Fluturasi de martie-aprilie 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

wowww 10 zile un beta???/ doamne da' ce ii face la analiza asta atata timp? la noi in tm iti da rez in aceasi zi, cel tarziu a doua zi.

mamica fericita de 2+ si 12+

Mergi la inceput

medeea lapte de pasare...... yamiiiiiii buna idee!!!!
eu tocmai am terminat ciorba de fasole cu ciolan afumat.....si nag...

as vrea sa mergem si noi undeva la munte maine , la racoare, dar in apropiere.sa vedem ce variante avem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna fetele...
sdcristian linisteste-te ca va fi bine ai sa vezi... nu te mai sresa degeaba.
eu am fost azi la farmacie si am intrebat un doctor arab ce pot lua in avand in vedere ca sunt insarcinata si mi-a dat olynth si paracetamol. pe prospect scrie ca nu e indicat in timpul sarcinii dar doctoru a zis ca nu are nimic ca nu ajunge in organism ci doar desfunda nasu. am mai citit pe un forum si am vazut ca mai mult fete insarcinate isi pulverizeaza olynth. cineva zicea ceva de genu ca are rinita de sarcina dar nu am mai auzit de asa ceva. acum nu stiu ce sa fac sa imi pun sau nu in nas...
si mi-am facut si programare pe marti la eco sa imi vad bebelu. abea astept
va pe toate

+8

Mergi la inceput

dya pt a desfunda si a curata nasul iti recomand apa de mare , e folosita si pt bebelusi. iar in loc de paracetamol mai bine ai lua oscillo..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele si azi ma simt rau

cristi nu stiu ce sa zic
sunt inmarmurita
dar spera ca va fi bine

despre dopller e corect ce mi-a zis doctorita
numa in romanica se fac atatea eci so asculkltari de ritm
in afara se fac cate una doua pe semestru
atat

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

no
cu relatii mi-am facut un beta, e peste 10,000, nu mi-a facut dilutia ca oricum nu trebuia sa fie la lucru astazi dar daca e peste 10,000 e cam foarte bine pt 6-7 saptamani. dilutia - cifra exacta mi-o da luni

o sa repet si luni

da cica nu poate fi oprita

inseamna ca o fi cu 2 saptamani mai mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

da am citit pe net despre rinita alergica in sarcina si se pare ca astea ar cam fi simtomele.

+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_bunny spune:

app de rinita;eu sufar de ani de zile de rinita cronica alergica si sunt,practic dependenta de bixtonim...i-am spus dr-lui si m-a lasat sa-l folosesc in continuare;iar de paracetamol mi-a zis k pot sa iau fara sa-l intreb,si in rest no-spa....

iar de bunatati...am facut crema de zahar ars,e sg dulce pe kre pot sa-l mananc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

fetele si azi ma simt rau

cristi nu stiu ce sa zic
sunt inmarmurita
dar spera ca va fi bine

despre dopller e corect ce mi-a zis doctorita
numa in romanica se fac atatea eci so asculkltari de ritm
in afara se fac cate una doua pe semestru
atat

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 6+

aici in cipru fac la fel de multe..doar in spitalele de stat iti fac 3-4...dar la clinicile pariculare fac cate vrei si nu am auzit pe careva sa aiba probleme...si crede-ma ca aici fiind un loc atat de mic si cu populatie putina stirile nu intarzie sa apara ..mai ales cele rele si nici nu se pot musamaliza...plus ca am mai citit si eu pe unde am mai gasit cate ceva si se pare ca nu face rau

cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Salutare fetele!
Ieri seara am ajuns acasa, acum citesc din urma la cap anterior si parca nu mai ajung la zi, asa ca am intrat sa va pup si ma intorc la citit.

Apropos, fetele care mai completati listuta, sa treceti gravidutele in ordinea DPN-ului, nu in ordinea in care s-au inscris , ca altfel nu se mai intelege nimic. Merg sa modific eu putin.

Medeea, eu te trecusem cu alta data de nastere, pe care o gasisem la Aspirante , deci de acolo aveam informatia eronata. Scuze

Strumphi, felicitari pentru data programata pentru eco, este o zi deosebita: Nasterea Fecioarei Maria. Pupici!

merg sa citesc din urma ca nu mai retin nimic

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 12+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput