Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 7
ami_84 spune:
La multi ani Erina!!
Imi cer scuze ca nu am reusit sa te felicit ieri.
Irina Paula (8 martie 2010)
"Nimic nu-i mai scump pe pamânt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
vladimirescu spune:
Erina cu intirziere, dar mcar din toata inima: La multi ani !!! Sa fii sanatoasa si sa traiesti multi ani inainte, sa apuci si stranepotii ! :))
corimami nu te stresa, curata de coaja morcovul si pastrirnacul / sau patrunjelul / sau dovlecelul, speli bine, pui la fiert in putina apa plata (taie in cubulete, fierbe mai repede) si apoi blenduiesti.
Nu-ti recomand telina la inceput, are miros f puternic, agresiv, si ai sanse mari sa refuze. Poti incepe numai cu morcov simplu, e mai usor. Sau adauga si niste dovlecel (gust neutru, consistenta placuta). In tot cazul, daca pui pastirnac sau patrunjel, iti recomand sa fie cantitativ 1/2 din cantitatea de morcov. Succes! (pune restul la frigider, ii poti da si miine din aceeasi "supa", ca sa nu mai faci alta. Eu asa am dat lui Vladimir, 1 supa 2 zile, si n-a patit nimic :)
micsorat usor pozele pt upload in albume iata o metoda rapida si simpla sa va micsorati f tare pozele pt Picasa: intrati in folderul cu poze, selectati toate pozele pe care vreti sa le micsorati, dati click dreapta si selectati "send to mail recipient". O sa va apara un box cu intrebarea "make pictures smaller size?" si ziceti "yes". Vi le trimiteti mai departe pe mailul propriu si apoi le salvati intr-un nou folder (unul special de "poze mici", asa ceva, ca sa nu le incurcati). Pozele astfel micsorate vor avea rezolutie de internet si marime in jur de 50k. Eu asa uploadez si se vad bine, nu trebuie sa fe mari cit un cearsaf :)
Pup!
CoriMami spune:
Vladi, multumesc mult
Ma duc sa ma joc
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
Bumbitza spune:
Buna fete dragi!
Sunt si eu pe aici...trista tare, nu-mi revin dupa ce am vazut la stiri ref la accidentul de la Giulesti. Imi vine sa plang in continuu...cum ar putea oare sa-si aline suferinta parintii bebelusilor decedati in incendiu, sau cei cu arsuri grave care se zbat acum intre viata si moarte? Mi se face rau va spun de mila lor Dumnezeu sa-i odihneasca pe micuti si sa le dea putere celorlalti sa-si revina!
Revin in scurt timp dupa ce adorm micuta sa mai recuperez un pic.
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
sensibila spune:
La multi ani dayanara si andra_s ! Pitici sanatosi, fericire si iubire ! Banii vin ei singuri !
Si noi maine sau poimaine plecam in Bucovina, ne astepata un drum de fix 500 km, ba mai mult pt ca o sa facem un ocol sa aprindem o lumanare la cimitir unei bunici.
Sunt convinsa ca o sa fie foarte bine, pentru ca Giei ii place cu masina.
Nu vreau sa vorbesc despre tragedia din maternitatea Giulesti ci doar vreau sa ma pentru cei 4 ingerasi pe care Dumnezeu i-a vrut langa el, dar din pacate cred ca vor mai pleca si altii spre Rai.
Si vreau sa vad daca v-a fi inchis cineva pt moartea copiilor, cati vor fi pana ls sfarsit numai Dumnezeu stie !
Din pacate acolo mai mult ca orinde vin pe lume copii care apar cu greu dupa Inseminare si fertilizari si sunt convinsa ca printre acesti copii sunt si din acestia proveniti din IA si FIV.
Nu aruncati cu rosii nu zic ca, copii obtinuti natural sunt mai prejos sau mai putin doriti ci, doar, ca acolo vin pe lume si copii asteptati foarte multi ani si dupa lungi tratamente si chin.
Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Ramy77 spune:
Neata fetele,
ANDRA, ROXANA si ERINA( cu intarziere)multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi voua!
HAPPYJOY, cu placere, asteptam pozici, acum ca ai parola
ami_84 spune:
Corimami vezi ca morcovul constipa. Eu Irinei i-am dat la inceput dovlecel si ulterior morcov in cantitate mica. Radacinile albe fiind mai aromate, se pun cantitati mai mici. Reteta mea de supa: o felie de dovlecel cam de 3 cm, trei feliute de morcov, una de albitura (pastarnac/patrunjel) si mai pun o buc mica de ceapa si ardei gras coapte pe grill (da gust mai bun la mancare. intr-o zi am facut fara si nici bebe nu a fost prea incantata de gust). Din supa scoti doar ce ii vei da. De ex azi ii pasezi doar dovlecelul/morcovul, diluezi cu zeama de la supa, pana ce obtii consistenta dorita (la inceput tb sa fie mai mult lichida pt ca ei nu stiu sa inghita). Dupa trei zile, adaugi din supa urmatoarea leguma dorita. Restul le arunci... Acum tu faci cum crezi si in functie de cum o sa ii placa Elizei.
Irina Paula (8 martie 2010)
"Nimic nu-i mai scump pe pamânt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"
LAlexandra spune:
ALINA, OANA, DIANA, RAMONA, ADRIANA, INA (daca am uitat pe cineva, ma iertati) va multumim mult de urari. Cine doreste, va servim cu o bucatica de tiramisu, facut de sotul meu. Eu am mai scris ca nu prea urez sarbatoritilor…ca nu am timp…
Desi avem 4 luni, aseara a facut o criza de plans de numa-numa, de colici inca nu am scapat…in fine, asteptam 5 luni!
Ieri am fost la ambasada ca sa ii facem titlu de calatorie, trebuie dus si copilul ca sa ii faca poze. JENANT! A trebuit sa stam 3 ore, nu e mult, dar a trebuit sa il schimb pe capacul de la wc (noroc ca imi dudesem ceva pe ce sa il pun), si l-am alaptat stand in cur pe wc. Nici un loc unde sa il schimbi, daramite sa stai sa ii dai de mancare, sala si curtea era plina de oameni, muuulti, si nimeni nu te lasa sa stai jos, asa ca alaptatul in wc e ultimul trend!
Acum ma pun sa citesc si acest capitol si apoi mai scriu daca am timp.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
elba spune:
Buna dimineatza!
Incerc sa scriu si eu cat doarme piciul.Sa vedem cat tine...
Andra,rmkristine multzumesc pentru raspunsuri
Nafi si noi procedam la fel ca tine cu baitza si spalatul copilului.Legat de biberoane nu m-am gandit ca trebuie sa le schimb.eu am vreo 6 si le-am verificat si nu par uzate.Iar cand le-am cumparat m-am uitat sa fie BPA-free.Am inteles ca asta este toxic si se elibereaza la temp inalte ajunganad in lapte.
citesc si mai revin.
mamica lui Filip(30.04.2010)
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui annya9 Voi ce ma sfatuiti? A mai mers careva dintre voi cu bebelul 500km? Mami de Radu Alexandru (11.04.2010) kaliakria - prima vacanta www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu |
DA! Noi, am fost 830 km in 12 h, cu pauza de 10' si inca una de schimbat pampers Ioanei.
Daca ii place in masina, nu va fi nici o pb.
Drum bun!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!