HAI Otilia! Delfinasi (180)
Raspunsuri - Pagina 5
adrianaBuc spune:
nela, parca ma vad pe mine acum cateva saptamani. Capul sus! O sa iti treaca starile astea. Bebe plange poate de colici?! Daca e mancat, schimbat, nu ii e frig nu ii e cald, nu are febra, mai raman 2 pozibilitati: colici sau vrea in brate (aici e problema ca nu e bine sa se invete).
larissa, eu as cam incerca desi imi e cam ... ciudat. Parca imi e frica.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
adrianaBuc spune:
oana, sa stii ca si mie mi-a spus azi ca are 56 cm, nascuta fiind la 49 cm. Mi se pare prea mare cresterea. Am zis ca o sa o masor cu centimetrul.
Se pare totusi ca nu felia mea de pepene sau strugurii ii accentueaza colicii fetii, ca vad ca toata lumea se plange de apogeu. Ma uit la pepene cu asa o pofta. Poate mai incerc o felie.
racusor2010 spune:
Adriana eu mananc pepene in fiecare seara si Andrei doarme bine...exceptand momentele cand e foarte agitat de la caldura, ca de la colici nu cred ca mai e ...nu se mai strange de picioruse, deci ma gandesc ca au trecut
il mai chinuie burtica inainte de kk, dar ii dau inca colic baby...cred ca o sa ii cumpar lass baby ca sa il ajute la kk mai bine
sa va zic ca aseara puiul meu s-a trezit la 4 si apoi la 7 dar cu greu l-am adormit pe la 11 pe burtica mea, intre timp am adormit si eu si m-am trezit la 1 cand sa il duc in patut la el in camera era prea racoare, ca lasasem AC sa mearga, asa ca l-am pus pe o pernuta si l-am mai tinut intre noi pana la 2, si apoi mutat in patutul lui el a dormit bine, mami mai putin cu atatea treziri
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
aa, si am uitat sa va zic..noua neonatoloaga la CMU ne-au zis ca de fapt lungimea lui bebe nu e foarte sigura la nastere, pentru ca ei stau foarte chirciti si ii masoara cumva pe bucati
asa ca e posibil sa va zica mai mult sau mai putin cu 1-2 cm
acuma nu stiu...Andrei nu a luat prea bine in prima luna, dar luna asta s-a lungit rau de tot...daca la 1 luna ne-a zis ca are 51.3 acum dupa masuratorile mele are 57 sa vedem cand vine pediatra, ca ar trebui sa vina maine...si sa ii facem si vaccinul...ni-l cumpara ea, va zicem maine de care e
mi-a explicat data trecuta cum e cu vaccinurile astea, dar cine a inteles ceva
mi-a zis doar ca cele 2 recomandate de ea sunt:
pentaxim + euvax B (encerix B) - asta are 2 intepaturi, dar vad ca e incercuit in caiet...
infanrix hexa - asta il administrezi dintr-o data...dar cred ca e mai scump
zicea ca ea il cumpara de la helpnet, ca e mai ieftin ca la sensiblu de exemplu....
9 iunie 2010
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc vaccinul nu ar trebui sa fie gratuit? Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 |
ba da e....dar noi lui Ale i le-am facut mereu pe cele platite la CMU care sunt mai bune decat ce ofera statul. schema de la racusor o facem si la Nectarie acum.
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
racusor2010 spune:
adriana e si gratuit, dar doar pentru anumite boli...practic astea de care ti-am zis eu acopera 6 virusi (mi i-a enumerat pediatra, eu nu pot sa iti zic care sunt )
si mai este cumva o posibilitate daca vrei sa iesi mai ieftin...sa faci pe cel de la stat si sa cumperi separat pe celalalt ca sa ajunga la 6, dar sa vorbesti cu dr de familie sau sa cauti pe net, ca nu stiu ce ar trebui sa mai cumperi...si atunci la fel il intepi de 2 ori pe pitic...
eu am preferat sa vina pediatra sa imi faca vaccinul, nu ma mai duc nici la CMU, nici la dr de familie..
9 iunie 2010
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 adriana e si gratuit, dar doar pentru anumite boli...practic astea de care ti-am zis eu acopera 6 virusi (mi i-a enumerat pediatra, eu nu pot sa iti zic care sunt ) si mai este cumva o posibilitate daca vrei sa iesi mai ieftin...sa faci pe cel de la stat si sa cumperi separat pe celalalt ca sa ajunga la 6, dar sa vorbesti cu dr de familie sau sa cauti pe net, ca nu stiu ce ar trebui sa mai cumperi...si atunci la fel il intepi de 2 ori pe pitic... eu am preferat sa vina pediatra sa imi faca vaccinul, nu ma mai duc nici la CMU, nici la dr de familie.. mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
Hai ca m-am luminat. Trebuie sa ajung la medicul de familie sa vorbesc cu el.
adrianaBuc spune:
Ce ziceti de aparatul asta?
http://www.salin.ro/salin-ro/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
LAlexandra spune:
Buna, fetelor!
Imi cer scuze ca dau "buzna"
...nu stiu daca ati aflat, a nascut Raluk31
La 10.38 s-a nascut Maeva Caterina,
51 cm, 3210gr. -cezariana, nu s-a putut altfel.
Sa aveti toate puiuti sanatosi si jucausi
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010