FIV 278
Raspunsuri - Pagina 16
mirela2 spune:
neata
bruni si daniela va tin pumnii
vis incearca sa fi relaxata, cat de cat, te inteleg perfect, asa am fost si eu la inceput
acum, cand suntem la mijloc de drum, imi fac alte ganduri......dupa mine as vrea sa se miste non stop, ca sa stiu ca sunt acolo
cand vomam stiam ca ei sunt, acum cand se misca as vrea sa nu se mai termine din frichinit
o sa fie bine, ai sa vezi
+18 si mami de Vlad (12.12.1999)
viss spune:
multumesc mirela.off, sper sa fie bine.perioadele sunt alternative, nu? eu de ex. am avut greata si am varsat 10 zile,iar azi vad ca ma simt mult mai bine..vorba ta, lipsa simptomelor brusc,ma face sa nu ma pot abtine sa ma intreb dc totul e ok..dar, incerc sa ma controlez,sa gasesc alte lucruri care sa-mi distraga atentia...de, mai e asa drum lung inainte..
camrynna spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui angieangie
multumesc din suflet... totdeanuna m0am gandit ca daca e fetita o va chema Alexia - Natalia Angie+17 posibil bebe jucaus |
Ce frumos , Angie , eu ma numesc Alexandra , mama ma mai striga Alexia/Alexa ....iar Natalia e un nume super ...
Fetele eu cred ca ies din cursa si de data asta , este ziua 24 si m-am trezit cu dureri de CM ,simt ma doare uterul pur si simplu , cu toti muschii de la picioare !!
Plus ca si febra e aiurea , seara peste 37 , azi 36.7 ...eu zic ca daca era sarcina se mentinea la orice ora peste 37 ,,,deci...
Alaltaseara am avut 2 pete mici roz , insa azi e abia a 5 a zi cu embrioni ..i-am pus pe 24 , deci era prea devreme sa se implanteze.
Mi-am facut cafeaua pt. ca avand in vdr durerile de burta e clar ca nu am de ce sa ma mai abtin ! m-as reapuca eu si de insa am un an si 1 luna de cand le-am lasat parca mi-e teama sa pun iar tigara in gura..insa la ce nervi am
Camrynna ,
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 bruni, daniela - sunt cu ochii pe voi si am pumnii stransi , stransi. Haideti dragelor, sa fie bine. Catalina |
catalina multumim.
sper din suflet ca va fi bine de data asta..
daniela in canada cate incercari gratuite aveti?
la al catelea fiv esti?
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
brunadria spune:
mirela multumim..
mai ai un pic si iti vezi prichindeii..
camrynna ai facut beta hcg?
de ce te iei dupa temperatura? eu am sperat intotdeauna pana la rezultatul beta..
oricum nu ti pierde speranta,tot vom reusi si noi..
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
angieangie spune:
camrynna..hei ce-i cu pesimismul asta....vrei sa iei bataita?
sa stii ca si eu am avut sangerare inainte de testul beta..si dupa test de cateva ori si uite ca sunt binenu te mai gandi la prostii si lasa cafeaua
stai linistita in pat si vb cand vii cu beta marete rog din suflet gandeste pozitiv
visseu as fi vrut sa am greturi.dar bebelina mea este cumintestai linistita ca vor trece si astea
Angie+17 posibil
bebe jucaus
camrynna spune:
citat din mesajul lui brunadria mirela multumim.. mai ai un pic si iti vezi prichindeii.. camrynna ai facut beta hcg? de ce te iei dupa temperatura? eu am sperat intotdeauna pana la rezultatul beta.. oricum nu ti pierde speranta,tot vom reusi si noi.. "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
Buna , Bruni si multa bafta la FIV-ul acesta ...
Am beta pe 7 /09 /2010...sper sa apuc sa o fac ...oricum fac test de urina inainte ...sa nu dau banii degeaba
Eu am reusit la FIV 2 si temperatura a fost semnul distinctiv ca aveam ceva '' deosebit '' in corp ..a fost mare seara si dimineatza ..adik peste 37 C ....asa e si acum , dimineatza nu o iau dar simte sotul cand pleaca la munca si ma ia in brate
In legatura cu cafeaua : , la primul FIV NU m-am atins de ea , si a fost nereusit , la FIV 2 am baut zi de zi si ..emrbionii ( 2 dintre ei ) s-au prins ..ca s-au dus unul dupa altul , ....asta e partea a 2 a am uitat , am trecut peste ...
Faza e ca nu mai am cum sa fac FIV pana la anul , nu stiu daca am cum in vacantza de primavara a copiilor , avem si noi liber 2 saptamani ...ca CM-ul asta vine cand are el chef
Angie , chiar nu ai de ce sa ma bati , nu-s pesimista , insa mai bine sa cred ca nu e si sa fie ...tu cand ai avut sangerarea , te si durea , sau era altfel ca la CM ?
Camrynna ,
danangie spune:
citat din mesajul lui catalina2307 danangie - la fiecare dintre subiectele FIV, pe prima pagina o sa gasesti toate detaliile de care ai nevoie. Preturi si lista de analizele necesare. Lista de analize este mai mult sau mai putin complexa in functie de clinica, de aceea tb. vizualizate toate sb. FIV. Unde sa faca prietena ta FIV-ul este o decizie pe care tb sa o ia singura. Sa analizeze si sa isi evalueze posibilitatile apoi sa aleaga. Nici una dintre noi nu isi va permite sa faca asemenea sugestii. Bafta multa. Catalina |
Multumesc mult ca mi-ai raspuns. Cum am vazut un subiect referitor la clinicile unde s-au facut fiv-uri si multe femei si-au impartasit experienta....ma gandeam ca si voi ati putea sa-mi spuneti unde ,la care clinici s-a avut mai mare succes.Dar aparte acest lucru, am vazut lista initia, nuprea inteleg insa. Adica, as fi vrut sa stiu cumse procedeaza mai intai? Se fac mai intai analize de sange, pe urma stimulari? Cu ce? Pe urma ecografii? Pe urma ICS....ET...in aceeasi sedinta? Sotul ar trebui sa faca ceva? Cunoaste cineva vreo clinica din Iasi? Sunteti majoritatea din Buc..
Cam astea erau intrebarile mele....multe stiu......macar am incercat.....
Mami de Alessio Michele(2 ani si 2 luni) si Mattia Gabriel(10 luni)
Pozici cu noi
viss spune:
camryna - am si eu o doleanta.dc poti, dc nu te doare subiectul,as vrea sa-mi povestesti cum de ti s-au dus embrionii unul dupa altul..la ce varsta a sarcinii? am auzit cazuri sa pierzi unul, dar pe amandoi, cred ca e mai rar.ai avut simptome: sangerari, dureri,hematom, dezlipire de placenta? eu am avut la sarcina trecuta sangerari obiectivate la eco prin hematom, dureri, apoi cand toate au disparut s-a oprit in evolutie..binenteles ca acum sunt paranoia,sper sa raman macar cu un embrion..inca o data, dc te doare sa-mi povestesti, n-o face, nu vreau sa-ti fie mai rau, sunt convinsa ca ai trecut prin clipe cumplite in trecut..
catalina2307 spune:
danangie - daca se stie ca singura solutie este FIV-ul cel mai probabil s-au facut ceva analize.
Inainte de inceperea procedurii se fac diverse investigatii. Cele de mai jos sunt cele recomandate de medicul meu. Repet. Pot fi diferite de la o clinica la alta.
Lista analize : Hemoleucograma (si partener), uree, creatinina, glicemie, TGO, TGP,Probe de coagulare, sumar urina, profil lipidic, antigen HBs, anticorpi anti HBs, Anti HCV, HIV, TPHA, RPR carbon siphilis.
Doar partenera:
Toxo - IgG, IgM; CVM -IgG, IgM; RB -IgG, IgM; Lysteria, Herpes simplex 1 si 2; Anticorpi antifosfolipidici IgG, Chlamydia serologie si secretie. Examen bacteriologic al secretiei vaginale, culturi col, Mycoplasma Ureaplasma, Profil hormonal zi 3, (alte analize hormonale doar daca se cere - Inhibina B si AMH), PAP, ecografie mamara(daca este cazul), EKG
Pentru partener:
Examen bacteriologic secretie uretrala, culturi secretie uretrala, Chlamydia urinara, serologie si secretie uretrala (ptr Chlamydia), Mycoplasma, Ureaplasma, spermograma, spermocultura
Testari genetice, daca este cazul
Bilet de trimitere de la medicul de familie, ca nu sunteti in evidenta pentru boli cronice.
Protocolul poate fi lung sau scurt, in functie de profilul hormonal.Cel lung incepe in z 21 de cm cu inhibare, stimularea urmand din z 2-3 de cm. Uneori inhibarea este precedata de o perioada in care se administreaza AC.Cel mai probabil pe durata stimularii va tb sa stea in localitatea unde face fiv-ul pt monitorizari. Si aici clinicile au protocoale diferite. Medicul meu prefera monitorizarile la 2 zile, acestea constand in eco +analiza estradiol. Dupa 12-13-14 zile de stimulare se va face punctia urmand ca dupa 48 -72 ore sau 5 zile sa se faca ET. Embriologul va decide daca se merge pe ICSI sau nu. Cel mai probabil in cazul prietenei tale se va face ICSI.
Preturile difera, incepand de la 1500 eur pana la 3000, 3500 eur.Pretul medicatiei iar este diferit de la persoana la persoana in functie de cum raspunde fiecare la stimulare. Acesta variaza de la 800 la 2000 uneori 3000 eur. (cazul meu)
Am incercat sa iti fac rezumatul rezumatului a ceea ce inseamna o procedura FIV.
Sper sa iti fie de folos.
Succes!