LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 54
Raspunsuri - Pagina 5
cristalina spune:
Bine ai revenit Carmen, multumim pentru tort si sampanie...:)
Roxana, eu chiar ma temeam ca e pustiu. Daca e de mers cu piciorul e bine, ca trebuie sa ne si miscam un pic...:)))
Olivia, pupezele mele nici de revelion nu au putut sa stea treze! :))
Weekendul trecut a fost la Curtea de Arges sarbatoarea orasului, noi dupa ce am culcat galustile ne-am dus la concert la Iris si chiar ma intrebam daca ele ar fi rezistat treze pana la 23.00...eu cred ca nu...:)))
Eu ma pregatesc sa plec de la servici (ca am avut azi un program de nu se poate, venit tarziu, plecat la manichiura, plecat la masa...se vede ca suntem "intre concedii" ..:)) Asa ca va doresc zile frumoase (o sa am net dar nu pot garanta ca o sa scriu) si sa ne auzim sanatoase!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
g_ioana spune:
Neatza
Carmencita si Alicebine ati revenit,sa va fie de bine concediuasteptam pozili si insanatosire grabnica lui Gizmo
Cristalina va tin pumnii sa aveti vreme frumoasa pe litoral si un bucatar bun!!
Vivia faine pozele de la plimbarea cu barca...si io am recunoscut-o pe Adelutza ca seamana tare bine cu Lilianase vede din poze ca s-au bucurat amandoi piticlontii sa se revada
Meii io recunosc ca as vrea sa mai fie cald,nu vreau sa vina inca frigul,brrr
Mandra mea are o mare problema existentiala,m-a amenintat ca daca nu-i spun cum se poate naste un cupil fara sa-ti faca cezariana,nu doarme...i-am promis ca ma informez si-i spun la trezire
hai pupicei,sunt in zona,da' m-a apucat harnicia,fac curatenie generala in casa
kim222 spune:
Carmencita pe unde ai umblat?..Ce ai vizitat?
Ioana spune-i asa ies copii..vine doctorul si rezolva el...alta posibilitate nu stii...Mey problema nu-i caldura ci umiditatea! Gradul de confort termic este peste 90 in Cta..normal este pana in 80..si de aici ..nebunia!
Monicule al meu nu-i trebuie somn si mancare! M-am scos!
g_ioana spune:
Vivia i-am zis,da' banuiesc ca ea are niste informatii de pe undeva si vrea sa i le confirm
La noi azi noapte dupa ploaia aia multa si adevarata a fost ca-n rai,temperatura optima si aer curat
Andries spune:
Ioana, ai probleme grele. Eu i-am spus copilului cel mare ca o sa inteleaga cand i-o creste parul in barba si a zis ca asteapta pana atunci.
Oliv...ce spui de perspectiva de medic in Ro? mai ramaneti?
Andries
kim222 spune:
Andries nu ma starni ,da?..sunt foarte fericita am luat fluturasul de salariu si am primit...950 ron!!!..sa tot traiesti!.spuneam ca am luat fluturasul ..ca salariul pe luna iulie nu a intrat in cont!Este super bine daca ma compar cu rezident anul I..680 Ron..Asa ca va asteptati de acum la o lehamite si frustrare si mai mare!
Ioana spune ca atat ai tu cunostinta...sa devina medic si va afla..ma injura Andries...prietenii stiu de ce!
g_ioana spune:
Andries io daca-i zic ca nu-i pentru varsta ei o sa o starnesc si mai rau...cred ca ma duc prin librarii sa caut ceva explicativ adecvat varstei...sper sa gasesc.
Eu pe unde am fost numai de asta am auzit,medici/asistenti buni si tineri de varsta mea care isi dau demisia si pleaca....chiar si cadre militare....
Andries spune:
eu sunt socata de ceea ce s-a intamplat la giulesti si sunt si mai socata ca nesimtitii astia nu vor face nimic, exact ca si la cf2, eu nu mai vad luminita. copiii mei nu se vor face medici in ro nici intr-un milion de ani.
Andries
philip spune:
La multi ani Giulik!
La multi ani Carmen!
La multi ani Mariilor!
La mu;ti ani Stefan si Rares
Si ca tot ma uitam pe lista, Simona, pe unde esti???
roxanaz spune:
neata
la multi ani Rares!! sa fii sanatos si fericit!!
mama ce somn imi e. si nici macar nu stiu de ce
Ioana, ce tare Maria! cool cezariana. si Patrick stie de cezariana dar nu cred ca i-a trecut prin cap ca e si alta posibilitate
Monic, e frumos aici. deci pun pariu ca va fi in continuare. veniti sambata?
ma apuc de munci. sa aveti o zi teribil de buna