Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 11
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel La multi ani tuturor cu numele de Maria, Marian & co si bineintzeles sarbatoritzilor zilei! decenuela De obicei piure fac cam 100 ml iar supa vreo 150 ml pt fiecare. Alena frecvent mananca aproape tot (in total 180-220-250 ml), dar Natalia doar jumatate (cam 130-150 ml). adina_bulina Mai da-ne din cand in cand veshti despre voi...ma bucur ca ai dai un semn acum. din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena AMR 2 (+11) |
wow..pai mananca f bine...pai jiji nu manaca atata...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...
larisel spune:
Gagalicile mele au tot funduletze de maimutzele (roshii de la eritem care nu mai trece ...fac cate 5-6 kk pe zi, cum naiba sa le treaca?)...Se balacesc zilnic in piscinutza (chiar si de cateva ori pe zi pe canicula asta), dar nu le mai atrage apa si plescaitul, acum au trecut la escaladari...si trebuie musai supravegheate non-stop, nici sa te scarpini nu mai apuci la ce viteza au... Alena s-a facut o vorbareatza (doar silabe cu "a"), iar Natalia o cantareatza (mai ales cu "o")...Au ineput sa se paruiasca, sa se darame...sunt tare dulci...deshi rabdarea mea e la limita.
Astazi le-am introdus peshte (shalau). Erau dinainte pictate (se pare ca sunt iritate de la transpiratzie...sper sa nu fie altceva), oricum nici un simptom de la pranz cand au papat peshtele...Alergoloaga imi zisese ca este singurul aliment care daca e sa dea reactzie alergica aceasta apare imediat, nu in 24 de ore clasic.
Deci iata si meniul de azi:
ora 10-11: orez integral cu lapte (fructe inc nu le dau ca nu le-a trecut eritemul)
ora 14-15: piure de cartofi cu shalau (file de shalau si 1 cartof la steamer, lamaie, unt, lp, sare) si supa de roshii cu orez.
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
AMR 2 (+11)
larisel spune:
citat din mesajul lui myky791 mie mi sa iritata puiul pe lungimea bratului de la caldura. voi cu ec creme datii bebeii pt iritatie? iam dat cu sudocrem, dermocare si acum ii dau cu bepantehn sper sai treaca sa nu ajungem la carne vie.. |
Si fetele mele sunt iritate pe gat, ceafa, maini si piciorushe...cred eu de la trasnpiratzie. De cand cu caldurile astea am renuntzat la masajul zilnic cu ulei sau lapte de corp. Le dau din cand in cand cu dermocare, iar pe fatza le ung cu o crema speciala pt atopici de la SVR. La bubitze nu observ nici o imbunatatzire...dar deocdmadata nu vreau sa le dau cu altceva...si asha transpira la greu...
AMR 2 (+11)
simplicity spune:
citat din mesajul lui decenuela noi...noi nik...lui jiji i place sa bata pasul pe loc... azi a dat sa puna mana in parc pe o fetitza ...i-am zis la ureche( pai cum ne fu noua vorba jijik? care parte n-ai inteles-o aia la discutia despre... 40...? plus de asta nici nu mai e prospatura, avea deja vreo 9 luni) oricum tot preferata lui sunt...altfel nu s-ar explica trezirile lui dese...acu si lungi...ma rog..cum sperantzaq moare ultima... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!... |
NB si ne auzim la coffee dimineata
Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
larisel spune:
decenuela Dar mesele de lp nu depashesc decat rareori 130 ml. De asemenea nici masa de fructe (cand exista) nu ajunge la 100 ml. Plus ca sunt zile mai bune si zile mai putzin bune... Oricum, in general Alena mananca ok si nu-mi fac griji, iar Natalia e cu cantec la absolut fiecare masa in afara de lp...trebuie musai sa ma rog de ea, mai rau e ca ajung sa ma enervez ce incapatzanata e...si nu pt ca ash insista eu, dar dupa ce ma rog de ea o vreme deschide tacticoasa guritza si cand ajung cu linguritza in dreptul ei mi-o inchide brusc si o mozolesc toata...si asta de tzshpe ori per masa...
AMR 2 (+11)
simplicity spune:
citat din mesajul lui larisel decenuela Dar mesele de lp nu depashesc decat rareori 130 ml. De asemenea nici masa de fructe (cand exista) nu ajunge la 100 ml. Plus ca sunt zile mai bune si zile mai putzin bune... Oricum, in general Alena mananca ok si nu-mi fac griji, iar Natalia e cu cantec la absolut fiecare masa in afara de lp...trebuie musai sa ma rog de ea, mai rau e ca ajung sa ma enervez ce incapatzanata e...si nu pt ca ash insista eu, dar dupa ce ma rog de ea o vreme deschide tacticoasa guritza si cand ajung cu linguritza in dreptul ei mi-o inchide brusc si o mozolesc toata...si asta de tzshpe ori per masa... din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena AMR 2 (+11) |
Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
alicredo spune:
noapte buna fetele!
suntem bine, am fost putin ocupata cu munca...apoi nu am avut net o zi...
ne auzim maine! papapa
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
Yasmine spune:
Azi avem si noi 6 luni!
Declaram 8,5 kg, nici un dinte si dormit 10 ore pe noapte fara intrerupere. De vineri suntem 2 saptamani in concediu.
decenuela spune:
neatza fetili...evident va invit la o cofe buna si fierbinte....
io am nevoie..ca in fiecare dimi...ca de dupa o noapte a la jiji...cam trebuie...
tanarul meu cred ca e cam mucos...de la AC...si s-a tot trezit , ca era cam infundat. sa vad ...poate ii dau niste occilo....
in rest...la fel..doar ca de azi...incep si eu sa scap cumva de tonaj...ca de acu chbiar e nesimtire...doamne ajuta...si sa nu ma ia cate o pofta din aia de sa mor....
sa aveti o sapatamana zuperrrrrr!!!!!!!
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...
bubu_bu spune:
Neata!multumim de cafee decenuela!jijik intinde antenutele la gagici?
la multe lunite pufuletilor si la multi ani sarbatoritilor!
multumesc pentru urarinoi am fost la dunare ne-am sarbatorit si de azi tati mere la lucru gata concediul...ufff si asa bine era cu el acasa toata ziuadar na...ne intram in ritm din nou!
felicitari pentru primii dintisori....raul nici ca da semne in afara de balute si rontait totul nimic
o zi frumoasa sa aveti!