Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
oanaiacovita spune:
Cori eu prima data am pus un morcov si o radacina de patrunjel si i-am pasat doar morcovul, cu putin zeama in care a fiert la blender. Bafta, sa pape bine. SI felicitari pentru acrobatiuni. E meseria banoasa cea de circar.
Marina multu de info cu chamomilla ca e si pt burtica. I-am dat un pic de nurofen dimineata si deja s-a mai linistit. Deci cred ca dintii sunt.
Annya noi am facut peste 400 de km intr-o noapte. A fost tare ok si el era micut. Avea abia 4 luni si a dormit tot drumul pana cu putin inainte de destinatie cand nu mai avea stare. Dar am facut opriri dese sa pape, sa il schimb. La intoarcere au fost numa vreo 350 de km si a fost mult mai bine. Am plecat la 6 dupa masa si la 1 eram acasa. Oricum ia in calcul si o oprire pe undeva.
Happyjoy marte nemarte, nu mi-am inchipuit ca fomistul meu indragostit de bibe ar putea vreodata sa refuze papa. Dar uite ca se poate. Cand ne arati si tu poze cu minunea ta? Ca si activitati, eu i-am luat ieri un aparat fotot de jucarie cu fel de fel de butoane care canta. Pare ca ii place pt moment. E la 50% reducere in Kaufland. A fost 31 de lei parca. In rest, e tare bun firul de la mouse, telecomanda si mai nou leaganul din parc. Inca nu avem activitati elevate.
Ami am uitat sa iti zic ca a picat ce am vorbit noi, din cauza de personaje plmbarete. Poate imi iese la 1 an.
Cu Giulestiul, eu as fi e acord cu propunerea celor de la Antena3 sa declaram doliu national. Nu vad cu nimic mai prejos tagedia asta, fata de un accident aviatoc.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CoriMami Vladi, multumesc mult Ma duc sa ma joc Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina |
Vad ca intre timp ti-a raspun si Vladi. Sper sa iti fie util si ce ti-am scris eu.
Irina Paula (8 martie 2010)
"Nimic nu-i mai scump pe pamānt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
CoriMami spune:
Fetelor, Ami si Oana, bag la cap si retele voastre!
Acum doarme dusa, ca sa nu mai zic ca aseara s-a culcat la 21.30 , a dormit pana la 7.00 i-am dat titi si a adormit iar instantaneu. Deci e rupta dupa acrobatiunile de ieri....ooof Petala lu' mama, cea ghidusha.
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
ami_84 spune:
Oana deacord. Poate la un an ca tot o sa fie frig si poate nu o sa le vina sa plece atunci. Cu doliul national sunt si eu deacord. Bietii bebelusi.. of Doamne!!
Si Irina e pasionata de telecomanda, dat cu piciorul in laptop cand o tin in brate, telefon...
Vroiam sa va intreb cum arata bubitele daca face alergie la un aliment? Ca eu nu stiu si i-a iesit sub barbie doua bubite si ma gandeam... dar par totusi a fi niste piscaturi.
Azi cand a plecat tati la munca, i-a facut Irinucai din mana si i-a spus pa! si bebe a meu a facut si ea din mana, ca era la mine in brate. Eu zic ca imita, ca nu cred ca este inca constienta.. la fel cu datul din gurita/cascatul atunci cand suntem la masa.
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
elba spune:
Nu am vazut stirile aseara dar cand am citit acum..
Atat de trist
mamica lui Filip(30.04.2010)
ami_84 spune:
Fetelor azi nu tb sa mearga Denisa cu Maya la doctor? Parca pe 17 spunea ca are programare.. Doamne ajuta sa fie bine Maya!!
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
Ioanact spune:
LA MULTI ANI , ROXANA! LA MULTI ANI , ANDRA!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
elba spune:
annya9 noi am mers 600 km cand bb avea 2luni juma.bineinteles cu pauze dar el a fost f cuminte. a dormit destul de mult si cand era treaz era atent la tot ce era pe langa el.dar acum depinde si de la copil la copil.dar daca lui Raducu ii place in masina nu cred sa aveti probleme.
vacanta placuta
elba spune:
La multi ani,Andra!
La multi ani,Roxana!
Sa aveti parte de multe bucurii alaturi de soti si de copilasii vostri dragi!
ami_84 spune:
Ca metode de distractie la noi mai este dansul cu bebe in brate... chiuieste de numa si rade incontinuu. Asa mai face si mami putin sport . Tocmai am tras o repriza si cand am lasat-o jos a protestat.. Dar aveti grija sa nu fie imediat dupa ce papa, sa nu verse.
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"