Dovlecei in sarbatoare *180*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Catalina, da si eu m-am emotionat tara cand am vazut-o pe Maria facand pasi prima data. Felicitari. Sa vezi ce repede o sa umble prin toata casa. Maria deja circula intre camere si deja tot mai rar ma i-a de mana sa o ajut.

Lali, eu incerc sa nu ma stresez prea tare pe afara. O las pe Maria aproape peste tot si la final o sterg cu un servetel umend ca nu exista sa nu aiba tone de mizerie pe mana. Nu avem ce face ca doar is mici si vor sa puna mana pe toate si sa bage in gura. Asa cresc si se imunizeaza.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

va pup fetelor

La multi ani Lali!!! sa fii sanatoasa

La multe lunite dovlecuti si dovlecute!

Monikus, Alex sper ca deja sunteti mai bine.

apropo de libertatea de miscare a copilului eu il las pe Carol sa descopere peste tot. si in casa si afara. gel dezinfectant nu am in rucsacel. numai servetele umede pe care le folosesc din cand in cand. in parc la locul de joaca el sta cu piciorusele goale (e un fel de pluta pe jos, foarte moale). cred ca si asa i se intareste sistemul imunitar.

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Carol a facut primii lui 3 pasi pe 27 iulie si de atunci tot exerseaza timid dar numai daca sunt eu in fata lui, sau taica-su. cum se simte nesigur cupleaza 4X4. e asa de simpatic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Da, am sa scriu..fac si eu ca Alex, am tot rasucit problema pe o parte si pe alta si am hotarat sa scriu.
Precizez de la bun inceput ca nu fac referire la nimeni ci doar e parerea mea.
Cei care se tem de boli peste boli si le e teama de diverse ...aceia vor avea parte de ele. Folosesc un citat al unei prietene dragi: "nu, nu m-am inscris in nicio secta"
Dar se pare ca e demonstrat faptul ca cu cat gandesti mai negativ si te temi de eventualele necazuri cu atat mai mult le atragi catre tine.
E oribil din partea mea sa dau acum exemplu copilul meu ...in situatia in care unii dovlecei sunt bolnaviori, dar el se tara si misuna toata casa, se joaca cu pantofii nostri de la intrare, cu rotile carutului de pe hol, cu telefoanele, cu sticlele de plastic de lapte, cu orice apuca.

A facut si David diaree ca i-am dat sa manance portocala si a fost neom 2 zile ...cu rani la fundulet si rau tare (acum am vazut cat de mult ii place si am sa-i dau numai in combinatie cu alte fructe sau deloc).

Nu i-am facut nicio analiza, il pup zilnic si nu ii iau temperatura doar ca sa vad cum e.

Ceea ce scriu poate descrie o persoana complet ignoranta dar va asigur ca nu sunt, si imi fac si eu griji pentru copilul meu si numai eu stiu cat ma rog ca sa fie sanatos insa in acelasi timp il las sa se adapteze lumii, sa o exploreze si sa o cunoasca. E fascinat de asta si de ceea ce descopera zi de zi.

Nu mai zic nimic ca mi se pare ca iar o fac pe desteapta si nu as vrea sa supar sau sa deranjez anumite fete cu gandurile mele dar consider ca e prea mult sa mergi cu o analiza de caca la doctor doar ca sa bifezi intr-o lista ca le-ai facut pe toate. Este peste puterile mele de a intelege.

Si da, e ieftina analiza 38 lei, nu mai ai nevoie si de medicul de familie......dar nu asa se pune problema.

Iau in calcul si varianta ca as putea fi subiectiva datorita faptului ca nu am avut probleme cu Davidelul. Dar o gandire pozitiva sunt sigura sigura ca ajuta enorm.

Nu pot sa nu o dau exemplu pe Techila pe care o iubesc si care pana acum ar fi trebuit sa ajunga la balamuc din cauza lipsei de apetit a gemenasilor dragi, dar uite ca incearca sa priveasca situatia constructiv si intr-un mod pe care eu il apreciez. Si asta nu inseamna ca nu se framanta si ea pt baieti sau ca nu si-ar dori sa pape mai mult.

Eu va doresc multa sanatate

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Aa,apropos de picioruse goale in parc... Eu tot in picioarele goale il tin,sau ii mai dau sosetute dimineata cand iesim devreme,sa nu ii fie rece la talpite,si am fost de multe ori certata ca nu cumva sa ia vre-o boala,chiar o femeie a ras ca "vai ce mama e si asta,nu are grija deloc de copilul ei,il lasa sa mearga in patru labe pe aleile din parc !! "

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Ajutati-l pe Siluan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Xggg lasa plansul si plimba baiatul ca de-acum ai treaba. E foarte dragut cum vine el fuga la tine
Anamaria hai mami, te astept sa stam in ploaie daca vrei

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Sunt intr-un fel (in mare parte) de acord cu Luto. Si Rares linge slapi, rotile de la carucioare (si al lui si a celorlalti din parc), ba intr-o zi a tras din cosul unui carutz o punga de pufuleti si s-a servit direct de pe asfalt.

Nu zic ca e bina sa fie lasat chiar asa, dar am vazut si mamici cu sticla de spirt in geanta, care stergeau leaganul inainte sa isi dea copilul.

Eu mereu ma gandesc ce o sa faca baiatul meu cand ajunge la gradi. Pai o sa vina acasa cu toate bolile pamantului. De asta am ales sa fiu mai lejera cu el, desi si noi am trecut printr-un episod de diaree urata.

Pe de alta parte, cand copilul tau face in fiecare luna episoade de febra, diaree, cred ca innebunesti si vrei sa faci tot posibilul sa nu se mai repete. Asa ca eu ma situez undeva la mijloc: lasati sa se "caleasca", dar cate o analiza la nevoie e binevenita.

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Si de ce am plans eu iar

Stiu ca nu e mult, dar asa-i ca si voi v-ati emotionat la ai vostri?

Si noua ni s-a prescris fenobarbital cand am avut febra, doar pt ca Rares a avut o convulsie. fenobarbitalul se da doar pe reteta si se prepara in farmacii dupa dozajul dat de medicul de familie. Noi nu l-am folosit, numai ideea ma ingrozeste. Dei, cand ne-am prezentat la camera de garda, asta i-au dat: fenobarbital injectabil si algocalmin tot injectabil

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Puiul lu'mama mic...asa de tare ma emotionez cand vad asa ceva de nu va pot spune!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

hai ca ne-am gasit subiect

eu cred ca secretul este gasirea unui echilibru in toate. atat pentru tine ca individ matur cat si pentru copil. cred ca nu e bine sa manance copilul numai chestii crescute sub ochii mei fara tot felul de carcalaci dar cred ca nu e bine nici sa manance numai d-alelalte. aceeasi parere o am si despre vaccinuri, medicamente, stil de a-l educa, modalitati de a-i restrange accesul la diferite, infofoleli iarna si vara, aer conditionat, plimbat in brate etc etc etc...

DAR sunt de acord ca o copro ar trebui facuta intr-o situatie precum cea a Monicai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ioanna, sunt perfect de acord cu tine. Nu puteam sa spun mai bine.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

http://capy72.mondozoo.com

Mergi la inceput