Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (122)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Bea, ma bucur mult de tot pentru venirea sotului asta era cel mai important acum, ce bine ca e bine si ca sunteti impreuna acum sa-l sarbatoriti pe Ivan
Multumim pentru bunatati si tinem pumnii sa se rezolve usor-usor totul!!!
Normal ca se prinde Ivan cine-i taticul se obisnuieste el, asa era si cu bebe X intr-o perioada cand lucra sotul f mult si nu mai reuseau sa se vada ca lumea... acum in vacanta sa vezi in bratele cui prefera sa adoarma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multe lunite IvanBea sa va traiasca,sa aveti o zi frumoasa alaturi de Ivanel si tati lui.....

La multi ani Bubu_bu

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

LML pt ginerele meu Ivan!! Sa cresti mare si sanatos!
Multumim de cinste Bea!
LML Raul de bubu! O asteptam pe mami cu cinstea.

Lady imi pare rau ca nu a iesit vacanta chiar perfect, multa sanatate lui bebe x!
Si Mara zice de ieri seara "bebe" foarte des si este atat de scumpa!!! Ea a mai scapat cand era mica de vreo doua ori un "io bebe" si ma topea. In seara asta iar m-am chinuit sa o culc (ieri am avut nevoie de o ora jumate, a adormit la 1), a ras tati de ea...mai lua o gura de tzitzi se mai plangea putin si tot asa. Dupa vreo 80 de minute de chinuiala a luat-o tati (nu am prea vrut sa o las pt ca era 12 noaptea) sa mearga sa cumpere paine. A fost cuminte pe drum, la intoarcere a mai protestat 5 minute si a adormit.
Am uitat sa zic ca ieri a refuzat legumele, azi cerealele cu lapte din rezerva strategica de la congelator.

Dece tu oricum esti frumoasa , dar asa pt rasfatul tau sper sa gasesti un salon available.
A mea bea apa din canita doar de cateva zile, inainte refuza cana si prefera bibe. lui Jiji

Ma duc sa ma uit la ce a ramas din episodul asta din House (desi le-am vazut pe toate, astept sa revina din vacanta in septembrie ). Se cheama ca-s dependenta?

Pt devoratoarele de seriale.....am descoperit di Royal pains, din pacate am terminat si episoadele din ala si sunt si ei tot in vacanta.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Lillo - ce tare piticul, deja in picioare!!! Bravo lui Si foarte bine asa realizari, pai timpul oricum zboara, bine ca nu degeaba...
Restul au fost cum au fost, dar eu nu stiu cum s-a dus si luna a 7-a, si tare mi-e ca va implini 8 luni si mai repede, si acush ne pregatim de mot, si tot asa...

Felicitari si celorlalti pufuleti care au luat-o de-a busilea cu dintisori

Mamidepuiuti - m-am gandit la tine chiar daca n-am mai reusit sa scriu , permite-mi sa-ti urez La Multi Ani!!! acum, numai bucurii alaturi de cei dragi. Am citit ca ati ajuns, spor la aranjat "acasa".

Ayanna - ma bucur ca a iesit totul bine la intalniri, mult succes in continuare si tin pumnii sa se clarifice si sa se rezolve repede chestiunea posibilei alergii.. Nu ma prea pricep, dar din ce am mai citit de la voi, exista analize precise, exista lapte praf HA (dar vezi tu cu alaptatul... pe mine m-ar tenta pana la 1 an jumate daca se poate, gandindu-ma ca 1 an insemana in plina iarna, poate-l ajuta sa lupte un pic mai bine cu virusii), si e o alergie de care se scapa gestionand cu grija...
Si eu m-am mai gandit la ironiile sortii dar in cazul asta zic eu ca, statistic vorbind, daca aici sunt cativa copii din aproape 100 (bine, sper totusi sa nu se adevereasca la analize), cam asa e probabil si in afara virtualului, deci cu atat mai mult avem dovada ca exista un risc demn de luat in considerare, mai bine sa fim precaute... Iar cine nu se teme are oricum mai putin acces la informatie, stie cateva persoane carora nu li s-a intamplat nimic riscand, dar asta nu e suficient, normal... si daca se intampla poate nici nu povesteste, sau poate nici nu intelege de ce

Lorex - drum bun si sejur placut fara nici un fel de probleme!!!

Cris.d - La multe lunite Ema!!!
Mie imi aduce legume si carnita de pui bona lui bebe X , are o mica gospodarie si lupta din greu pt hrana bio pt nepotica ei, pentru care conteaza mult, avand o sensibilitate diagnosticata... Eu n-as vrea sa profit prea mult, daca n-o mai fi sa fie m-oi orienta si eu spre curcan din supermarket
AC noi avem doar in living unde il tinem pe 24, pana in camera la bebe X raman minim 26...
Cu mesele, noi le aveam pe primele doua fixate si intentionam sa introduc iaurtul la a treia acum la 7 luni, insa tocmai am luat-o de la inceput
Eu m-am tuns dar si eu stiam ca revalid e .
Cu fluturasii nu stiu, lucrez in dom privat dar banuiam ca e la fel, cu contractul de munca suspendat... Eu trebuie sa incep sa ma intersez de pasii pentru reluarea contractului si oprirea indeminizatiei

Mergi la inceput

De pete (morcov, fructe sau chiar kaki) am scapat pana acum foarte bine cu Vanish oxi action peste detergent in masina de spalat, dar ciudat, am observat pe hainutele albe ca atunci cand sunt umede si le intind petele sunt inca acolo f vizibile, dupa ce se usuca in schimb dispar (complet sau aproape complet, in orice caz rezonabil)... prima data am crezut ca mi s-a parut, dar nu... nu am aprofundat fenomenul... oricum eu sunt varza rau la chestii casnice si ma veti tot auzi minunadu-ma

Eu am alta problema: ieri a iesit culoarea din ceva rosu la spalat... nici nu mi-am dat seama din ce, ca ar fi trebuit sa fie toate de calitate... In fine, m-am trezit cu cateva body-uri albe noi-noute (dimensiune de 1 an ca era urmatoarea marime dupa 6 luni ) ca au capatat o nuanta destul de puternica de roz... Daca aveam fetita poate mai mergea dar asa le-am bagat in Ace, sper ca n-are nimic daca le re-spal apoi de cateva ori sa se duca clorul? Sau ala ramane si ataca?

Mergi la inceput

Spun si eu noapte buna dragi mamici si pufuleti, si wkd placut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili.....o cafelutza fierbinte....ca de racorit v-a racorit bea....si de bunatati ce sa mai zic...( nici nu m-am uitat pe link-uri sa nu......

jiji chiuie de o ora....ma gandesca sa-l scot o ora afara daca tot s-a trezit...poate e mai ok dimi.

bea..ma bucur mult ca sunteti din nou impreuna acasa...lasa, bine ca e bine...toate se rezolva daca e sanatate si intelegere

mima...tu esti delicata si diplomata si ...dar...tot multa sunt...sunt sigura ca ai mintit ca se deschide un tip-top...si oricum e cald...nu merg dulciurile pe vremea asta..

milady....da, io de albena am fost atrasa de o ofertsa care era cu 30 euro mai putin/pers fatza de agent din buc..apoi mi-au zis fetele...cris.d si miremia ca e f ok si ca le-a placut plus ca plaja era f f mare si f curata( eu as fi vrut sa stau chiar pe plaja...sa fi tras cate o fuga la inot si sa revin). sa nu-ti para rau de balcik...n-aveai ce. iar de vizitat..ce sa vizitezi pe caldurile astea???? e groaznic. si hotelul unde am stat avea si piscina interioara...dar...poate sunt nebuna..dar io ma duc la mare pt MARE...piscine ( de care mi-e cam frica....clor...etc) sunt si in buc.
ai noroc de bona...cu produsele bio....

da, da...grecia pt apa....mmmmmmmmmm....vedem la anul....acu gata...se cam duse....ce sa zic..am fost multumita dar..tot nu sunt fun bg...mi se pare solutia de compromis ca sa nu fie romanik.9 tocmai vad la tv ce face OPC-ul pe litoralul nostru offfffffffffffffffff)

sa aveti un we superb

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Neatza fluturele!

merci de cinste Bea!
cred ca nu te mai saturi de

avem rabdare, te intelegem

eu calc, pun in bagaje, poate azi fac si o curatenie generala ca asa imi place mie cand vin acasa dupa mai mult timp sa gasesc curat!

la 12 am pensat, la 16 manik pedi...
nush daca mai intru azi!

va pup pe botic si pe pufi pe fundic!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

neata fetelor!
beagrozav ca s-a intors tati acasae cel mai important sa fiti impreuna si isi va reveni alaturi de voi!multumim de bunatati sa fiti toti 3 sanatosi si fericiti!
lady brrr dar ce patanii ati avut voi pe acolo....la anul va fi muuult mai bine!
multumim de urari fac cinste azi ce va doriti fiecare...nu ma petrec vreau sa stau doar cu copilul si sotul....dar nu prea e loc de soacrava povestesc eu cand pleaca la sf lunii ce si cum plateea te inteleg din suflet...ufffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!!!

Dece si sa stii ca nu obisnuiesc sa fac complimente gratuite, zic numai atunci cand si cred ceea ce zic.

Lady ce draguta bona ta.

Lorex relaxare placuta la salon. Asa tanjesc si eu pt un french la picioare .
Am vrut sa va intreb si eu ceva.....am o infectie la un deget de la picior de vreo 3 luni (nu dati cu oo, ca ma tratez zilnic). Mi-a dat doctorita de fam un antibiotic, se numeste Zinnat si mi-a zis ca pot sa-l iau pt ca e permis si bebicilor. Doar ca pe prospect scrie ca nu este indicat in cazul alaptarii. Stiti ceva de el, ati mai luat?

Va pup si ma duc sa incep si eu bagajele.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput