LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 54

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata si de la mine !
Stiu ca m-ati dat deja disparuta, dar ... nu am emigrat inca (spre marea mea nefericire ) !!
La Multi Ani tuturor celor care au serbat cei 6 anisori , sa fie sanatosi toti piticii, sa creasca mari si fericiti si sa fie norocosi !!
Sint cam pe fuga acum, Andreiushu are nush ce toxiinfectie alimentara (pe cuvintu' meu ca habar nu am de la ce), asa ca timpul meu liber e cam inexistent ! Revin io insa si cu poze din vacanta la mare !!
O zi faina si racoroasa va doresc ! Mi-a fost dor de voi !!

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata,

Azi m-am imbracat in rochie, scurta Am un sentiment de vacanta care sper sa ma tina (la mine blugii sunt uniforma :)))

Roxana, stiam eu de ce pun treningurile si adidasii in bagaj...:)))
Anul asta am luat bilete la plaja azur, o plaja intre eforie nord si eforie sud cu o vila micutza si cu restaurant (drept pentru care ma rog sa fie bucatarul bun, pentru ca nu ma vad ducandu-ma cu masina in fiecare zi la masa...)

Roberta, super voinicul, s-a facut mare, imi place ca e responsabil!

Daria, ma bucur ca ati gasit locatie frumoasa si cu zana! :)

Ieri am avut ora de pictura pana la 18.00 cand au iesit afara la aer.
Maria intreba: "Oana, ce faci tu acolo!? Cred ca pictezi viermi!"
Oana face bot...
Maria da sa o linisteasca: "Da, da, ca daca faci linii inseamna ca faci serpi, dar ale tale sunt mici mici, asa ca eu zic ca's viermi!"

Cand a vorbit la telefon cu tata, Maria a dat raportul: "tataie, am facut 4 capodopere ...una cu un castel, una cu flori, una cu un zmeu si una cu Oana! Si Oana a facut niste viermi!"

Mie nu-mi vine sa ma apuc de treaba pentru o zi...:) Mai ales cand ma gandesc ca am atatea bagaje de facut acasa...:) O sa am de munca in septembrie de o sa-mi iasa pe nas.
O zi excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Alice,sanatate lui Andrei!
Bine ai revenit...asteptam poze...:)))

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristalina
Roxana, stiam eu de ce pun treningurile si adidasii in bagaj...:)))
Anul asta am luat bilete la plaja azur, o plaja intre eforie nord si eforie sud cu o vila micutza si cu restaurant (drept pentru care ma rog sa fie bucatarul bun, pentru ca nu ma vad ducandu-ma cu masina in fiecare zi la masa...)

deci musai sa iti spun ca aseara in drum spre neptun ma miram ce multa lume este pe segmentul acela de plaja care acum 20 de ani era cel putin pustiu ca sa nu zic altceva . nu cred ca e cazul sa vga faceti griji cu mancatul, puteti merge pe jos in eforie nord si chiar la capatul dinspre voi sunt destule locuri de mancat.
si nici nu cred ca o sa fie cazul de treninguri.. ia uite aici: http://vremea.meteoromania.ro/vremea_pe_litoral/181 nu-s sanse deloc de ploaie nici saptamana viitoare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Io-s intr-o pauza..si mor de somn ..am devenit pasari de noapte la 7-8 iesim...si revenim spre miezul noptii. Aseara pe plaja am fost apoi la terasa de pe plaja
Rox ati fost fara Pupu?
Monicule nu o sa fie de trening!
Alice bine ai reaparut!
Robi deja ati ajuns la lustre? Super!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Rox ati fost fara Pupu?

nuuu, culmea, am fost cu ea!! de abia ne-am dezlipit la 9 sa plecam, era saraca asa de obosita ca aproape a adormit pe drum, a mai si plans... alta data clar nu o mai chinuim asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Olivia, ce bine mi-ar prinde si mie un program de terase...
Aseara la 9 eram intr-un hypermarket cu materiale de constructii etc., afara turna cu galeata, asa ca am iesit si, neputand sa ajungem la masina prin ploaia aia nebuna, am stat cu fundul pe un carut de marfa 30 minute, cu copil cu tot, si ne-am uitat cum ploua...
Am ajuns la lustre, cica (optimist ton, nu? ) saptamana viitoare se termina de finisat etajul...Eu am ceva dubii...
Parterul mai dureaza...

Alice, sanatate multa Gizmo-ului!

Monica, tu cu rochie scurta, eu cu fusta de blugi... si am 5 interviuri azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Rox de aia am intrebat stiam ca voi la 7.30 (adica cand noi abia iesim) va retrageti..
Robi de ce ai dubii???Ati pus si parchetul si tot?Program de terase..plimbari am avut toata vara..macar atat!

La noi sunt 2 glafuri ca sa nu zic 3 puse iaurea
un geam pus aiurea..o usa la fel..si un geam spart...numai de bine!Azi cica vin sa remedieze...si le-am scris un email..cum ca eu nu repar zidaria pe banii mei!..sa vedem acum..

Mergi la inceput

las' ca-s tare bune programele de terase astea. mai elibereaza creierul de energia negativa. ca o sa toooot stam prin casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cu intirziere la multi ani Andreea, Pupi, Pat, Danut, Andreas, Codrut, Ric, Andrei, Stefi, Ianca, Stefan, Giulika. sa cresteti mari, sanatosi si voiosi
la multi ani, cristal, sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de gagici si john si la cit mai multe proiecte finantate de la bujet;))

sper sa nu fi ratat niciun sarbatorit, da` zau ca m`am straduit;))
multumim pt urari am pastrat www.culinar.ro/forum/uploads/monthly_05_2008/post-42543-1212010357_thumb.jpg" target="_blank">cite`o felie de tort si`o cupa de sampanie la duamne, virtual deocamdata pt cele reale va astept la ieshi
de citit v`am mai citit, am vazut si citeva poze, cele cu gorodica si cele cu scufundari in marea neagra, atit am apucat pt ca integrarea in decorurili de la servici e fuarte grea
cristal am citit ca te-ai linistit cu problema voastra, ma bucur, chiar ma gindeam la voi
salutam cele doo doamne, elodia si lia
ce vroiam sa mai zic? na ca iar mi`am uitat lecitina

Mergi la inceput