Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (122)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Inca ceva: se considera masa diversificata ce-i dau eu Irinei la 6, cerealele cu LP? Ca daca ar fi asa, ar insemna ca are doua mese, una de legume si asta. Si cu fructele ce fac? Ma gandesc ca nu se considera, ca altfel ar trebui sa astept cu introdusul fructelor si n-are sens, ca-s o gramada care se introduc de la 6 luni. E curios ca mie pediatra nu mi-a zis nimic despre diversificare (ce-i drept, m-am dus mereu cu amandoua dupa mine), cred ca se bazeaza ca am experienta si ca oricum fac cum ma taie capul (ceea ce e cam adevarat ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

DIANAMI, am apucat sa studiez putin ce ai trimis pe mail despre diversificare si am o nelamurire. Am tot citit despre branza calcica si nu am regasit-o in schema data de tine. Eu nu i-am dat inca Brianei decat fructe si legume,dar cum e cu branza asta? Si cum si din ce fel de lapte se prepara?Cand poti sa ii dai,adica la ce varsta? Ca am tot gasit variante,ba din lapte praf,ba din lapte pasteurizat,ba din lapte UHT
Te-am zapacit,scuze,dau navala cu intrebarile,dar incerc s anu fac gafe (mari)cu diversificarea printesei..si totdeauna ai fost draguta si ai raspuns intrebarilor noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Fetele, mii de scuze, din cauza vitezei am intrat la "vecini".Ignorati va rog mesajul de mai sus...dupa ce l-am trimis am vazut ce gafa am facut
Scuze inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Vreau sa va zic ca imi vine sa-mi dau pumni si palme la cat de tanta am fost,azi m-am dus sa-i pun cercelusii nu va zic cat a plans mititca desi au fost pusi cu pistol din ala special,am fost cu 2 prietene mie mi s-au inmuiat picioarele abia am tinut-o nu stiu cat a fost durerea cat socu ,noroc cu ele ca au reusit sa o calmeze si intr-un final a adormit.Dc nu i-am pus din maternitate?de toantaAcum am scapat gata .Fetele cu experienta in domeniu mie mi-au spus ca dupa 1 sapt ii pot pune cercelusii asa este?de cate ori i-ati rotit pe cei medicinali in urechiuse?
AAA era sa uit,seara asta am vb cu Lucia,maine seara ne vedem vine la Mangalia asa ca maine seara sau dum punem poze

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Si eu am pus Marei saptamana trecuta. I-au facut cu pistolul ala special doua tanti deodata :"unu, doi, trei ... poc". Au curs 2 lacrimi mari si rotunde, dar s-a linistit repede, am pus de doua ori pe zi spray dezinfectant si am invartit cerceii, si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Citat:

Vreau sa va zic ca imi vine sa-mi dau pumni si palme la cat de tanta am fost,azi m-am dus sa-i pun cercelusii nu va zic cat a plans mititca desi au fost pusi cu pistol din ala special,am fost cu 2 prietene mie mi s-au inmuiat picioarele abia am tinut-o nu stiu cat a fost durerea cat socu ,noroc cu ele ca au reusit sa o calmeze si intr-un final a adormit.Dc nu i-am pus din maternitate?de toantaAcum am scapat gata .Fetele cu experienta in domeniu mie mi-au spus ca dupa 1 sapt ii pot pune cercelusii asa este?de cate ori i-ati rotit pe cei medicinali in urechiuse?
AAA era sa uit,seara asta am vb cu Lucia,maine seara ne vedem vine la Mangalia asa ca maine seara sau dum punem poze

Si eu am pus Marei saptamana trecuta. I-au facut cu pistolul ala special doua tanti deodata :"unu, doi, trei ... poc". Au curs 2 lacrimi mari si rotunde, dar s-a linistit repede, am pus de doua ori pe zi spray dezinfectant si am invartit cerceii, si gata.

>>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
C+AN+YS+ML

Si noi o sa ii punem cercei cand mergem in Romania,adica Ariana o sa aiba vreo 7 luni si un pic,sper sa nu se sperie f tare....multumesc ca mi-ati spus cum ati procedat voi,sa stiu ce am de facut dupa

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Citat:

>>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
C+AN+YS+ML

si la noi tot cu pistol din ala dar a fost jale mare,i-am rotit si eu azi dar nu am dat cu nimic,nu e rosu nu pare umflat nu stiu daca sa dau cu ceva nu am decat ser fiziologic in casa daca pun din ala are ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

'naseara

in ultima saptamana cam pe inserat vin si eu si in graba. imi revin cand incepe ana scoala, cred.

"avem" (adica ema are doar atat, eu inca ii mai am pe toti )un dinte jumate. adica la dreptul e linia alba clara, "taie" cu el ce apuca, tzatza, mana, restul lucrurilor. la stg e umflat tare si o pata alba sub gingie. deci vin ambii de jos zilele astea

Ivan iubeste-ti parintii cat te iubesc ei pe tine.

Bubu scuze de intarziere.

nu am citit azi,
all

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

'naseara

in ultima saptamana cam pe inserat vin si eu si in graba. imi revin cand incepe ana scoala, cred.

"avem" (adica ema are doar atat, eu inca ii mai am pe toti )un dinte jumate. adica la dreptul e linia alba clara, "taie" cu el ce apuca, tzatza, mana, restul lucrurilor. la stg e umflat tare si o pata alba sub gingie. deci vin ambii de jos zilele astea

Ivan iubeste-ti parintii cat te iubesc ei pe tine.

Bubu scuze de intarziere.

nu am citit azi,
all

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Felicitari pt dintisori....recupereaza din plin....

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna seara ,gata intalnirea cu Lucia si Teo si tati de Teo .Fetelor...Teo e un dulce ca si mami Uca mea niciodata nu a fost ca in seara asta,in extazz,au vb pe limba lor,si-au intins mainile unu spre celalalt,s-au mangaiat ce mai a fostt .Lucia e o fata super de treaba,comunicativa,prietenoasa asa cum o stiti si voi .Cred ca maine pun poze ca seara asta sunt franta,abia am adormit-o pe moata.Va somnic usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

deci numai atat???? si io care ma asteptam la nspe pagini....

noi am venit de la botez..diana a plans cand era la matusi/unchi si nu o vedea pe mami (cert e ca-i era si somn)...am povestit, am mancat...am vazut puiulet de om ..si venit acasa (acum savurez...tort de crema de zahar ars)

Cris d..felicitari pt dintisori

ps Ioana_fota abia astept pozicile cu lucia si cu teo

31.12.2009 Roxi de Diana

http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot

Mergi la inceput