Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 4
gmilady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Neatza!!! Dece si sa stii ca nu obisnuiesc sa fac complimente gratuite, zic numai atunci cand si cred ceea ce zic. Lady ce draguta bona ta. Lorex relaxare placuta la salon. Asa tanjesc si eu pt un french la picioare . Am vrut sa va intreb si eu ceva.....am o infectie la un deget de la picior de vreo 3 luni (nu dati cu oo, ca ma tratez zilnic). Mi-a dat doctorita de fam un antibiotic, se numeste Zinnat si mi-a zis ca pot sa-l iau pt ca e permis si bebicilor. Doar ca pe prospect scrie ca nu este indicat in cazul alaptarii. Stiti ceva de el, ati mai luat? Va pup si ma duc sa incep si eu bagajele. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 7 kg |
'Neatza tuturor!!!
Gata cu plimbarea, ne-a iesit azi un 8-10, pana diseara stam inchisi...
A si papat 120 ml milkshake de banane cu LM
La multi ani Bubu, sarbatoare frumoasa in familie!!!
Lorex, enjoy si mare dreptate ai cu lasatul casei ok , noi de multe ori plecam in graba si lasam dezastru, ceea ce e destul de dezolant la intoarcere...
Miremia, da, eu am luat Zinnat (comprimate filmate 500 mg) la greu, 7 zile tratament, cand aveam canal infundat/mastita/abces mamar (ce-o fi fost in momentul ala), bebe avea cam o luna, garantat e permis si fara efecte adverse, desi foarte puternic, mi-a fost recomandat de 3 medici inclusiv pediatra Cred ca in prospect e textul standard pentru alaptare... si sper sa scapi repede de problemuta Spor cu bagajele!!
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 buna seara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sunt NERECUPERATA>>>>>>>>>>>> maine recuperez...........................sper...... repde doua vorbe duclci asi am plecat.............. sotul a venit azi acasa, l-am adus eu....... e foarte bine................................. ivan nu l-a recunoscut.....dar cred ca incet incet se prinde si el, de il pup pe el pe buze si pe altii nu......... asa ca socializeaza e un pic dezorientat.........................dar sper sa isi revina............................. faza nasoala e ca nu are voie sa faca efort fizic, si nu are voie sa mearga inca 5 luni si ceva la servici....deci...........tot va trebui sa ma apuc de ceva, dar nu stiu cum sa fac................rezolvam noi cumva numai sanatosi sa fim.............. nopate buna!!!!!!!!!!!!!!! la multe lunite pufilor de ieri, de zi si de maine..........................ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii msine face ivan 7 luni....mi-e rau!!!!!!!!!!!!!!!!! nu imi vine sa cred...............tre sa facem cinste..........ia sa vedem noi ce gasim......................repede........... un tort................... http://cookaround.com/yabbse1/foto/data/9468/medium/SDC10350.JPG ceva de baut........... http://enroute.aircanada.com/files/images/200904/drink.jpg ceva papa bun............. http://www.tourist-informator.info/stations/sinaia/elements/54-img-ny-1 un cofeeeeeeee bunnnnn http://www.balatonfonyod.hu/xml/GeneratePic.php?PICTURE=/342012E4547388C098DD5504E33AC1AA.jpg si pt pufuleti ceva bun........... http://img.webmd.com/dtmcms/live/webmd/consumer_assets/site_images/articles/health_tools/baby_food_first_year_slideshow/photolibrary_rf_photo_of_baby_food_on_spoons.jpg http://www.kitchenresource.com/images/Image_Catalog/bamix/300dpi/Baby%20food%20shot.jpg Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
Ma bucur ca sunteti bine.LML Ivanelului si pupacim sa se faca mare si mai puternic,Bea las ca DD le aseaza el pe toate ca stie cum
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
rox_y spune:
salutare la toate...
scriu una mica..si ma duc...
miremia si la noi e cald dar nu chiar asa...noi nu iesim dimineata ca ne trezim deobicei intre 8.30-9.30..pana mancam se face 10...si nu mai iesim...in schim iesim seara cam pe 18.30
milady...sorry de ce ati patit in bg...mulat sanatate lui bebe x..vacanta viitoare o sa fie super faina
lorex, miremia spor la bagaje
bea LML lui Ivanel...nu m-am uitat pe linkurile alea..ca iar ma apuca cheful sa-mi fac si n-am timp ..btw..te invidiez de numa ..pun pariu ca toata noaptea ai facut si io inca nu am parte (am toate ingredientele..dar nu pot io din motive de ff mare durere)
Cris D..sa stii ca am asteptat cu foarte mult interes tratatia ta...si cu acelasi interes am si pierdut-o din cauza de net mers prost..oricum ma infrup cu intarziere azi.
Bubu_bu.. LMA si petrecere frumoasa cu sotul si cu bebe
Noi: ieri nu am avut apa plata...si nici telefon(ca mi s-a stricat..de fapt l-am pus undeva..si din cauza matzei Diana a cazut si s-a stricat)..si Diana a zis ceva gen bubu abaaba..bubu..concluzie...bebe vrea apa(zic eu)
Noi cica ne pregatim sa mergem la botez(baietelul cumnatei mele)..adica tre sa fac curatenie (Lorex) sa gasesc casa curata cat de cat...si mai pe seara mergem ca mai racoare..si nu car mancarea dupa mine..ei fac la cabana lor...si nu e de stat in casa ca vor sa dea muzica la maxim..si diana poate doarme mai dupa masa..no si afara e prea cald...
uf...Nush ce mai vroiam sa zic...Din una mica s-a dovedit a fi una mare
azi i-am dat un biscuitel pana ii faceam marul (mi-era frica sa nu cumva sa se innece cu el)..i-a placut tare mult..s-a manjit pe body, pe bavetica, pe scaunul de masa...dar i-a placut.
asa...no...eu sunt certata cu mama(din cauza tigarilor..adica fuma si punea mana nespalata si sufla spre diana..i-am zis sa spele si n-a vrut..no) ..de fapt ea nu mai vb cu mine...dar no...nici eu n-am mai sunat-o..maine e sf Maria o sun...sa-i zic la multi si alea alea
31.12.2009 Roxi de Diana
http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot
miremia spune:
Cu scuzele de rigoare rectific.....
LMA Bubu!!!!
M-am incurcat, am crezut ca face Raul lunite.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
miremia spune:
Rox_y LMA pt mama ta! Imi pare rau de pb.
Maine il serbam si noi pe tataia.
_
AMR 7 kg
ioana_fota spune:
LML Bubu sa fi sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi,si pt tratatie.
Lorex,Miremia spor la facut bagaje.
lady imi pare rau de patanie la bebe X sa treaca
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
miremia spune:
Lady de raspuns, tot de 500 mi-a dat si mie.
_
AMR 7 kg
Nik0le spune:
La multi ani si multa sanatate, bubu!
ayanna, ma bucur ca a iesit bine cu nemtii, poate la anul pui de-o intalneala cu MP p-acolo! Imi pare rau de patania cu zgubi, dar iti admir sangele rece de care ai dat dovada!
cris.d, am ratat linkul cu poze, il mai pui o data, pls?
MP, cu intarziere La multi ani! , ma bucur ca ai ajuns cu bine! Cu puii de Arad cu tot. Rad io, rad, dar p-aici cred ca n-am sanse sa vad pui bio decat la borcanel sau la 50 de roni kilu...
plateea, uau, ce mesaj lung, cand ai timp, maica? Si eu te iubesc... Sper ca nu te mai stresezi atat cu diversificarea, incet incet se da pastaia pe brazda.
xela, m-am inspirat de la topicul onitzei si azi am dus proba de lapte sa-mi faca o analiza, vad io miercuri ce-o iesi. Sunt impresionata de cate ai pregatit pentru ziua Andreei, nu stiu cum reusesti sa te organizezi, toata stima!
miremia, am incercat s-o raresc cu alaptatul pe partea cu problema si aseara ma durea tot sanul, nu numai mamelonul. Primul gand: s-a extins infectia!! Bine ca m-am calmat suficient ca sa recunosc semnele debutului de mastita, asa ca am strans din dinti si am pus-o pe Irina mai des la san si am pus comprese reci. Dimineata eram mai bine, in sensul ca am revenit la durerea de mamelon only. Yeeee!
Am fost la controlul de 6 luni plus vaccinul aferent, bilantul este 68 cm, fara probleme aparente (greutatea nici n-o mai zic, e asa atipica incat poate constitui element de identificare ). Ne-a dat totusi sa recoltam niste urina pt sumar si urocultura si a zis ca daca ies negative, lasam copilul in pace. Fug la treburi, va pup!
miremia spune:
citat din mesajul lui Nik0le miremia, am incercat s-o raresc cu alaptatul pe partea cu problema si aseara ma durea tot sanul, nu numai mamelonul. Primul gand: s-a extins infectia!! Bine ca m-am calmat suficient ca sa recunosc semnele debutului de mastita, asa ca am strans din dinti si am pus-o pe Irina mai des la san si am pus comprese reci. Dimineata eram mai bine, in sensul ca am revenit la durerea de mamelon only. Yeeee! de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Imi pare rau. La mine a fost diferit.... asa s-a obisnuit ea sa suga de cand era micuta din cazua de mamelon prost si asa s-a stabilizat productia de lapte (adica una produce la jumatate din cealalta). Sper sa-i dai cumva de cap!
_
AMR 7 kg
Nik0le spune:
miremia, multumesc pentru gandul bun, o sa fiu mai atenta pe viitor, stiu foarte bine ca nu e suficient sa raresc alaptatul ca sa se reduca productia, dar am fost cam pe fuga si n-am avut cum sa acord prea mult timp problemei asteia. M-am vaitat pediatrei si a zis ca nici sa nu ma gandesc sa o intarc pe Irina acum, mai ales ca are teren alergic si mai e si slabuta.
Mi-am pus zilele astea o intrebare: voi cand pregatiti mancarea lui bebe faceti cat credeti ca mananca sau considerabil peste, ca sa aiba de unde sa se sature? Adica va ramane mancare sau nu? Ca io ii pregatesc Irinei cam 100 gr de piure de legume (lungit cu nitica apa in care pun doua lingurite de cereale) si-l mananca pe tot mereu. Pe de alta parte, la 6 seara ii pregatesc vreo 150 ml de cereale cu LP , din care mananca vreo 100 ml (recunosc, i le-am mai dat in biberon, am gasit niste tetine de latex de la nuk pe care mi le-a acceptat). Adica teoretic atat ar manca ea, dar practic...? N-am avut problema asta la nr 1, pentru ca ea niciodata nu manca tot, oricat de putin ii pregateam, abia dupa ce am intarcat-o s-a diversificat ca lumea.