Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

andra tocmai am vazut si eu stirea la tv. Doamne ce necaz, parca nu pot sa ma adun, bietii ingerasi, cat chin si cata tristete in inimile parintilor!

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Am intrat si eu pe editiile online ale unor ziare si am vazut ce s-a intamplat! Se pare ca situatia e mai mult decat disperata! acum spun ca ar fi 4 morti si cativa cu arsuri grave! ce tragedie!

JENI_H condoleante ptr unchiul tau!

Off..numai vesti triste!

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Mamici de fete, voi cum faceti igiena intima la bebei? cat de in detaliu, ca sa zic asa? e ok daca am curatat secretiile albe dintre labii? (mi-e sa nu fac ceva rau...)

Mai am o intrebare - voi ce activitati/jocuri aveti cu piticii? As vrea sa o invat cat de multe dar sunt in pana de idei...

Pup si revin : )

Mami de minune minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Buna seara,

Scaunul l-am luat din Baneasa. Era ultimul, l-am luat fara cutie pentru ca l-am luat pe cel expus. Ideea este ca daca te hotarasti la modelul acesta cred ca gasesti un Mothercare care sa il aiba. Uite-l aici
http://www.mothercare. com/Arc-Highchair-with-SteriTouch-Leaf/dp/B0030SS97K/sr=1-14/qid=1281987946/ref=sr_1_14/279-1466757-8683664?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42862041&mcb=core

Am pus spatiu inainte de .com Eu sunt tare incantata de el. Am vazut si polly de la chicco dar mi s-a parut foarte tare dar scump si am inteles ca diferenta este ca poate fi folosit de la nastere. Are scaunul ca o scoica. La noi nu era cazul.

Noi am studiat mult pentru ca am inteles ca e destul de important scaunul de masa ca si cel de masina si nu toate au masa detasabila sau tuturoi. Tuturoi au putine modele.

Pupam

Ileana si Kira Maria (11.03.2010)

http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Doamne, am auzit si eu de tragedia de la Giulesti!
Nu pot sa cred!!! Nu inteleg cum de se intampla asa tragedii cu copii!!!

Dumnezeu sa ii ajute si pe parintii care trec printr-o asa o durere imensa si pe copilasii cu probleme!

Mami de minune minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Diana drum bun! Copii sa fie cuminti, si sa ajungeti cu bine unde v-ati propus cat si la intoarcere!
miria_cristina nu m zi de kg..m-am cantarit ieri si-am m pus 2 kg ..ati vazut in poze cat de grasa sunt !
jeni_h off.. imi pare sincer rau!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe unchiul tau, cat si acel copilas!
Andra nu am vazut stirile si vorba Gabrielei (Gabyhilla) mai bine ca nu m uit..cum Doamne nu au grija si se intampla atatea nenorociri cu suflete nevinovate ?
happyjoy da, poti curata secretiile albe dintre labii, dar cu grija..cat despre jocuri, eu as avea cateva jocuri numai ca nu am cu cine ..sta cateva minute sa se joace..ii pun un iepuras sau alta jucarie si ea sa se intinda sau sa se intoarca dupa ea..numai ca Justina intinde mana (ii pun jucaria cat sa ajunga daca intinda mana) si o misca, o da jos..o ridic iar o da..facem asa de cateva ori pana se plictiseste.
Am pus-o pe burta (inca nu se intoarce singura nici invers) si in fata ei jucarii, se chinuie ea dar nu reuseste sa ajunga, e inca mica.
In plus tot asa nu o pot tine treaza m mult de maxim 1 h..se scoala sa pape (masa dureaza 30') , sa o schimb si iar somn..
Apropo..nu a m varsat, tetina biberonului era m larga si de aia regurgita..sugea repede.
Am revinit la mesele care le aveam inainte (4 mese, uneori 5) de 150 ml lapte..la interval de 3 h sau m mult, desi ieri a vrut sa manance o masa la 2 h..fiind pe drum i-am dat sa nu tipe.
Am cam deviat de la subiect.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Good morning mamici si bebelasi!!! Ieri am avut ince 2 fetite la noi toata ziua, ale unei prietene, am mers cu 5 copii dupa mine la inot, la play date, la masa. A fost super, dar la 9.30 am picat efectiv secerata si am dormit pana la 11:30. Astazi, cu numai 3 copii, o sa mie se para floare la ureche haha

Ella -- sa stii ca eu nu ii fac baie zilnic lui Jane. Sunt trenduri si trenduri, iar eu personal am observat si la mine ca apa este foarte dura si usuca pielea excesiv. Noi nu folosim creme, uleiuri deloc, asa ca incerc sa ii fac baie la 2-3 zile.

Silvia -- eu iti recomand un scaun ieftin, stabil si practic -- cel de la Ikea. NU stiu cat costa in Romania, aici e vreo 5-7 Euro si nu ai nevoie de mai mult.

Child -- si Jane sta singurica in fundulet de vreo cateva zile si intr-adevar i se par interesante jucariile care nu o mai intereseau. Le vede din alt unghi :)

Nafi -- noi inca nu am folosit nici un biberon (ma gandesc sa ii dau apa zilele astea sa vad daca stie sa traga din biberon) dar la ceilalti copii nu am schimbat biberoanele deloc. Nu stiu cum e trendul, nu am vazut la alte mame sa schimbe, dar nici nu am urmarit, asa ca poate au schimbat fara sa vad io :) dar noi am avut la John biberoanele pana la 4 ani si apoi la Jodie alte biberoane tot pana la 4 ani... NUmai tetitnele le-am schimbat frecvent.

Citesc si eu acum ce s-a intamplat la Maternitatea Giulesti? Groaznic...

Va pup fetelor, sa aveti o zi buna!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetele,
Noi incercam zilnic sa ne revenim la cele zilnice de aici: ora buna, ordine, telefoane la toata lumea ca am venit, doctor adica vaccin ( pe care-l avem azi)
Puiul meu este exemplar, deja s-a obisnuit sa doarma de la ora 12 noaptea pana la 9-10 dimineata, deci minunat!
Eu... asa si asa ca sa fiu sincera cu voi, incerc sa-mi revin din toate punctele de vedere si sa merg mai departe, ma ajuta puiul meu pentru asta si cred ca si mama de unde este ma sustine.

Am tot citit opiniile voastre despre diverse: cresterea copiilor, mancarici, baite.
Eu cred ca este foarte relativ in sensul ca fiecare spune ceva din punctul sau de vedere, referindu-se strict la persoana sa si situatia familiara existenta. Nu se poate generaliza. Ideal ar fi sa existe acesti bunici in viata copiilor, ei pot transmite ceva unic ce parintii nu pot inca. In unele cazuri parintii sunt nevoiti sa-i lase chiar pe timp indelungat, nu sunt de criticat, asa simt ei si asta-i viata fetele, nu putem impune la altii sa faca ce gandim noi.
Eu mereu rad cu sotul meu ca noi doi suntem asi la teorii de crestere a cipiilor, sa vedem acum la practica ce branza facem.
La mancarica nu ma bag la comentarii, eu inca alaptez exclusiv si sunt in plin studiu in ceea ce priveste planul diversificarii.
De baita... eu aici fac zilnic baie, este comod si in functie de dispozia mea si a copilului poate dura de la 10 minute pana la 30. Cu sapun/sampon nu dau zilnic la 2 trei zile, pe cap la fel, in fiecare zi cu apa, cu samponel doar de 3 ori pe saptamana.
Am pus filtre peste tot la apa in casa pentru ca era ruginie uneori si asa stiu ca este curata si dedurizata. Cat am fost aproape 2 luni in tur plecati nu am putut sa facem baie zilnic, in primul rand nu era peste tot cadita, apoi cand nu era faceam baita pe portiuni in baie, sau in brate dus cu unul din noi in brate. Ne-am descurcat cum am putut si a fost bine, nu a protestat baiatul.
De exemplu intr-o seara aici am avut musafiri si nu i-am mai facut baita, n-a zis baiatul meu nimic, in plus parca a dormit mai mult si bine atunci...
Fiecare face cum doreste si crede, copii mici nu-s murdari, este importanta baia pentru circulatie si pentru masajul de dupa pentru musculatura.

Al meu se bucura nespus acum cu jucariile sale ramase acasa, cu carusel care-l distreaza, cu toate plusurile mici si fasaietoare pe care le suge cu spor, eu stand mereu la panda sa vad daca-si suge degetul mare. Despre suzeta nu a putut fi vorba, nu si gata.
E asa simpatic cu buzele si limba supte mereu, face niste zgomote de se sperie si el si tresare

va multumesc pentru toate cuvintele frumoase de condoleante si pentru ca v-ati gandit la mine, Dumnezeu sa o Odihneasca.

merci si pentru parole si user dar din pacate imi zice ca nu este bun... pe care cunt trebuie sa le caut, va rog imi mai dati odata informatia completa? multumesc anticipat.

o zi buna!

castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

multumesc gabi hilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

acum ma delectez cu frumosii vostrii iepurasi, Doamne ce draguti sunt toti!!!
sa va traiasca fetele!!!!!!!!!

merci!

pupici!

castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neata

Sa avem o zi cu vesti bune!

Si eu am pt mamicile si puiutii in durere de la Giulesti, am aprins si lumanarele. No comment.

Fetelor, v-am zis ca Petala s-a emancipat ieri??? dupa ce v-am scris mesajul, am dus-o in patut in camera ei si eu am calcat rufe in sufragerie. Ea tipa din ce in ce mai agitata si m-am dus sa verific. Cand colo....Petala mea statea hopa in fund! aplecata mult spre in fata. Metoda de ridicare insa, total neortodoxa, din pozitia pe burta, ridicat muuult fundul in sus si apoi trecut picioarele pe sub corp. Oare se crede la circ?

Inca odata o zi frumoasa si fresh va doresc!

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput