LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 54

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

RARES

Buna dimineata, aici a venit toamna e frigut :(

Ioana, eu i-am zis Giuliei ca exista cezariana si se poate naste natural, adica bb coboara din casuta lui - uterul si iese cam pe unde unde facem noi pipi si atunci nu mai exista acea taietura pe butoc. I s-a parut logic si multumitor faptul ca nu ai operatie asa mare ca a mea

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, rares! norico, sa`tz traiasca ficioru`, sa`ti aduca multe bucurii, dai berea aia au ba?
geoana, tre` sa`i zici cumva:D io am aflat in clasa a 6 a si atunci am avut un soc pen` ca nu`mi imaginam cum pe`o gaurica asa mica ter sa iasa un cap asa mare si atunci m`am jurat ca n`am sa fac cupii;)) tot atunci mi`am jurat ca n`am sa ma pensez niciodata (slava domnului ca m`am desteptat alfel trecem drept urmas legitim a lui albulescu);)) si ca n`am sa fumez da` aici nu mai comentez:D
olivia, anul asta am fost la bulgari, in nessebar (mi`a placut foarte mult orasul vechi) apoi am fost citeva zile in brasov si cam atit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI, RARES!! NORICO, SA ITI TRAIASCA COPIII, SA TE BUCURI DE EI... Noi chiar te mai asteptam pe aici...

Raport scurt: am lustre la etaj, chiar functioneaza

Imi pare rau ca nu am foarte mult timp sa stau cu voi, atat de mult cat mi-as dori, sunt in continuare over-loaded la job ...dar cand aud de alte salarii si de concedierile in masa tac si inghit cat mi se da...

Azi am inceput (de capul meu) sa ii dau lui Matei niste picaturi naturiste anti-giardia, poate aici o fi problema... De mancat mananca tot foarte putin...dar ceva mai mult decat saptamana trecuta. Nu stiu ce s-a intamplat la bunici, refuza cu inversunare sa mai mearga acolo si saptamana viitoare chiar ar trebui sa il duc.
Acolo a inceput problema cu mancarea, a devenit foarte nervos, raspunde destul de obraznic...
Ma bucur ca incepe gradi, abia astept sa intram intr-un program normal.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nora azi pleaca de la mare spre casa..
Alice ce face Gizmo??
Robi ati si zugravit? Ce pret ai obtinut la manopera? Dar la montat gresie?

Mergi la inceput

zugravit, lustre, hmmm, nu ma mai joc cu voi;)) va alintati:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Olivia, nu as putea sa iti spun, noi am lucrat cu aceeasi firma de la inceput si am obtinut pret pe lucrare finala, nu defalcat pe operatiuni... Imi pare rau...

Carmen, lasa ca acusi facem schimb de experienta pe probleme de gradini, gratare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
La multi ani Rares!Sa cresti mare,sanatos si norocos!!Noricico sa-ti traiasca flacaul!!
Azi am scapat de intrebare...asa ca mai am timp sa ma concentrez la un raspuns....azi in schimb m-a pus sa-i zic pe nume toate personajele din "actiune drama totala"
Daria n-ai poze de la petrecerea in pijamale?
Vivia cam atata am scris si io pe fluturas,daca ma gandesc ca de la 1 septembrie trebuie sa-i dau din astia 4 milioane bonei,ma strange in spate!!
Robi eu i-am dat niste multisanostol mandrei si vad ca mananca destul de bine!
hai pupicei,ma duc sa fac o budinca de vanilie si ma intorc
edit:ca am uitat sa ma laudde ieri am trecut toata familia la program de alergat...am fost pe stadion,ca au o pista foarte misto si oricum echipa de fotbal s-a desfiintat...mandra s-a chinuit sa invete pozitia de start si sa alerge pe acelasi culoar....io am fost impresionata de cata lume vine la alergat si de varsta unora...in jur de 50-60 de ani..

Mergi la inceput

zau? si io care ma kinuiam pe la selgros de ma prafuiau toate masinili;)) auzi, da` cind sa trec pe la vinatoru` nainte sau dupa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

zau? si io care ma kinuiam pe la selgros de ma prafuiau toate masinili;)) auzi, da` cind sa trec pe la vinatoru` nainte sau dupa?

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

..cica-i recomandabil si-nainte si dupa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ioana tu ca asistent univ. ai f putin!
Robi atunci la cat a costat pana la stadiul acesta?

Mergi la inceput