Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 6
ioana_fota spune:
Pun acum pozele dar ideea e ca a intrat cineva la mine in album si a bagat poze..sunt cu o fetita maricica e tinuta de mana dar nu stiu a cui este ca nu se vede persoana matura....
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
myky791 spune:
buna seara.
ne-a iesit un dintisor!!!!!!!!
neam uitat toata familia in gurita lui sotul si baiatul cel mare. si eu mama loca am adus o lingurita si iam dat pe gingie sa vad daca zdrangane. si zdrngane. lam avut marait, acum vreo 2 zile plange afara motiv dar nu am realizat ca de la dinti. deci dam de baut!!!!!!!!!
ma duc sa recuperez cap asta.
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 buna seara. ne-a iesit un dintisor!!!!!!!! neam uitat toata familia in gurita lui sotul si baiatul cel mare. si eu mama loca am adus o lingurita si iam dat pe gingie sa vad daca zdrangane. si zdrngane. lam avut marait, acum vreo 2 zile plange afara motiv dar nu am realizat ca de la dinti. deci dam de baut!!!!!!!!! ma duc sa recuperez cap asta. Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Cuscra ..felicitarii lu ginerica.
Sa nu te uiti la poze da?Sau mai bine zis sa nu i le arati lu Cata
myky791 spune:
si uitasem sa va spun ca gingia lui nu este umflata. e normala.
gmlady multa sanatate puiului.of prin ce ati trecut.
ioana ce poze cn a umblat la ele?
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
ioana_fota spune:
Gata cine doreste am pus pozele cu Lucia si Teo in album.
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui myky791 si uitasem sa va spun ca gingia lui nu este umflata. e normala. gmlady multa sanatate puiului.of prin ce ati trecut. ioana ce poze cn a umblat la ele? Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Am gasit in albumul meu niste poze care nu stiu ale cui sunt pt ca nu sunt cu bb mic ca sa-mi pot da seama
rox_y spune:
citat din mesajul lui myky791 buna seara. ne-a iesit un dintisor!!!!!!!! neam uitat toata familia in gurita lui sotul si baiatul cel mare. si eu mama loca am adus o lingurita si iam dat pe gingie sa vad daca zdrangane. si zdrngane. lam avut marait, acum vreo 2 zile plange afara motiv dar nu am realizat ca de la dinti. deci dam de baut!!!!!!!!! ma duc sa recuperez cap asta. Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Felicitari!!!!
31.12.2009 Roxi de Diana
http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot
rox_y spune:
vai ce dulci sunt....si uca vrea sa-l imbratiseze de bun venit..mai mai ce fetita dragalasa...s-au placut la prima vedere
31.12.2009 Roxi de Diana
http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot
al3csa spune:
Am pus si noi niste pozici .
Daa cam slaba activitatea, imi vine sa planga cand ma gandesc la cum era acum vreo luna .
Vineri plecam si noi la mareeee , dar singuri ca nu avem masina si nu ne descurcam . Yannis va sta la mama, sper sa rezist fara el 4 zile .