Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 17
sanzi spune:
Neata, fetele!!
Denisa, ma bucur ca ai revenit si sunteti bine.
Oana, da, eu am primit pe luna asta. La BRD au intrat pe 10 indemnizatiile.
Vreau sa va intreb si eu cat timp se foloseste scaunul de masa, pana la ce varsta? Incerc sa ma hotarasc de care sa ii cumpar si cat sa dau pe el.
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marsy_baby Buna dimineata mamici si bebici! Sper sa nu ma credeti "pedofila" dar as vrea sa-mi trimiteti si mie parola noua k sa-i vad pe iepurasi cat au mai crescut...sunt tare intristata de tragedia care s-a intamplat la Sp Giulesti,e dureros"sa-ti ti copilasul in brate doar de 3ori"(spunea o mamica la tv)si dupa aia sa nu-l mai ai Noi de cateva zile il strigam pe "ta-ta,ta-ta" si asa o tinem toata ziulica (spre bucuria sotului),in legatura cu diversific. putem sa introducem si ficatelu de pui in piure?ink nu i-am dat carne si m-am gandit s incep cu ficatel,,merg sa-mi fac o cafe pana doarme pissicutza mea... la toata lumea,,,mai revin http:/www.marsselyna.hi5.com - pozici cu scumpa mea comoara Mami de minune mica, Daria Marcela 26.02.2010 |
Marsy, inca nu am salutat fetele pt ca mi-a atras atentia mesajul tau si raspund repede. NU II DA FICATEL PANA PE LA 7 LUNI. Mai ales sa nu fie prima carnita. Eu la Lucas i-am dat la 6 luni si i-am declansat o alergie cu care ne luptam si in ziua de azi! Carnita de pui e cea mai light pt a incepe.Parerea mea
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
Bumbitza spune:
Oana, multumesc! Si i le dizolvai in laptic sau cum? tre sa ma mulg inseamna...
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
mihaelagrosan spune:
Buna dimineata!
Tot vreau sa scriu si eu , dar nu prea apuc. Acum am intrat macar sa va salut. Trebuie sa plec in oras cu treburi administrative si ma enerveaza.
Honey tare ma bucur ca ati gasit un doctor in care sa aveti incredere si ca nu mai trebuie punctionat hematomul. Maya e super scumpica si draguta. sa treaca repede. Intr-adevar tu si tati semanati destul de mult zic eu.
Marsy si eu zic sa nu dai ficatel asa repede. Abia dupa 7-8 luni. Acum puiut si eventual galbenus de ou.
Bumbitza granulele le dizolvi in putina apa plata, intr-un paharel de sticla sau plastic si amesteci cu lingurita de plastic. Nu se foloseste metalul.
Diana vroiam sa te intreb ceva legat de diversificare. Am vazut pe materialul dde la tine ca scria sa se inceapa diversificare la masa de la 10 sau la amiaza. Angela mea e super fotomodela asa ca as vrea sa incep cu cereale, dar eu ma gandeam sa-i dau pe la 6 seara. Cum ar fii mai bine sa fac? Nu am experienta ca fetita mea cealalta era grasuna si am inceput cu piure de legume la amiaza.
Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
honeybaby spune:
Multumim pt aprecieri. Ma umflu in pene toata
Andira- Da, avem fata ovala amandoi. Maya are trasturile fetei de la tati, iar la corp pare sa semene cu mine.
Am fost la Moieciu de sus , pe drum ne-am hotarat la locatie dupa ce sinaia si predeal erau pline, iar ocna sibiului nu era in drumul nostru
Cucuiul nu cred ca o deranjeaza, doarme pe el de mi se face rau cand o vad cum sta. Se intoarce pe burta fix pe partea stanga unde e cucuiul si-l mai preseaza si atunci. Vad ca nici la imbracat nu se mai stramba cand o ating, tind sa cred ca nu o mai doare
bumbitza eu as incerca asa cum a zis si Oana cu camomilla, granule Nelson - tot homeopate, prafuri Ashton&Parsons . Ca si geluri as merge pe Bonjela sau Orajel de care zicea si diana pe baza de benzocaina
Am vazut si eu stirea despre Giulesti. clar , eu plec din tara, fie ca ma duc sa spal pe jos dar macar sa stiu ca am dreptul ca servicii medicale decente. Eu nu pot sa inteleg cum poti sa lasi niste copii , prematuri pe deasupra singuri. Oricat de prost ar fi salariul cum poti sa te joci cu niste fiinte nevinovate care nu pot sa se apere. Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce spaima au trecut bietii bebelusi care oricum au iesit prea devreme din burtica si au stat acolo in patut imobilitazi fara sa poata sa fuga sau sa se apera intr-un fel.
Mie daca nu-mi mai place un job ca sunt prost platita sau mai stiu eu ce imi dau demisia si imi caut altceva dar nu stau si imi fac treaba prost.
Sper sa fie trasi la raspundere cei vinovati. Deja nu se mai poate.
Daca acum as fi insarcinata as naste acasa fara sa stau pe ganduri!!!
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
andira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanzi Vreau sa va intreb si eu cat timp se foloseste scaunul de masa, pana la ce varsta? Incerc sa ma hotarasc de care sa ii cumpar si cat sa dau pe el. |
Eu i l-am luat Irinei cand avea 9 luni, si l-a folosit parca pana pe la 2-3 ani.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
honeybaby spune:
Eu granulele (ii dau arnica Ch 30 pt traumatismul cranian) le pun intr-o lingurita de plastic cu putina apa plata si le mestec inainte sa i le dau le mestec cu o scobitoare.
Iar Maya le scuipa de zor. Doar laptele e bun la noi.
Sa vedeti si o sa ne distram noi la diversificare.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
miruna79 spune:
Wow iarasi sunt in urma....
Ne chinuim rau cu diversificarea
Dimineata papam usor pireul de fructe , jale mare la cel de legume nu papa mai mult de 60 si ii completez cu supa crema de legume la biberon, la 6 mancam cereale le papam cu f multa pofta... ahh am o intrebare am luat cerale de la milupa orez si porumb cu lapte scrie acolo 5 linguri la 130 apa dar iese foarte moale asa nu mai e consistent i-am adaugat cereale pana am ajuns la o consistenta normala..e normal sa fie atat de moale sau trebuie sa fie consistent, si am ce cereale folositi voi.
De cand cu diversificarea Dani se trezeste de la 5 si urla rau de tot pana ii dau bibe pana acu statea cumintel pana la 7 si nu urla deloc.... oare nu se satura copilul... oufff ce usor era cand eram numai cu laptic.
Pup toate fetele
vladimirescu spune:
honeybaby ce m-ai distrat cu fatza de bidon turtit, n-am mai auzit expresia asta ! :))
Acuma, pe bune, eu nu sint deloc genul care face complimente gratuite, ba chiar nu fac nici cind e cazul.
In pozele de la munte arati exceptional !!! E clar ca nu avem aceleasi gusturi - mie mi se pare ca esti cu mult mai misto in pozele astea, mult mai bine decit in unele mai vechi unde esti machiata, aranjata etc - si unde banuiesc ca te placi tu mai mult :)
Ca stilist eu iti propun asta sa fie look-ul tau mereu, machiaj natural, parul bine strins. Esti super asa !
Tare ma bucur ca ai venit optimista de la doctor !
mihaelagrosan spune:
Sanzi Elena inca mai foloseste scaunul de masa si are 4 ani. De pe celelalte scaune nu ajunge ca lumea la masa.
Honey mie chiar imi pare rau ca nu am nascut acasa. La vremea respectiva mi-a parut rau ca in romania nu se poate, iar dupa pataniile noastre nici nu mai vorbesc. De clinici particulare nu am avut bani, mai bine luam imprumut
Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)