HAI Otilia! Delfinasi (180)
Raspunsuri - Pagina 6
tanti spune:
Infarix mi la recomandat sa il fac acum si costa ~200 ron si la 4 luni sa facem pentaximul, dr imi zicea si de alte vaccinuri suplimentare voi ii faceti si altele in afara de cele din schema de la stat?
Adriana eu am apartul acela de la primul copil si ma ajutat cand era racit
beluistef spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LAlexandra Buna, fetelor! Imi cer scuze ca dau "buzna" ...nu stiu daca ati aflat, a nascut Raluk31 La 10.38 s-a nascut Maeva Caterina, 51 cm, 3210gr. -cezariana, nu s-a putut altfel. Sa aveti toate puiuti sanatosi si jucausi Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010 |
Multumim de vesti .
FELICITARI RALUCA!!!!Refacere rapida si mult laptic!!! BUN VENIT DELFINAS!!!
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
laurika1982 spune:
Buna fetele!!
Am ajuns si noi acasa, am pus poze pe contul comun, bebe doarme de cand am plecat de la spital, sotul asteapta sa se trezeasca sa-l vada mai bine.Va pupam..AM nascut cu cezariana fiindca bebe nu mai vroia sa iasa si medicul mi-a zis ca nu prea pot natural ( aveam 41 s si 3 zile) iar sotului i-a spus dupa operatie ca am facut alegerea buna (el mi-ar fi facut inducere dar a zis ca sa aleg si eu ) . Felicitari noilor mamicutze, mult laptic si bebei cumintei . Va pup:*
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru
aelita spune:
citat din mesajul lui LAlexandra Buna, fetelor! Imi cer scuze ca dau "buzna" ...nu stiu daca ati aflat, a nascut Raluk31 La 10.38 s-a nascut Maeva Caterina, 51 cm, 3210gr. -cezariana, nu s-a putut altfel. |
Felicitari Raluk! Bine ai venit pe lume,Maeva Caterina ! Sa cresti mare,frumoasa si sanatoasa !!!
multumim de vesti,Alexandra!
citat din mesajul lui laurika1982 Buna fetele!! Am ajuns si noi acasa, am pus poze pe contul comun, bebe doarme de cand am plecat de la spital, sotul asteapta sa se trezeasca sa-l vada mai bine.Va pupam..AM nascut cu cezariana fiindca bebe nu mai vroia sa iasa si medicul mi-a zis ca nu prea pot natural ( aveam 41 s si 3 zile) iar sotului i-a spus dupa operatie ca am facut alegerea buna (el mi-ar fi facut inducere dar a zis ca sa aleg si eu ) . Felicitari noilor mamicutze, mult laptic si bebei cumintei . Va pup:* Laura Mami de Minune Cristian Alexandru |
39+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
ooana spune:
citat din mesajul lui racusor2010 infanrix hexa - asta il administrezi dintr-o data...dar cred ca e mai scump zicea ca ea il cumpara de la helpnet, ca e mai ieftin ca la sensiblu de exemplu.... mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
asta mi l-a recomandat si dr. de fam, ea zicea ca daca ar fi copilul ei pe asta l-ar face si nu celalalt sa terorizezi copilul cu 2 intepaturi...vaccinul e produs Glaxo Smith Klein...daca cunoasteti un distribuitor puteti sa il procurati si mai ieftin
din magazin auzisem ca la Centrofarm e mai ieftin
fetele mele dragi...colegul sotului ne-a cumparat Blevit Digest...nu a gasit Belvit Gase iar dna. de la farmacie i-a zis sa il ia pe asta ca e similar...asa e?
acu oricum e cumparat sper sa ne fie si de ajutor
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui LAlexandra Buna, fetelor! Imi cer scuze ca dau "buzna" ...nu stiu daca ati aflat, a nascut Raluk31 La 10.38 s-a nascut Maeva Caterina, 51 cm, 3210gr. -cezariana, nu s-a putut altfel. Sa aveti toate puiuti sanatosi si jucausi Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010 |
bun venit Maeva Caterina!!! si felicitari mamicii!
Noi 2...si Matei
ooana spune:
citat din mesajul lui laurika1982 Buna fetele!! Am ajuns si noi acasa, am pus poze pe contul comun, bebe doarme de cand am plecat de la spital, sotul asteapta sa se trezeasca sa-l vada mai bine.Va pupam..AM nascut cu cezariana fiindca bebe nu mai vroia sa iasa si medicul mi-a zis ca nu prea pot natural ( aveam 41 s si 3 zile) iar sotului i-a spus dupa operatie ca am facut alegerea buna (el mi-ar fi facut inducere dar a zis ca sa aleg si eu ) . Felicitari noilor mamicutze, mult laptic si bebei cumintei . Va pup:* Laura Mami de Minune Cristian Alexandru |
Bun venit acasa Laura si micutului Cristian
cred ca in numele majoritatii iti pot ura sa ai un bebe papacios si fara colici
Noi 2...si Matei
rodyka spune:
citat din mesajul lui LAlexandra ...nu stiu daca ati aflat, a nascut Raluk31 La 10.38 s-a nascut Maeva Caterina, 51 cm, 3210gr. -cezariana, nu s-a putut altfel. |
BINE ATI VENIT IN DELFINARIU!!!
citat din mesajul lui laurika1982 Am ajuns si noi acasa, am pus poze pe contul comun |
BINE ATI VENIT ACASA!
ochisorii bine deschisi, serios cat incape, un scumpicel!
am vazut si poze de Mara Madalina, cum ii place ei la baita
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
citat din mesajul lui ooana fetele mele dragi...colegul sotului ne-a cumparat Blevit Digest...nu a gasit Belvit Gase iar dna. de la farmacie i-a zis sa il ia pe asta ca e similar...asa e? acu oricum e cumparat sper sa ne fie si de ajutor |
Blevit e alta firma, are doar digest, sueño (somn) si L (laxativ), primul ar cam fi corespondentul la Alivit gases de Nutriben, care la randul lui este si digest... eu am evitat sa iau blevit ca s-au retras de cateva ori loturi care ar fi avut legatura cu ceva cazuri de botulism, e adevarat ca mai demult, dar...
blevit digest contine: Dextrosa, extractos solubles de manzanilla (4,0%)[MUSETEL], hinojo (3,5%)][CHIMEN].
Por 100 g: Hidratos de carbono: 95 g - Azúcares 95 g
ENERGÍA: Energía: 380 kCal Energía: 1615 kJ
alivit gases contine: Dextrosa, extracto soluble de manzanilla (1,8%), hinojo (1,6%) y hierba luisa(0,5%[VERBINA].
Por 100 g: Hidratos de carbono: 90,4 g
ENERGIA: Energia: 362 kCal Energía: 1536 kJ
diferenta -mare, zic eu- e ca alivit contine verbina asta care zice ca ar fi buna la:
Lactatie insuficienta - verbina stimuleaza producerea in organism a prolactinei, hormon care declanseaza si mentine lactatia la femeile care alapteaza. Se administreaza sub forma de infuzie combinata, cate un litru pe zi, sau sub forma de extract hidroalcoolic (tinctura), 4 lingurite pe zi.
Crampe abdominale, enterita, colita - ca remediu de prim ajutor se administreaza infuzia fierbinte de verbina, obtinuta prin oparirea unei lingurite de planta cu o cana de apa clocotita - are efecte antispastice digestive si calmante puternice. Ulterior, se continua tratamentul cu pulbere, cate o lingurita pe zi.
si inca ceva: Verbina este contraindicata femeilor insarcinate, deoarece provoaca adesea contractii uterine (in trecut era administrata pentru a accelera nasterile).
mai multe informatii, www.formula-as.ro/2006/726/medicina-naturista-25/o-planta-sacra-verbina-7158" target="_blank">aici
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)