Fluturasi de martie-aprilie 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

peste 2 luni 3 ani. woowww nasol cu muscatul...

mamica fericita de 2+ si 12+

Mergi la inceput

somnic pufos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaMi

hello

ce spor aveti la scris, nu prea reusesc sa tin pasul cu voi

Sdcristian, nu vreau nici sa-ti dau sperante dar nici nu pot sa nu-ti spun si eu ceea ce ti-a scris si Copiloi, in loc sa stai si sa te stresezi inca o saptamana mai bine mergi si fa analiza pt bhcg, iti da raspunsul in maxim 3 zile si nu costa mult. La prima sarcina am fost la 2 dr si mi-au spus ca e oprita din evolutie apoi am mai fost aproape tarata la inca unul pt ca eu nu mai vroiam sa merg si dozarea de bhcg a fost primul lucru pe care m-a pus sa-l fac (eram in acelasi stadiu de sarcina pe care il ai tu acum) iar urmarea o gasesti la semnatura mea . scz ca m-am intins atat dar sper sa te ajute

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si +8

AM IMPLINIT 1 ANISOR

lanoi nu se facelocal, se trimite la bucuresti si dureaza 10 zile. adica ... nu a ajuta absolut cu nimic, nu de banievorba ca in mom asta dau oricat numai sa stiu ceva de bine

ca o nebuna mi-am luat si test de sarcina - si era stricata porcaria, nu a aparut nici linia de control

dar cumva a agat de speranta asta, nu pot sa renunt l ea, a poate a fost ovulatie tarziu, ca nu am facut test de ovulatie, si cu o luna inainte a avut dereglare la cm de 2 sapt.

drul de aici din mures e forte bu, am venit tocmai ca aici este eco de ultima generatie, cu doppler si tot ce trebuie

acasa sapt trecuta sacul, nu am vazut embrionul acoo, avea 12 mm. ieri a avut 24, siun embrion mic. dar fara activitate cardiaca si fara miscare. totusi cresterea asta imi da aa un fir de care sa ma agat

azi ergem si la preot

e busita tastatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Sd Cristian, of, imi pare raud e asa vesti. Sa ne rugam la DUmnezeu, e bine ca mergeti la preot, hai ca trebuie sa fie ok. UIte, cazul DaneiMi la sarcina trecuta imi da sperante. Si drii gresesc!!
DanaMi, BB Yasmi, eu ii pedepsesc in momentele de rizgiiala (time out la colt sau fara desene) sau nu-i bag in seama pina isi fac ei numarul. Cred ca-i cea mai buna solutie asta cu pedeapsa ca intelege ca nu e cum vrea el.

SPer sapt viitoare sa merg si eu la dr iar, sapt asta drita mi-a fost in concediu, sper sa revina sapt care vine sa pot merge la ea cu analizele si sa-mi faca si papanicolaul. Infectioase n-am facut nimic inca...

Simona, mami de baieti David si Matei si 9+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ah, inca ceva...stiam ca stranuturile mai dese sunt normale in sarcina...nu mai stiu unde am citit, deci poate nu-i nimic patologic

Simona, mami de baieti David si Matei si 9+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

buna dimi

roxy am vrut sa iti raspund aseara dar am uitat.... eu iau e vreo 3 sapt utrog. 2/zi dar dr a zis ca decat sa iau 2 mai bine nu mai iau deloc ca tot aia e. e o cant. prea mica. eu am continuat insa, pt ca oricum trebuie lasat treptat. sapt asta trec la 1/zi toata sapt (incepand de azi) apoi gata. sa imi spui si mie ce ti-a spus tie dr.

merg sa prega micul dejun.

mada nu ne spui cum a fost la munte??? luni mergi la dr?

strumphy te-ai distrat aseara de nu ai mai intrat!! bravo!

sdcristian, doamne ajuta sa fie totul bine! peste o sapt mergi din nou? oare TB nu are nici o importanta acum?? pt tine asa sa verifici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_bunny spune:

neata...cum ati dormit?!si ce ati visat?...k eu,una,m-am batut si m-am certat cu toata familia,toata noaptea...

iar aqm incep sa simt afurisita asta de caldura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Prezent si eu, singura in casa cu maimutzele. Sotzul a plecat la cumparaturi, avem musafiri si o sa fac o Lasagna minunata si Lapte de pasare, caci imi e tare pofta. Asta printre greturi, evident.
Mananc mere, pana la sarcina asta nici nu voiam sa aud de ele.
Ma uimesc unii doctori, scuze ca nu am retinut cine a povestit despre doctorul care pretinde ca bebe se incalzeste de la Doppler. Noi am facut Doppler aproape zilnic, de la 5-6 saptamani, la prima sarcina, iar la a doua saptamanal. Si acum, la a treia, mi-a facut Doppler (la 6 saptamani). Singurul dezavantaj pentru bebe (oricum, putin mai tarziu, nu chiar acum) e ca aude ca un suierat ca de tren cand trece cu aparatul prin dreptul capsorului.
Sdcristian, ai mai avea o solutie de ultima instanta. Poti sa iti cumperi aparatul acela cu care auzi tu insati bataile inimii acasa, il gasesti pe net, desi totusi e putin cam mica sarcina pentru a auzi acasa. Mai fa un test de sarcina. Ai vreun simptom de sarcina? Daca da, sarcina e in evolutie.

Mamica de Ana si de Tea, din nou 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

In Germania nu se face Doppler in primele 20 de saptamani de sarcina....decat in cazul cand sunt suspiciuni de ceva...

Alina

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

simptome de sarcina nu am, dar nici nu am avut. si nici la carol nu am avut

singurul simptom sa zic asa e ca ma simt mai bine decat inainte sa fiu gravida ...

am incercat la beta - si aici tot 10 zile dureaza

pai la 10 zile cine are nevoie de testul asta?

Mergi la inceput