Dovlecei in sarbatoare *180*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Da, am sa scriu..fac si eu ca Alex, am tot rasucit problema pe o parte si pe alta si am hotarat sa scriu.
Precizez de la bun inceput ca nu fac referire la nimeni ci doar e parerea mea.
Cei care se tem de boli peste boli si le e teama de diverse ...aceia vor avea parte de ele. Folosesc un citat al unei prietene dragi: "nu, nu m-am inscris in nicio secta"
Dar se pare ca e demonstrat faptul ca cu cat gandesti mai negativ si te temi de eventualele necazuri cu atat mai mult le atragi catre tine.
E oribil din partea mea sa dau acum exemplu copilul meu ...in situatia in care unii dovlecei sunt bolnaviori, dar el se tara si misuna toata casa, se joaca cu pantofii nostri de la intrare, cu rotile carutului de pe hol, cu telefoanele, cu sticlele de plastic de lapte, cu orice apuca.

A facut si David diaree ca i-am dat sa manance portocala si a fost neom 2 zile ...cu rani la fundulet si rau tare (acum am vazut cat de mult ii place si am sa-i dau numai in combinatie cu alte fructe sau deloc).

Nu i-am facut nicio analiza, il pup zilnic si nu ii iau temperatura doar ca sa vad cum e.

Ceea ce scriu poate descrie o persoana complet ignoranta dar va asigur ca nu sunt, si imi fac si eu griji pentru copilul meu si numai eu stiu cat ma rog ca sa fie sanatos insa in acelasi timp il las sa se adapteze lumii, sa o exploreze si sa o cunoasca. E fascinat de asta si de ceea ce descopera zi de zi.

Nu mai zic nimic ca mi se pare ca iar o fac pe desteapta si nu as vrea sa supar sau sa deranjez anumite fete cu gandurile mele dar consider ca e prea mult sa mergi cu o analiza de caca la doctor doar ca sa bifezi intr-o lista ca le-ai facut pe toate. Este peste puterile mele de a intelege.

Si da, e ieftina analiza 38 lei, nu mai ai nevoie si de medicul de familie......dar nu asa se pune problema.

Iau in calcul si varianta ca as putea fi subiectiva datorita faptului ca nu am avut probleme cu Davidelul. Dar o gandire pozitiva sunt sigura sigura ca ajuta enorm.

Nu pot sa nu o dau exemplu pe Techila pe care o iubesc si care pana acum ar fi trebuit sa ajunga la balamuc din cauza lipsei de apetit a gemenasilor dragi, dar uite ca incearca sa priveasca situatia constructiv si intr-un mod pe care eu il apreciez. Si asta nu inseamna ca nu se framanta si ea pt baieti sau ca nu si-ar dori sa pape mai mult.

Eu va doresc multa sanatate

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Draga mea draga, ai toata dreptatea din lume si chiar sunt de acord cu tine. Eu am dat exemplul meu ptr ca nu cred ca e normal ca in 3 luni de zile sa aiba 4 episoade cu voma, febra si diaree atat de pronuntata de am facut si antibiotic. Vezi tu, eu de aia am ajuns sa vreau sa mai investighez, pentru ca nu mi se pare normal ce i se intampla. De aia am sfatuit-o si pe Monikus asa, ptr ca si ea are probleme de ceva timp si nu cred ca e ok. Analizele astea macar te fac sa stii pe ce picior dansezi. Nu ma justific, dar zic si eu asa, ca sa se inteleaga si punctul meu de vedere, care am trecut de atatea ori prin asta.

La niciunul din episoade nu am luat nici o masura fara sa facem analize de sange si copro, mie asa mi se pare normal. Nu cred ca e ok sa spui ca are nu stiu ce infectie sau sa dai antibiotic asa, dupa ureche, doar dupa simptome...am si eu un fix.

Acum, cand practic nu are nimic grav nu voi lua nici o masura, ptr ca diaree pp ca o sa tot aiba ca si copil si nu e un capat de tara. Si mie mi-ar place sa o las sa linga peste tot, dar uite ca e sensibila si nu o pot face, desi sunt constienta ca sa mai rau o vulnerabilizez, totusi nu o pot imbolnavi cu buna stiinta.

Eu am toata admiratia pentru copilasii care sunt mai rezistenti si nu au nici o problema, ba chiar pot zice ca sunt invidioasa putin.

Te pup, nu cred ca poti supara pe nimeni, ca de aia suntem aici, sa ne impartasim parerile si experienta.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Va multumesc tuturor pentru aprecieri! Nici nu stiti cata bucurie am in suflet!

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!
Ce mai faceti? Vad ca s-a intors Lali teafara de la soacra.
Si noi ne-am intors aseara de la tara si am intrat sa vad ce faceti.
A fost bine, copii s-au simtit excelent iar Matei a exersat mersul in 2 picioare. Recordul a fost de 14 pasi maruntei dar cred ca-i placea mai mult pe iarba ca in casa busileste. Am tras si o sperietura cu Matei cand am crezut ca a mancat o pastila de naftalina. Nu stiu daca a mancat sau nu, cert este ca gurita ii mirosea dar mi-am pus toata nadejde in Maica Domnului.
Am suferit in 10 ca nu am net pt ca eu retinusem ca pe 10 face Nela multi ani de la casatorie. Sa aveti o viata frumosa toata viata!
Astazi vad ca e vineri 13 deci cuceritorul e in centrul atentiei. La multe lunite! Tare mie drag de el ce cuminte e la cresa.
La multe lunite si pentru Irinel si Stefania!La muti ani Lali mete si techila!Sa va bucurati de puiutii vostri.
Maria si Dumnezeu sa-l odihneasca pe ingerasul Mihail!
De recuperat nu stiu cand o sa recuperez. Acum ma duc sa mai strang din haine ca am spalat deja 3 masini.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ola dragi dudui,
vad ca discutati acia despre liberatea puisorilor....ai mei ling tot...se pupa cu cainele....cu matza...se joaca mult timp in casutza javrei...cam asa stam noi. dar aproape in fiecare zi prestez spirt/igienol pe parchet. daca nu as avea animale care ies afara mult, nu as face asta. dar asa, cred ca e necesar. dar asta sunt eu...pe de alta parte o cred si pe alex ca e la limita cu zeina...cand ti se imblonaveste cupilu' de nu ii mai dai de capat...incerci sa il protejezi.

deci nu am zis nimic nou...

dar eu am alt subiect de dezbatut, ca acum doo zile nu m-at bagat in seama: intre cuc norris si stivan sigal cine castiga???? nu, nu este un subiect stupid, daca vine maine stefi si ma intreaba, eu ce ii raspund?

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

LA MULTI ANI, LALI!!!!

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

ola dragi dudui,
vad ca discutati acia despre liberatea puisorilor....ai mei ling tot...se pupa cu cainele....cu matza...se joaca mult timp in casutza javrei...cam asa stam noi. dar aproape in fiecare zi prestez spirt/igienol pe parchet. daca nu as avea animale care ies afara mult, nu as face asta. dar asa, cred ca e necesar. dar asta sunt eu...pe de alta parte o cred si pe alex ca e la limita cu zeina...cand ti se imblonaveste cupilu' de nu ii mai dai de capat...incerci sa il protejezi.

deci nu am zis nimic nou...

dar eu am alt subiect de dezbatut, ca acum doo zile nu m-at bagat in seama: intre cuc norris si stivan sigal cine castiga???? nu, nu este un subiect stupid, daca vine maine stefi si ma intreaba, eu ce ii raspund?
[b]Dana- rasfatata mamica de

Stivan, clar! intotdeauna! n-ai vazut cum ii face cu o singura mana?!! arta, de mare valoare

Diamar te pup, mami! imi esti draga, zau asa!

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Si de ce am plans eu iar

Stiu ca nu e mult, dar asa-i ca si voi v-ati emotionat la ai vostri?

Si noua ni s-a prescris fenobarbital cand am avut febra, doar pt ca Rares a avut o convulsie. fenobarbitalul se da doar pe reteta si se prepara in farmacii dupa dozajul dat de medicul de familie. Noi nu l-am folosit, numai ideea ma ingrozeste. Dei, cand ne-am prezentat la camera de garda, asta i-au dat: fenobarbital injectabil si algocalmin tot injectabil

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Bravo puiul mic!!!! Bravo!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multi ani, Lali! Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de cei dragi tie! O zi frumoasa!

La multe lunite David, Irinel si Stefania! Pupici multi mamicilor dragi!

Ma gandesc la Mihail si la Maria . Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Ar fi fost o zi frumoasa ziua de azi pentru ei .

Dana cum mai stai cu franjurii?

Iulika arati minunat asa tunsa!

Uka ca de obicei, Carina e superba in filmuletele alea

Techila eu zic ca Chuck. Numai cu el sunt bancuri din alea ca e cel mai tare, cu Steven Seagal nu .

Monikus, Alex multa sanatate puilor scumpi!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Catalina felicitari lui Rares. Bravo lui. Mi-a venit si mie sa plang cand l-am vazut asa ca bineinteles ca ai voie sa plangi.

Bine mie imi vine sa plang oricum. Iar a facut febra si plange saracul de nu mai poate. Plange si in somn. Am facut programare la sanador pt ora 20. Sper sa imi spuna ceva nou si sa gasim un leac.

Va doresc toate cele bune.

Edit: La multi ani Stefania, Iri si David ca am uitat sa spun pana acum.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Am comentat direct la filmuletul Catalinei dar uitasem ca mai sunt cativa sportivi, asa ca spun si aici felicitari tuturor atletilor mici! Bravooooo!!!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput