HAI Otilia! Delfinasi (180)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

Buna, fetelor!
Imi cer scuze ca dau "buzna"
...nu stiu daca ati aflat, a nascut Raluk31

La 10.38 s-a nascut Maeva Caterina,
51 cm, 3210gr. -cezariana, nu s-a putut altfel.

Felicitari Raluk! Bine ai venit pe lume,Maeva Caterina ! Sa cresti mare,frumoasa si sanatoasa !!!

multumim de vesti,Alexandra!

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Buna fetele!!

Am ajuns si noi acasa, am pus poze pe contul comun, bebe doarme de cand am plecat de la spital, sotul asteapta sa se trezeasca sa-l vada mai bine.Va pupam..AM nascut cu cezariana fiindca bebe nu mai vroia sa iasa si medicul mi-a zis ca nu prea pot natural ( aveam 41 s si 3 zile) iar sotului i-a spus dupa operatie ca am facut alegerea buna (el mi-ar fi facut inducere dar a zis ca sa aleg si eu ) . Felicitari noilor mamicutze, mult laptic si bebei cumintei . Va pup:*

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru
Bine ati venit acasa,Laura si Cristian !!!recuperare rapida,laptic mult si nopti linistite !

39+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

felicitari mamicilor! mult laptic la bebei si recuperare usoara! bun venit noilor delfinasi! sa fiti sanatosi si norocosi!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

mai fetelor, care mai de care prinse cu controlul de 6 sapt... mergeti din proprie initiativa, la recomandarea dr de fam sau...? ca eu de grija steriletului, am uitat sa-l intreb daca mai am de facut si alt control decat analize ptr coagularea sangelui (care habar n-am de ce-i trebuie!!!). care ati avut sterilet? la ce intere coagularea sangelui?!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Fetele, am atins recordul... Aseara dupa baita a mancat al meu 160 ml la un san... Atat a fost de flamand, ca dupa ce a mancat nu se mai putea misca, l-a luat o lene... A adormit apoi pt 6 ore azi noapte, deci boierie... Ei, dar azi de dimineata ciuciu somn, ne-am chinuit pana la 1 la amiaza, de abia a dormit o ora... Acum am facut prima vizita la alti oameni si a fost atat de cuminte, am stat 2 ore, a mai atipit, s-a mai uitat... Am ramas afis, ca el cand e treaz stie doar sa planga... Sa inteleg ca ceaiul ce il beau are efect? Sper...

Aaaa, vroiam sa zic si eu felicitari mamicilor, recuperare rapida, laptic mult, si bebei cuminti si fara colici!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, si eu merg la 6 saptamani la control, la rec medicului gine... Tot in astea 6 sapt nu e voie efort fizic sau sex...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna mamici !
Felicitari mamicilor si bun venit bebicilor de luna august.
Ramin din ce in ce mai putin bebici in lista,mai e putin si ne vom tine si noi bebeii in brate,nu vom dormi noaptea,etc,etc,nu-i asa bamboletta?
Eu de luni ma instalez in Bucuresti sa fiu pe linga Maternitate,nu pe autotstrada,si sper ca totul sa decurga asa cum mi-am propus.Dr meu imi recomanda epidurala(mie mi-e cam teama de intepaturi prin coloana,si sa nu pot coopera la impins).Fetele cu epidurala, a fost ok cu ea,sau n-ati mai incerca data viitoare?
Aelita,mai poti? eu vreau sa nasc mai repede, caldura si durerea de bazin ma omoara,mai avem putin.
Otilia oare ce face?
Va sarut si multa rabdare mamici!

Catalina 37+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

am schimbat semnatura sa nu induc in eroare.Miercuri implinesc 40 saptamini

Catalina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Buna mamici !
Felicitari mamicilor si bun venit bebicilor de luna august.
Ramin din ce in ce mai putin bebici in lista,mai e putin si ne vom tine si noi bebeii in brate,nu vom dormi noaptea,etc,etc,nu-i asa bamboletta?
Eu de luni ma instalez in Bucuresti sa fiu pe linga Maternitate,nu pe autotstrada,si sper ca totul sa decurga asa cum mi-am propus.Dr meu imi recomanda epidurala(mie mi-e cam teama de intepaturi prin coloana,si sa nu pot coopera la impins).Fetele cu epidurala, a fost ok cu ea,sau n-ati mai incerca data viitoare?
Aelita,mai poti? eu vreau sa nasc mai repede, caldura si durerea de bazin ma omoara,mai avem putin.
Otilia oare ce face?
Va sarut si multa rabdare mamici!

Catalina 37+

daca e facuta bine ( asa cum mi-au facut-o acum a doua oara) e o minune epidurala...ai dureri dar nu din alea la care tipi si poti impinge fara probleme. Eu am senzatia ca am nascut acum prima data...ca prima data n-am simtit nik.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, si eu merg la 6 saptamani la control, la rec medicului gine... Tot in astea 6 sapt nu e voie efort fizic sau sex...

da asa scrie si la mine pe biletul de externare: repaos fizic si sexual 6 saptamani. Repaos fizic n-am prea luat...insa cel sexual il prelungesc cred.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui ooana

fetele mele dragi...colegul sotului ne-a cumparat Blevit Digest...nu a gasit Belvit Gase iar dna. de la farmacie i-a zis sa il ia pe asta ca e similar...asa e?
acu oricum e cumparat sper sa ne fie si de ajutor

Blevit e alta firma, are doar digest, sueño (somn) si L (laxativ), primul ar cam fi corespondentul la Alivit gases de Nutriben, care la randul lui este si digest... eu am evitat sa iau blevit ca s-au retras de cateva ori loturi care ar fi avut legatura cu ceva cazuri de botulism, e adevarat ca mai demult, dar...

blevit digest contine: Dextrosa, extractos solubles de manzanilla (4,0%)[MUSETEL], hinojo (3,5%)][CHIMEN].
Por 100 g: Hidratos de carbono: 95 g - Azúcares 95 g
ENERGÍA: Energía: 380 kCal Energía: 1615 kJ

alivit gases contine: Dextrosa, extracto soluble de manzanilla (1,8%), hinojo (1,6%) y hierba luisa(0,5%[VERBINA].
Por 100 g: Hidratos de carbono: 90,4 g
ENERGIA: Energia: 362 kCal Energía: 1536 kJ

diferenta -mare, zic eu- e ca alivit contine verbina asta care zice ca ar fi buna la:

Lactatie insuficienta - verbina stimuleaza producerea in organism a prolactinei, hormon care declanseaza si mentine lactatia la femeile care alapteaza. Se administreaza sub forma de infuzie combinata, cate un litru pe zi, sau sub forma de extract hidroalcoolic (tinctura), 4 lingurite pe zi.

Crampe abdominale, enterita, colita - ca remediu de prim ajutor se administreaza infuzia fierbinte de verbina, obtinuta prin oparirea unei lingurite de planta cu o cana de apa clocotita - are efecte antispastice digestive si calmante puternice. Ulterior, se continua tratamentul cu pulbere, cate o lingurita pe zi.

si inca ceva: Verbina este contraindicata femeilor insarcinate, deoarece provoaca adesea contractii uterine (in trecut era administrata pentru a accelera nasterile).

mai multe informatii, www.formula-as.ro/2006/726/medicina-naturista-25/o-planta-sacra-verbina-7158" target="_blank">aici

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

offff da complicat mai e...colegul zicea ca asta i-a recomandat dna de le farmacie...i-a spus ca e similar si ii poate da copilului pt colici
acum nici nu stiu daca sa ii dau lui Matei
barbatii astia asa e cand ii trimiti la cumparaturi pentru bebe-i
Rody saru'mana pentru informatii

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Fetele, am atins recordul... Aseara dupa baita a mancat al meu 160 ml la un san... Atat a fost de flamand, ca dupa ce a mancat nu se mai putea misca, l-a luat o lene... A adormit apoi pt 6 ore azi noapte, deci boierie... Ei, dar azi de dimineata ciuciu somn, ne-am chinuit pana la 1 la amiaza, de abia a dormit o ora... Acum am facut prima vizita la alti oameni si a fost atat de cuminte, am stat 2 ore, a mai atipit, s-a mai uitat... Am ramas afis, ca el cand e treaz stie doar sa planga... Sa inteleg ca ceaiul ce il beau are efect? Sper...

Aaaa, vroiam sa zic si eu felicitari mamicilor, recuperare rapida, laptic mult, si bebei cuminti si fara colici!!!

Cristina ce ceai bei?

Rody pe hartiile primite la externare scrie la recomandari control peste 6 sapt.

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput