LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 54

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

cateva poze cu cele 6 petrecarete in pijamale
Noi am sosit de la inot, eu sunt obosita rrrau, Giulik nu

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Olivia, am ajuns la 14.000 EURO manopera la finisaje, incluzand si gard, fosa, alee auto... cam tot ce mai este nevoie...

Ioana, super, eu ma chinui sa fac macar 3 minute de gimnastica dimineata...Matei face scaune proaste de la Multisanasol, am incercat de 3 ori... Acum negociez cu el sa manance un snitzel...

O seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor
iupi, e week end. si m-am mai si odihnit
Daria, vazut poze, asa putineee????
Ioana, ce naiba e aia actiune drama totala...??? (mama ce pe dinafara sunt )
ma apuc de munca. o zi super sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!

La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat: Ianca, Stefan, Giulik si Rares! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!

Mariilor, sa traiti cu numele!

Multa sanatate la bolnaviori, ma bucur ca Mariuca are doar "bube" si ca Matei isi revine cu mancarea! Am vazut si pozici cu petreceri in pijamale, plimbari pe mare si scufundari, gratare de Ieshi!

Io's ametita si obosita, ca dupa concediu - cum bine zice Lia - din cauza de program aglomerat la birou si program si mai aglomerat dupa orele de birou Asta din urma e din cauza ca n-am copii acsa - ca urmare nu ajung niciodata inainte de ora 10 la domiciliu... N-am mai fost asa de plimbareata cred ca din facultate
In plus am reusit sa-mi pierd telefonul si toate numerele pe care le aveam adunate din 1999 s-au dus pe apa sambetei...
Maine am o nunta la mare - ajung in Constanta spre pranz, cred si plecam duminica dupa-amiaza. Vom sta in Ibis (daca nu ma insel). Si trebuie sa-mi caut un salon

Va pupu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani Rares!! Sa fii sanatos!!

Neata'

Io's cheauna dupa o saptamana de munca, ieri credeam ca pic de pe picioare cand m-am dat jos din masina, am ajuns sa conduc 4 sau 5 ore zilnic. Luni am aflat cu bucurie ca stau in Bucuresti, marti ma duc prin Oltenia spre Dragasani, oooofff...o sa fiu atat de bine dispusa ca daca indrazneste sa sufle unul in fata mea, jar mananca, foc se ...

in rest, copiii mei sau facut bine aproape, mai sunt cativa muci sporadici, vrem si noi sa plecam la tara, mai am si un botez..

va pup si va urez un week end de exceptie.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata si de la noi, io`st ink la birou, Giulik de dimineata carcotea asta dupa ce ca nu doarme dupa-mesele si mai si baga 1,5 ore de inot
Insa m-am convins, are energie de la atata mancare.
Aseara dupa 3 ore de parc, a papat un bol mare de lapte cu cereale cu scortisoara, 3 felii paine cu vinete si apoi un ardei capia
I-am spus ca dimineata ar trebui sa pape mult, insa mi-a zis ca ea nu poate decat laptele din bibe

Mor de somn

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roller025
Maine am o nunta la mare - ajung in Constanta spre pranz, cred si plecam duminica dupa-amiaza. Vom sta in Ibis (daca nu ma insel). Si trebuie sa-mi caut un salon

sa-nteleg ca nu vrei sa ma vezi, da? si dai vina pe timp si pe pierderea telefonului ntzzzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello! Am intrat doar sa va salut si sa vad daca mai avem ceva sarbatoriti! :) Nu-i rost de nik bun de papa si asa ca fug la munci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Roxane, sa-ti zic drept speram sa fac rost de nr tau de tel ca, deh, poate poci sa ma vaz la oki cu tine, macar duminica, cand probabil vom manca scoici in portul vechi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roller025

Roxane, sa-ti zic drept speram sa fac rost de nr tau de tel ca, deh, poate poci sa ma vaz la oki cu tine, macar duminica, cand probabil vom manca scoici in portul vechi

Dana cu Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 si Paul Bogdan (04.10.2008)

ai mail, vezi daca intrebi?

Mergi la inceput