Fluturasi de martie-aprilie 2011 (12)
Raspunsuri - Pagina 14
AllyLaur spune:
Buna ziua fetelor
!!!
Nici eu nu sunt astazi in cea ma buna forma si nu pot sp ca din cauza caldurii pt ca aici este chiar usor frig si ploua de 2 zile non stop aproape. Ceea ce ma ingrijoreaza este faptul ca mananc foarte putin de cand sunt gravi, asta doar din cauza greturilor.
Voi ce stiti, este de rau faptul ca doar ciugulesc din cand in cand??
Va 
Ally ,
7+
madutza_bra spune:
am ajuns si eu "la zi" cu cititul, mi-a luat 1 ora
.
sdcristian, sunt sigura ca bebe este bine. Gandeste pozitiv
Care e acum urmatorul pas? astepti 1 sapt si mergi la eco?
cami, imi pare rau ca esti cu greturi
, la fel si bb yasmi
nu credeam ca te vor tine asa mult starile astea.
roxy,
la munte a fost placut. Ziua era totusi destul de cald, dar seara era super bine, racoare, tb sa pui o bluza cu maneca lunga pe tine
. faza mai nasoala era cu ursii, cica s-au inmultit f tare si vin peste tot. La toate cbanele erau afise cu avertismente sa nu iesi afara dupa lasarea intunericului..brrrr!!!
strumphi, ce energie ai in tine. bravo! trimite si la noi o portie ca nu prea avem chef de nimic, cu atat mai putin de facut petreceri 
luni la ora 16 merg si eu la eco
, abia astept, cred ca o sa-mi dea si cd/dvd cu filmuletul 
Eu mor de somn acum, si mai am doar vre-o 25 de min pana se trezeste bobocelul meu, asa ca va las, ma duc sa ma intind si eu putin.
Vb mai pe seara.
Pupici!

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum
12+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
cris85 spune:
ciao
fetelor
bb yasmi si dana eii asa este cand ai copii mici, fetita mea e cumintica de obicei numai ca e taaare incapatanata, iar eu cu rabdarea sunt la pamant. Ma gandesc ca este sarcina..Ma simt deseori obosita, nu am chef sa ma joc cu ea, sa o duc la plimbare si ma simt vinovata foarte multe ori
sper sa treaca si perioada asta si sa-mi revin
sdcristian eu sper din tot sufletul sa nu fie nimic de rau si ne rugam impreuna cu tine
stiu ca este greu..imi imaginez..si mie imi este o teama pana nu ajung la ecograf..nu te lasa te rog frumos, ai sa vezi ca nu este nimic. Doar sacul embrionar a crescut, daca nu era in viata nu ar fi avut cum, nu? Hai curaj!!!!
Fetelor eu ieri am facut o prostie si mi-e frica! Am mancat la restaurant lasagna dar nu am stiut ca au folosit gorgonzola ptr ca era si sucul de rosii ce ii acoperea culoarea 
mi-am dat seama dupa ce am mancat ptr ca am intrebat-o pe ospatara cu ce era facut ptr ca era foarte bun...

offf m-am saturat!!! nici nu mai am curajul sa mananc la restaurant sau acasa la prieteni 
Cristina, mama
lui Giulia ( 21.09.2007)..si
6+ ptr a doua oara :)
cris85 spune:
ceva pg in urma vorbeati despre sexul bb..
pai eu la sarcina trecuta (fetita) inafara saniilor umflati (sotul era foarte fericit ![]()
) nu am avut toata gravidanta nici greata sau alte simptome.. inschimb acum m-am umplut de cosuri pe fata si mi-e rusine sa ies din casa asa..sani ma deranjeaza foare foarte putin insa uneori sufar de greata iar oboseala ma darama.. pate o fi 
Cristina, mama
lui Giulia ( 21.09.2007)..si
6+ ptr a doua oara :)
noemi3ro spune:
Si eu o sa am bebe cred ca in aprilie 2011 ar fi. E cam devreme acum, ca avem cam 6 saptamani dar la urmatoarea vizita la gineco voi intreba.
Soacra mea care e cu astrologia spune ca sunt aspecte urate pe berbec 2011... si m-a cam speriat. Ea spune ca e posibil sa se nasca in pesti. Dar si pesti este zodia suferintei. Acum cate in stele....
bb_yasmi spune:
mada bine ai revenit!!!! pozici nu ai???
cris, nici o sarcina nu seamana cu alta chiar dc e acelasi sex la bebe.
mamica fericita de
2+ si
12+
miki1979 spune:
salut burtici!
v-am citit dar nu am mai apucat sa scriu..dar pt ca de maine suntem plecati 2 saptamani, vreau sa va dau cateva vesti..una buna si una proasta din pacate.
ieri am fost la doctor si totul era bine si frumos, bebe e dezvoltat pt 12 saptamani, are 5 cm, e mai mare cu 1 saptamana decat dupa UM, ii batea inimioara cu 171 bat/min si l-am si vazut 4D- am si pozici si vi le pun in picasa. ( intre picioruse se vede ceva insa dr. zice ca la varsta asta gestationala arata la fel si la fete si la baietei..desi eu cred ca-i tot baiat :)
insa din pacate aseara la toaleta am avut cateva picaturi de sange rosu aprins si ceva dureri de burta. eram obosita dupa drumul pana in Bucuresti pe caldurile astea si ma durea capul ingrozitor..poate a fost efortul de vina...asa ca azi am fugit de urgenta la un cabinet aici in Ploiesti si se pare ca bebe e bine dar am o zona de decolare (dezlipire ) de placenta de 12 mm..mi-a dat duphaston sa iau si repaus la pat pe care din pacate nu prea am cum sa-l respect. o sa incerc sa ma relaxez astea 2 saptamani si sa nu-l mai ridic pe Vlad in brate ( desi e f greu pt ca nu adoarme de bunavoie )..dar ii am si pe ai mei parinti cu noi si o sa ma ajute mama..pe urma cand om ramane singurei om vedea..acum nu stiu ce sa zic, sunt irascibila si plangacioasa...incerc sa fiu pozitiva dar nu prea imi iese.
hai ca m-am intins destul..
va pup si Doamne Ajuta..sa ne auzim cu bine..si o
pt fetele cu probleme ca am vazut ca din pacate mai sunt..
DarkBendis spune:
Iarasi dau buzna pe la voi 
Eu mai vin si citesc sa vad cum se mai simt colegele mele de odisee Cami si Cristi 

Cristi, eu zic ca totusi e bine si a fost ovulatie tarzie. O sa vezi luni, daca creste beta sigur e OK 
Cris, in legatura cu gorgonzola. Intr-adevar nu e buna in sarcina ca e din "lapte crud",adica nepasteurizat.... dar tu ai mancat-o in lasagna, adica gatita foarte bine. Deci in cazul asta riscurile sunt fff mici
Multa sanatate la toata lumea si sa va bucurati cu toate de sarcini si bebici 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
anadomnica spune:
Fetelor, vin si eu sa ma alatur celor cu greturi si ameteli in sarcina 

... ufff... ce urata perioada.
Imi place ca la odiseea asta suntem multe fete care mai avem strumphi acasa si ma imbarbatez si eu.
Altfel voiam sa va intreb, ca nu mai tin minte (si e de vina unicul neuron viabil din sarcina si cele 2 sinapse solitare) ce mai luati in trim. 1 de sarcina in afara de acid folic?? aaa.... si multa lamaie??? pentru greturi... dar alte cele?? Eu in sarcina cu Maria eram experta cu ce si cand tre sa fac, cand se fac eco morfologice si la cate sapt... acum am dat delete complete 

AJUTOOOOR
Oricum, am hotarat sa merg la Iasi sa-mi fac si eu un eco intervaginal, ca sa aud inima lui bebe... ca acum stau la falticeni in cic cu asta mica si aici nu au scule performante. La dr. la care am fost, nici analizele de trim1 nu m-a pus sa le fac... din nou cer ajutoooor... ce analize se fac??
Pupici pe burtici
FERICITA
9+ si...
Mami
de
Maria
(20.10.2009)
Album poze
DanaMi spune:
hello burtici 
Sdcristian, ma bucur ca ai reusit sa faci bhcg, e foarte posibil sa se dezvolte mai greu dar asta nu e pb, cu riscul de a ma repeta, exact asa am patit eu, si sg pb, daca o pot numi asa a fost ca s-a nascut cu o greutate mai mica ( 2560 la 37 sapt ), m-am gandit toata ziua la tine astazi si chiar i-am povestit si sotului ca ai patit la fel ca noi, ne rugam pt voi sa fie bine si luni sa ne dai numai vesti bune 
Dya , asa cum ti-a spus si Yasmi si eu zic ca cea mai buna e apa de mare pe care o poti folosi fara nici o restrictie. Multa sanatate 
Happy, eu desi nu sunt fan dulciuri azi mi s-a facut pofta de clatite si eu curajoasa si viteaza m-am si apucat sa fac , pe caldurile astea
nu am reusit sa termin decat 2 ca ma luase cu ameteli stari de rau , noroc ca era sotul acasa sa le termine dar mie nu mi-au mai trebuit clatite ![]()
Aly eu nu cred ca e rau ca doar ciugulesti, important e sa pui totusi ceva in gura 
Cris fetita mea e si capoasa dar si mica si o mai pedepsesc dar nu pricepe nimic dupa 5 minute face excat lucrul pt care o pedepsesc
. Eu nu cred ca simptomele au vreo legatura cu sexul copilului 
Miki felicitari pt BB maricel
, stiam ca in cazuri de decolate de placenta e mai bun utrogestanul, eu duphaston am luat inainte de sarcina pt ca in mai am pierdut una si ca sa ajut sa se fixeze dar dupa ce am ramas mi-a dat utrogestan, oricum trebuie sa stai cumintica fara efort 
Ana, sincer nici eu nu mai tin minte exact ce analize am facut ( si am facut multe ) dar o sa vad pe 24 cand merg la control , daca mergi mai devreme poate ne spui si noua ce analize se mai fac 
mamica de
BIANCA MARIA 28.04.2009 si
+9
AM IMPLINIT 1 ANISOR