Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

'neatza!
Eu plang si acum, nu-mi revin... Cat de plapanda e viata si cat de neputinciosi sunt oamenii.... Dumnezeu sa-i ajute pe parinti! Instalatie improvizata! No comment!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata!

Trista seara. Nu imi revin de cand am auzit stirea si acum ma tot gandesc la ce e in sufletul mamicilor ce si-au pierdut puii. E nedrept.

La multi ani, fete dragi, Andra si Roxi!!! Sa fiti sanatoase, fericite si implinite ca mame!!!

Roxi tare dor imi e de tine. Oare cat mai sta in Romanica?

Nu mai stiu ce am citit ca is nedormita rau de tot. De 2 nopti e jale la noi, dar azi noapte a fost apogeul. Nu stiu ce a avut si pace. De ieri de la pranz imi refuza laptele. Ceai daca ii dau papa, cand simte gustul de lapte e jale. Numai intr-o gura mi-o tine cat e treaz. Azi merge sotul sa caute Chamomilla aia. SPer sa fie de la dinti, ca altceva nu stiu ce ar putea avea. Nu pare sa il doara burtica sau altceva. Acum dimineata a adormit cu TV la maxim pe VH1 la muzica, dupa o ora de urlat.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Aseara, cand am aflat de cele intamplate, mi s-a facut efectiv rau... Am schimbat canalul TV, ca efectiv nu puteam sa aud de asa o tragedie. De cateva zile incoace sunt oricum excesiv de sensibila si ma buseste plansul daca vad copii pe strada plangand sau cu parinti sarmani...sau mai stiu eu ce ...

Raducu e foarte cuminte, dar are un obicei nou, tipa. II place sa se auda cred.

Noi o sa plecam duminica la Valiug, o localitate in muntii Semenic, langa Caransebes. Nu stiu ce sa fac...ca drumul e destul de lung... Sa-l impart in doua zile? Voi ce ma sfatuiti? A mai mers careva dintre voi cu bebelul 500km?

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

kaliakria - prima vacanta

www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu

Mergi la inceput

Oana chamomilla ar fi buna si pt burtica, in cazul in care asta ar fi pb.
Annya poti sa mergi cu bebe si 500 de km. Depinde de el, daca doarme in masina. Noi am mers nu spun distanta in km, ci durata - 6 ore- pt ca au fost blocaje, desi a inceput sa planga cand nici nu iesisem din Bucuresti. Puteti sa va adaptati in functie de el, daca nu se poate ramaneti o noapte pe undeva.

Mergi la inceput

La multi ani Roxana! La multi ani Andra!
Sa fiti sanatoase, iubite si sa va aduca puiutii numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Buna,
Annya puteti face 500 km, atat am facut si noi intr-o zi. Ca sa nu aveti probleme plecati cat mai de dimineata (noi am plecat la 4am) ca sa fie bebe adormit sa nu se agite prea tare. Am facut 2 opriri pt alaptat , din care una am facut-o de o ora, ca sa ia fata aer, sa-si intinda spatucul, etc, iar cealalta scurta, strict pt schimbat scutec si dat tzitzi. Drum bun!!

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Neata mamici! 

Sara iar s-a foit toata noaptea... Pana acum o adormeam seara la mine in pat apoi o puneam la ea in pat.
De cand cu trezitul din ora-n ora aproape, am lasat-o cu noi in pat, dar de la un timp se tot foieste si maraie in somn. 
In noaptea asta s-a intors pentru prima data pe burta, a mufat degetelul si da-i somn... deci asta vroia pitica - sa doarma pe burta - dar nu avea loc de mine : )))

Oana, nici Sara nu mai vrea sa pape, de ieri mananca la 2-3-4 ore cate 4 minute si la noi nu ies dintii inca. 
O fi marte retrograd?!? : )

Mai stiti ceva de bluekidoo?
Rami, multumesc!!!
Honey, ai pm cu mareee intarziere, sory : )
Ioanact, multumesc de lamurire cu privire la igiena! Chiar imi era frica ca am facut ce nu trebuia... 

Mami de minune minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Fetelor, stiu ca se tot discuta despre diversificare.
Ma intereseaza doar reteta de supa, inceputu inceputului, ca sa zic asa. Poate cineva sa-mi explice babeste cum se face? Ca am gasit tot felul de variante. As vrea sa-i dau sa guste emancipatei mele, sa fac si eu o proba. Se poate prepara din cantitati mici? gen juma de morcov si 1/4 telina? as vrea sa-i pasez putin morcov in zeama, dar nu stiu cat si cum.
Ufff..ma iertati, dar vreau sa fiu harnica azi, am chef de un gatit pt bebelusi, experimantal.

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!

Multumiri pentru urari Ioanact, Ella, Nafi!!!

La multi ani Andra!

La multi ani Roxana!

Sa fiti mereu sanatoase si fericite alaturi de familie si prieteni!!! Petrecere frumoasa si cadouri inspirate

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

La multi ani Roxana, Andra!!

Va doresc multa sanatate, bucurii si fericire alaturi de cei dragi!!

Nu pot sa ma abtin sa nu scriu ca m-a intristat si pe mine ff mult ce s-a intamplat ieri la maternitatea Giulesti! Abia am adormit aseara.. dupa ce mi-am pupat puiutul de mai multe ori si i-am multumit Domnului! Ma gandeam intruna la bieti bebelusi care au venit pe lume sa simta dragostea parintilor lor si cand colo... in ultima vreme mi s-a intamplat sa zic de prea multe ori ca nu e drept!! De ce tb sa piara niste ingerasi? Doamne ajuta familiile indurerate!!

Oana imi pare rau ca Eric e mofturos.. la noi gata! A spart gingia si al doilea dintisor pe seama caruia am pus toate moftuletele din ultimile zile. Sper ca nu mai ies ceilalti asa repede.

Castelana din ce am inteles eu, nu s-a pus problema ca fiind gresit sa ducem copii la bunici sa fie rasfatati/alintati, etc. Ci mai degraba, "abandonul" daca pot spune asa, s-a vb de acei parinti care vad copilul ca pe o povara si incearca sa se debaraseze de ei cum pot.. de ex acum mai multi ani, am cunoscut o familie de tineri care isi lasau cei doi copii (1,8 luni si 3 ani) la cresa saptamanala (ii luau doar in we), el pt ca lucra f mult iar ea pt ca se "plictisise" de ei.. chiar asa mi-a spus. Asta consider ca este f trist. In alta ordine de ideei, ai promis ca ne pui poze cu micutul Cezar..

Irina Paula (8 martie 2010)

"Nimic nu-i mai scump pe pamānt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"

Mergi la inceput