HAI Otilia! Delfinasi (180)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristina, chiar , ce bei? ceaiul meu? eu sunt la tura a doua de cutii. chiar acum ma duc sa bag o felie de pepene si imi fac si un ibric de ceai pt la noapte.:) noi azi facem 4 sapt :):)

pe mine ma iertati ca n-am mai intrat sa fac galerie si s aintampin delfinasii, dar am fost obosita mai ales dpdv psihic datorita adaptarii copilului mare la cel mic.
apoi ies afara de 2 ori pe zi, mancare, curatenie cat de cat asa..timpul zboara, nu alta.
nici cel mic nu doarme stralucit nici ziua nici noaptea, dar na, n-am pretentii..abia dupa 3 luni incolo pot visa sa dorm oaresce.

i-am pus in pat pe amandoi nazdravanii. cel mare cred ca dparme, piticul e cu suzi...

Catalina, depinde de anestezist cred. acum a doua oara a fost minunata epidurala. am facut doar o doza. cred ca si tie iti va fi suficient, fiind a 3a nastere.
dilatarea a mers snur, iar cd am inceput sa simt durerile cat de cat, erau dureri de impins :):)
chiar pot spune ca am avut o nastere fara dureri.

mi-e somn de pic. va pup. poate la scutece sau dupa ce incepe Stefan gradinita vom avea vreme de taclale mai mult.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, beau ceai de chimin + fenicul+anason, cam 3 cani pe zi. Deja de 2 ziel beau, si trage Vlad la parturi, de numa'. Acum i-am facut baita si doarme. Azi a fost muuuult mai bine cu colicii, si ieri... Chiar cred ca e bun ceaiul. Si Paula(Victo) bea, si doar dimineata i se maraie un pic copilul... Mama ne dadea ceai de chimin de mici, mici, cica e f bun. La fel ceaiul de fenicul baut de bebei. Eu inca nu i-am dat deloc ceai copilului, am zis ca incerc sa vad daca reusesc cu ceai baut de mine... SI se pare ca merge!

Katalina, as mai face 10 copii cu epidurala!!! Nu am simitit nimic, nimic, am impins de numa, ca nu simteam deloc durerea, si a iesit foarte repede copilul. Singurul dezavantaj ca am impins ca proasta e ca am facut niste vergeturi de o palma pe ambele picioare, in interior, sus...

Larisa, si eu mai stau cu repaosul sexual... Mi-e o groaza... Sper sa nu fie dureros, ca citeam ca pentru unele e dureros mult timp dupa...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Fetelor eu nu stiu ce am...de doua zile plang intr-una. Uneori am senzatia ca ma prabusesc si din cauza oboselii si din cauza caldurii. M-am certat si cu soacra alata seara si nu mai vine la noi. Mama vine doar sa-i faca baita la bebe (nu poate mai mult ca-i batrana, are 73 ani) iar eu si sotul suntem buimaci de cap. Imi vine sa-mi iau campii cateodata. Am impresia ca toata lumea e impotriva mea si nimeni nu vrea sa ne ajute.

Mamica implinita cu puiul ei Alex ( 03.08.2010)

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Nela, bine ca ai nascut normal si te poti ocupa de bb fara alte dureri si mici problemute. Vor trece starile acestea de plans din senin

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 40+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Buna fetelor!

M-am gandit in fiecare zi la voi, insa nu am putut scrie, am avut tot felul de probleme, am stat mai mult in maternitate, am facut o furie a laptelui foarte severa, care nici acum nu a trecut din pacate...
Dar Sara este foarte bine, mananca foarte bine, este sanatoasa, operatia a decurs bine, erau ingrijorati pentru inima mea dar la final mi-a zis doctorul ca l-am surprins, m-am descurcat foarte bine si nu am lasat emotiile sa-mi faca si mai rau.

Azi de abia m-am mai adunat si eu, pana acum am fost zombi, faptul ca de atatea nopti si zile pun pompa si fac masaje intr-una ma termina, eu eram obisnuita cu somnul meu de noapte de 9 ore.

Fetele care ati facut furia laptelui, cum ati scapat, ce ati facut?
Mi-aduc aminte Carmen ca tu spuneai ca te-a invatat o moasa ce sa faci si ai scapat, eu din pacate la CMU nu am avut norocul sa ma invete nimeni si s-a agravat; am remarcat ca pe acolo nu au nicio moasa, iar asta mi se pare un mare minus, acum am adus o moasa acasa si m-a invatat cate ceva, si daca as fi cunoscut-o inainte mi-a spus ca as fi putut evita furia asta a laptelui.

Mai vin, am vrut doar sa va dau cateva vesti, am citit un pic din urma, vad ca racusor deja te pregtesti de botez, oau!

Felicitari Dragaica si puiuz!
Curaj fetele care urmati, Otilia, aelita, katalina!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felicitari Pufescu, Felicitari Cristeo! Felicitari Iulia! Sa fie sanatosi si norocosi delfinasii!

Laurika, Maurice bun venit acasa!
Crispro, nu cred ca de la impins ai facut vergeturi. Poate le aveai insa din cauza burtii nu le vedeai. Si eu le-am observat dupa prima nastere iar de impins nu am impins ca nu aveam contractii cand am ajuns la dilatatie 10cm asa ca expulzie ioc. Dar pe mine acelea ma deranjeaza cel mai putin ca doar cine le vede cunoaste
Katalina . E minunata epidurala, iti ia durerile cu mana. Insa sunt si ceva riscuri. Eu am scapat doar cu o mica jena la locul intepaturii care a trecut in timp scurt, nici nu tin minte daca a durat cateva zile sau mai putin.
Alina2005 daca ai chitanta de unde ai cumparat scutecele nu merge sa le returnezi sau sa iei la schimb numarul 2. Aici asa se practica si sincer si in Ro am returnat la Cora de exemplu daca am gresit numarul. Sau mai poti incerca la o farmacie ca ei oricum vand pe bucati, nu raman cu ei pe stoc.

Eu astept sa adorm sagetelele si ma duc iar pe capul astora la spital. A inceput sa curga si ceva sange dar am sunat la spital si au zis sa mai stau pe acasa o ora doua daca nu e hemoragie serioasa. Contractii tot n-am asa ca mai mult ca sigur nu ma opresc la spital, iar ma duc singurica cu masina pe autostrada . Sper sa gasesc o moasa mai draguta ca cea de data trecuta.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 40+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ioi..otilia..cam aiurea totusi..In Ro sigur nasteai pana acum :):)
cristina, ma bucur ca va merge bine cu ceaiul pe mine ma ajuta mult si la lactatie, eu dc nu beau o zi, se vede imediat iar copilul, cum ziceam, nu urla. mai chitaie, mataie, maraie, dar nu plange de sa innebunim si noi si vecinii.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

crispo ceaiul e la pliculete? ca aici numai asa credca gasesc...
fata mea abia a adormit si cine stie pt cat timpin seara asta i-am dat ceva sa faca kk ca se chinuia saraca de urla....am trimis sotu sa ia supozitoare dar a venit cu altceva care cik e la fel de bun pt bebei si intr-adevar in 2 min a facutdar tot mia adormit greu si Sab Simplex ii dau la fiecare masa dar degeabatre sa merg la farmacie sa vad ce mai au astia pt colici...

acu ma pun sa dorm si eu putin daca nu se trezeste moaca asta mica

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!!!sa aveti bebei sanstosi,cumintei si papaciosi iar voua recuperare rapida

Otilia in caz ca in seara asta e marele eveniment
HAI OTILIA!!!

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Bravo Puiutz totul a iesit asa cum iti doreai.
Sa-ti traiasca bebele!

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Am reusit sa culc maimutica si am intrat sa vad cine a mai nascut! Felicitari noilor mamici, in special pt puiutz_mic si multe succesuri viitoarelor mamici!!!
Multumim de urari!!! Raportam 4,400 g si 59 cm la fix o luna. Cu greutatea nu prea ne laudam, am pus 800g dar am luat 7 cm in lungime intr-o luna!!! La baschet ne da mami si tati!!!!Incerc sa citesc din urma sa vad ce s-a mai intamplat!

Va ppacim pe toate!!!
Uitam, Dragaica abia astept sa-ti vad ratoiii si sa povestesti ncum este cu doi!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

ma pregatesc si eu de somn, nu se mai racoreste nicicum, sunt 29 gr acum, la amiaza nu mai zic nimic... ca eu la 1 jumate umblam de nebuna prin oras, ba in Carrefour, ba sa-i fac programare la pediatru Isabelei ptr vaccinul de 2 luni, ba sa-mi fac mie programare ptr sterilet... macar le-am rezolvat pe astea!

si in seara asta am bantuit vreo 2 ore pe la bazarul DC, ati luat careva ceva de-aici?!

sa uram la multe lunite si LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei:
Natalia de cris2010
Andrei de emushi
Bogdan Andrei de sorina_goga
Ema Andreea de anagia

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

O dulce si atenta ca intotdeauna!!! Multumim mult de urari!!!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput