Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (122)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

buna seara!
azi facem cinste ca facem 7 lunite!
ce repede au trecut!
MP imi pare rau ca acolo ploua, dar decat caldurile de la noi....
mie mi sa iritata puiul pe lungimea bratului de la caldura. voi cu ec creme datii bebeii pt iritatie? iam dat cu sudocrem, dermocare si acum ii dau cu bepantehn sper sai treaca sa nu ajungem la carne vie..
azi am avut o zi cu multi sarbatoriti dar lam ales pe finutul care lam botezat acum 2 ani e nascut de Sf Maria si ilm cheama andrei marian
la multi ani pufilor cu numele de maria, marian sau derivate.
cris mario sati traiasac baiatul. cred ca ati facut azi un party in toata regula.

simplicity hai sa facem schimb vin eu la tn la racoare si tu aici la 40 grade ziua si noaptea 35. macar pt 2 zile....

roxy v ce ati mai facut cu muatatul? ati gasit apartament?

lorex plecati in concediu la noapte? am inteles bine sau sunt pre aobosita concediu placut.

ioana fota la multi ani norei mele dragalase sa fie sanatoasa si sasi bucure parintii. multam d eurari. un de la un print pt o printesa
va las noapte buna si un inceput de sapt excelent va doresc

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Noi am avut probleme mai de mult cu iritatie din asta la fundulet .. Doamnee ce era la fundul lui!! Si am scapat cu ceai de musetel, albastru de metil si crema de galbenele . Iar acum cand semai irita pe undeva ii dau cu crema de galbenele. Pt noi a fost cea mai buna.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

MP .....zi-ne ceva de voi....

adina?????....doar atat? de multe ori ne intrebam cand mai intrati sa ne zicem cum evolueaza bb...zi-ne si noua 3 cuvinte..

simplicity...da, e tare greu singurica..lasa ca e bine sa te relaxezi si tu...cand se poate

lorex..distractie la maxim...plateea e deja plecata?

la poze n-am apucat sa intru....poate reusesc sa pun si io cateva...

noi...noi nik...lui jiji i place sa bata pasul pe loc...
azi a dat sa puna mana in parc pe o fetitza ...i-am zis la ureche( pai cum ne fu noua vorba jijik? care parte n-ai inteles-o aia la discutia despre... 40...? plus de asta nici nu mai e prospatura, avea deja vreo 9 luni)
oricum tot preferata lui sunt...altfel nu s-ar explica trezirile lui dese...acu si lungi...ma rog..cum sperantzaq moare ultima...

io sunt de cand am venit suparata pe kg puse...si am inceput sa ma pregatesc cu moralul pt masurile pe care le voi lua de mine( doamne ajuta! m-am mai tuns...destul de considerabil...dar cum tot prins il port..ce sa fac daca cadeeeeeeeeeee.....????

aaaaaaaa.....nu-mi iese din cap ce ne povestea milady....CA SI-A LUAT CATEVA CARTI IN CONCEDIU...carti...domne SF-uri......n-am mai citit nici macar ziare, reviste, n-am mai vazut un film de cand lumea....daca ma ocup cam numai io de el...efectiv n-am timp

bravo voua cele care va permiteti si puteti sa va relax...momentan io sunlt la faza de a ma bucura cand aj la cometica..si na, la coafor..

o seara placuta si ...ne auzim cu vesti bune

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...

esti tare simpatica . Ma distrez mereu cand te citesc.
Carti nici eu, e dar un ziar asa o data pe sapt am mai citit! Si eu ma cam ocup tot timpul de Yannis. Tati pleca dim la 6 si vine noaptea pe la 11-12 . M-am obijuit. La inceput mi-a fost tare greu. Dar mereu ma gandesc la Ioana.fota cum e ea singurica non-stop(tot respectul din partea mea) si-mi trece!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Gagalicile mele au tot funduletze de maimutzele (roshii de la eritem care nu mai trece ...fac cate 5-6 kk pe zi, cum naiba sa le treaca?)...Se balacesc zilnic in piscinutza (chiar si de cateva ori pe zi pe canicula asta), dar nu le mai atrage apa si plescaitul, acum au trecut la escaladari...si trebuie musai supravegheate non-stop, nici sa te scarpini nu mai apuci la ce viteza au... Alena s-a facut o vorbareatza (doar silabe cu "a"), iar Natalia o cantareatza (mai ales cu "o")...Au ineput sa se paruiasca, sa se darame...sunt tare dulci...deshi rabdarea mea e la limita.

Astazi le-am introdus peshte (shalau). Erau dinainte pictate (se pare ca sunt iritate de la transpiratzie...sper sa nu fie altceva), oricum nici un simptom de la pranz cand au papat peshtele...Alergoloaga imi zisese ca este singurul aliment care daca e sa dea reactzie alergica aceasta apare imediat, nu in 24 de ore clasic.

Deci iata si meniul de azi:
ora 10-11: orez integral cu lapte (fructe inc nu le dau ca nu le-a trecut eritemul)
ora 14-15: piure de cartofi cu shalau (file de shalau si 1 cartof la steamer, lamaie, unt, lp, sare) si supa de roshii cu orez.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

AMR 2 (+11)

Si eu as vrea sa-i dau peste dar mi-e tare frica. Aici nu stii daca il gasesti asa de proaspat ca in CT . Si daca nu e viu eu nu il cumpar. Stiu ca e f bun pt bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Azi avem si noi 6 luni!
Declaram 8,5 kg, nici un dinte si dormit 10 ore pe noapte fara intrerupere. De vineri suntem 2 saptamani in concediu.

>>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
C+AN+YS+ML

La multi ani sa fiti sanatosii cu totii

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Azi avem si noi 6 luni!
Declaram 8,5 kg, nici un dinte si dormit 10 ore pe noapte fara intrerupere. De vineri suntem 2 saptamani in concediu.

>>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
C+AN+YS+ML

Nici o cinste nimic?? Plange masa ...
Asa doarme si Yannis si ce bine eee .
Concediu placut sa aveti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

MP .....zi-ne ceva de voi....

adina?????....doar atat? de multe ori ne intrebam cand mai intrati sa ne zicem cum evolueaza bb...zi-ne si noua 3 cuvinte..

simplicity...da, e tare greu singurica..lasa ca e bine sa te relaxezi si tu...cand se poate

lorex..distractie la maxim...plateea e deja plecata?

la poze n-am apucat sa intru....poate reusesc sa pun si io cateva...

noi...noi nik...lui jiji i place sa bata pasul pe loc...
azi a dat sa puna mana in parc pe o fetitza ...i-am zis la ureche( pai cum ne fu noua vorba jijik? care parte n-ai inteles-o aia la discutia despre... 40...? plus de asta nici nu mai e prospatura, avea deja vreo 9 luni)
oricum tot preferata lui sunt...altfel nu s-ar explica trezirile lui dese...acu si lungi...ma rog..cum sperantzaq moare ultima...

io sunt de cand am venit suparata pe kg puse...si am inceput sa ma pregatesc cu moralul pt masurile pe care le voi lua de mine( doamne ajuta! m-am mai tuns...destul de considerabil...dar cum tot prins il port..ce sa fac daca cadeeeeeeeeeee.....????

aaaaaaaa.....nu-mi iese din cap ce ne povestea milady....CA SI-A LUAT CATEVA CARTI IN CONCEDIU...carti...domne SF-uri......n-am mai citit nici macar ziare, reviste, n-am mai vazut un film de cand lumea....daca ma ocup cam numai io de el...efectiv n-am timp

bravo voua cele care va permiteti si puteti sa va relax...momentan io sunlt la faza de a ma bucura cand aj la cometica..si na, la coafor..

o seara placuta si ...ne auzim cu vesti bune

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...

esti tare simpatica . Ma distrez mereu cand te citesc.
Carti nici eu, e dar un ziar asa o data pe sapt am mai citit! Si eu ma cam ocup tot timpul de Yannis. Tati pleca dim la 6 si vine noaptea pe la 11-12 . M-am obijuit. La inceput mi-a fost tare greu. Dar mereu ma gandesc la Ioana.fota cum e ea singurica non-stop(tot respectul din partea mea) si-mi trece!

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

pt voi ca nici voua nu va fost usor dar imp e ca Yannis e bine si voi la fel

Mergi la inceput

Si acum Buna dimineata si multumim Decenuela de coffe

Noi am avut o noapte normala cu mult somn in conditiile in care il cam sacaie dintii aia urati, sa dea DD sa-l tina tot asa, chiar daca ziua nu te poti intelege cu el macar noaptea sa doarma.

Mi-e caaaaaaaaald!!! Deja mi-e cald!!! Cu tot cu AC mor!! De abia astept sa plec!

Lorex am curaj pt ca mama e ca si cand as fi eu. Stie ce sa-i faca, cum sa-i faca, etc. Nu plec cu el pt ca nu am masina, nu am cum sa il iau. Si daca nu ma duc 3-4 zile in concediu cred ca o iau razna de la caldura asta
.
Imi va fi tare greu fara el, eu sper ca el sa nu-mi simta lipsa

Ioana

Mergi la inceput

Fetele v-au intrat banii de indemnizatii? Ca mi ioc

Mergi la inceput

Fetelor...azi mi-am sunat cumnatu ca e ziua lui si cumnata mea trebuia sa mearga la control si ce credetiii??a oprit-o sa nasca ,are colu deschis,m-au cuprins asa niste snetimente...imi aduc aminte de Ucuta mea de acum aproape 5 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Fetelor...azi mi-am sunat cumnatu ca e ziua lui si cumnata mea trebuia sa mearga la control si ce credetiii??a oprit-o sa nasca ,are colu deschis,m-au cuprins asa niste snetimente...imi aduc aminte de Ucuta mea de acum aproape 5 luni

Niste motate pt ea
Da si eu ma gandesc de multe ori . Ce repede trece timpul, si deodata ne trezim ca ne pleaca copii de acasa

Mergi la inceput