Dovlecei in sarbatoare *180*
Raspunsuri - Pagina 11
alex25 spune:
Sa stiti ca si Techila are o putza umblareata, dar vad ca nu vrea sa ne zica nika...si uite ca am parat-o.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Sa stiti ca si Techila are o putza umblareata, dar vad ca nu vrea sa ne zica nika...si uite ca am parat-o. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
recunosc ca prima data m-am gandit la prostii citind mesajul tau
Felicitari, falcosule!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
recunosc ca prima data m-am gandit la prostii citind mesajul tau Felicitari, falcosule! Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Hihihi...vad ca fetele nu prea mai glumesc, asa ca m-am chinuit eu nitel, dar nu prea ma pricep.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
techila spune:
of..daca m-ai dat de gol uite zic: posed o putza umblacioasa si una vorbacioasa+cantacioasa+imitacioasa+urcacioasa in pat. si ambele fac castele din paharele d-alea, baga paharul mic in paharul mare, baga forme prin gaurelele corespunzatoare, aseaza inelul mic pe inelul mare...si de azi am inceput sa invatam sa facem un robot mare mare. si nu mancam
asa o lene am pe mine...dar si o foame care depaseste lenea....iar termometrul la mine pe terasa la umbra arata 40 de grade
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
monikus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alex25
Hihihi...vad ca fetele nu prea mai glumesc, asa ca m-am chinuit eu nitel, dar nu prea ma pricep. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
uite rad si eu un pic.
as vrea sa pot face glume dar uite ca acum nu prea imi arde. rad insa la glumele voastre.
luto, ioana, mi-a placut ce ati zis. tare as vrea sa nu mai fie nevoie sa merg la dr cu asta mic atat de des dar daca nimeni nu imi spune ce are.... nu stiu ce ar trebui sa fac.
Raluk sper ca e mai bine Alexutu' si te mai lasa sa dormi si tu un pic.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
monikus spune:
citat din mesajul lui techila of..daca m-ai dat de gol uite zic: posed o putza umblacioasa si una vorbacioasa+cantacioasa+imitacioasa+urcacioasa in pat. si ambele fac castele din paharele d-alea, baga paharul mic in paharul mare, baga forme prin gaurelele corespunzatoare, aseaza inelul mic pe inelul mare...si de azi am inceput sa invatam sa facem un robot mare mare. si nu mancam asa o lene am pe mine...dar si o foame care depaseste lenea....iar termometrul la mine pe terasa la umbra arata 40 de grade Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
lasa ca te spun eu ca esti paracioasa. Stai in casa ca afara e jale mare.
Si la multi ani si de la mine ca nu am apucat sa zic.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
NelaM spune:
citat din mesajul lui alex25 Sa stiti ca si Techila are o putza umblareata, dar vad ca nu vrea sa ne zica nika...si uite ca am parat-o. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Aide ma... a plecat Miaita la agatat prin vecini?
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
NelaM spune:
Doamnelor, va salut!
Lali, LA MULTE LUNITE! Multa sanatate si tot ceea ce iti doresti!
Si cati zici ca faci, 19? Tiii, tineretile astea!
La multe lunite si sarbatoritior nostri de seama da azi!
Multa sanatate, puilor! Sa cresteti mari, sa va faceti oameni!
Multa sanatate puiutilor de Monikus si Carinablanca.
Noi suntem bine.
Hai, va pup!
NelaM spune:
Diamar, esti foarte draguta, multumesc. Am facut paispe anisori de cand tata lu' Ana mi-a cerut prietenia. De la nunta, mai putini, vreo noua sau ceva de genul. Muuulti, orisicum!
Lucia dear, bun subiectul, imi place. Auzi, da' de ce nu ma dai exemplu pe mine, de exemplu... Nu stiu cat cantaresc puii Techilei, Ana are 6.9kile si daca era sa ma iau strict dupa cifra asta, ori are ceva boala genetica, ori altceva ceva sigur are... ah, si mananca numai iaurt si san. Ca sa nu mai zic cata lume mi-a zis ca nu ii ajunge sanul si sa incep cu laptele praf, de aia nu ia in greutate. MA rog, alta discutie.
Asa, sa revin: i-am facut analizele o singura data, in HK. Pentru linistea mea sufleteasca. Analize simple de sange, pishu si kk.
Ana iese zilnic cu Buni in parc, ore muuuulte. Se da pe topoganele (sau tonoganitza, cum zice Buni ) si pe leganusele alea non stop. Mergem cel putin de doua ori pe saptamana in mijloace de transport in comun, asta, dupa cum va povesteam, de pe la 4 saptamani.
Cu toate astea, NU las strainii sa ii atinga manutele. Indiferent de ce si cum. Le explic ca si le duce la gura... inteleg.
Port servetele umede in geanta permanent pentru ca Ana are jucarii pe care ii place sa le arunce cu sut din carucior, cand suntem la pimbare sau ne oprim la bericica, pe terasa. Ii sterg jucaria cu servetel umed si o ia inapoi, o baga in gura, din astea. Sunt constienta ca servetelul asta nu e dezinfectant.
Sunt iarasi constienta ca, la cel mai mic semn de boala al Anei, toata ecuatia asta se schimba! Si e normal. Te uiti in cer si in pamant si te gandesti ce ai fi putut face altfel sa nu se intample necuratul, sa iti protejezi copilul... si ajungi sa crezi cu tarie ca o sa o reresti leganusele si topoganele si alte cele!
Multumeste-i lui Dumnezeu ca ai avut norocul unui copil sanatos. E lucru mare.
Hai ca m-am intins. Ceea ce vroiam sa zic este ca sunt cazuri in care analizele sunt imperativ necesare. Sunt cazuri medicale. Dar a trai cu frica permanenta ca ti se poate imbolnavi copilul in parc sau in colectivitate este de fapt a matter of choice!
Eu, de exemplu, am ales sa nu dezinfectez jucariile Anei, sa nu sterg pe jos decat la saptamana, o data cu curatenia generala, sa nu ii fac analizele de depistare a bolilor genetice (doar pentru ca Ana nu se incadreaza in standardele lor tampite in ceea ce priveste greutatea), sa nu ma duc la kinetoterapeut pentru ca nu statea in fund, desi era trecuta bine de 6 luni!
To name a few...But then again: e chestiune de alegere personala.
Ellenuta spune:
buna fetele
slaba miscare pe aici, se vede ca ne-a toropit caldura ..
camy ma vazut pozutele din bulgaria .. ce mare s-a facut flavius si ce incantat de apa era! bravo ptr primii pasi singurel!
monikus off .. asa imi pare de rau ca trageti cu febra. referitor la salvare .. sunt sute de cazuri de cazuti in strada si probabil ca nu au considerat febra o urgenta .. frate, ca la astia daca nu dai ochii peste cap si nu esti lesinat, nu vin, poti sa stai si-n cap .. stai linistita ca ii poti da antitermic si dupa ce i-ai pus novocalmin .. sanatate multa! sa nu fie cumva vorba de roseola ..
xggg bravo lui rares ptr primii pasi singurel!
mamideandrei poti cauta o vila aici
luci da, da, tenteaza-ne cu ele .. stii ca romanul isi face vara sanie si iarna car, nu?
alex fa-i lapticul cu apa in care ai fiert orez. asta daca nu decizi sa te intorci la fara lactoza .. sanatate multa zeinucai!
techiluto bravo ptr puiul umblacios!!!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe