecieri la pozica in picioare. Nu mai stiu cine ma intreba daca se sprijina in manute..daaa, ca altfel face buf.
Denisa ma bucur sa te aud asa linistita. Sunt convinsa ca totul va fi bine cu Maya. SUnteti o familie frumoasa si intr-adevar seamana perfect cu tati, dar si voi 2 semanati un pic. Bravo pentru iesirea la munte.
Intrebare a primit cineva indemnizatia? Ca la mine se lasa asteptata.
Alessia Stefania, Sara
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
irinabobe spune:
oana pe luna asta inca nu, desi eu am card bcr si vad pe forum ca unora le-a venit deja. iar la brd e intrata de vreo 3 zile. sper si eu ca poate poate azi. tot verific contul...
Bumbitza spune:
Neata fete!
Cu intarziere si scuzele de rigoare urez si eu
LA MULTI ANI
sarbatoritelor noastre
Dayanara, Andra si Erina!
Sa fiti sanatoase si voi si puiutii vostri si multa fericire si voiosie!
Spuneti-mi si mie va rog inca o data cum se administreaza Chamomilla aia, am luat si eu CH 07. Si inca ceva, unde o depozitati? Scrie ferit de lumina si umiditate si sub 25 grade (la mine in casa sunt 28 cu caldurile astea)
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
oanaiacovita spune:
Irina,Silvia mersi. Eu am la Unicredit si termin tokenul ala de cat ori intru.
Bumbitza eu i-am dat 3 granule aseara si 3 azi dimineata. Eu am 26 grade in casa, asa ca tin afara. Nu stiu unde am putea sa tinem flaconul ala.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...