FIV 278
Raspunsuri - Pagina 15

angieangie spune:
iubitikmultumesc...asa este ,ai dreptate..sanatoasa sa fie
pup cu drag
Angie+17 posibil
bebe jucaus

adipapazi spune:
daniela74, multumesc de urare, am intrat mai rara aici sapt asta, greu cu statu in pat si cu deplasatu la calculator.
Adi +25 cu
si

brunadria spune:
daniela cum stai?
esti la inhibare sau stimulare?
eu azi am sat startul la stimulare..
mi era dor sa ma injectez..sper sa fie cu noroc..
intr adevar ai dozaj f mare fata de mine 100ui..
important e sa reusim ! doamne ajuta!
angie felicitari! si eu daca am o fetita o sa o cheme Nathalia si mie imi place mult numele desi intrusul a venit cu ideea dar am facut combinatia dintre numele frantuzesc Nathalie si romanesc Natalia..
adipapazi sarcina cat mai usoara in continuare, sa ti ajute d zeu sa fie bine pana la capat!
buburuza ce ti face burtica?
dragaico mamica de flacai voinici, cum te descurci?
ia spune mi cum ai facut tu acupunctura? cate sedinte , la cate zile? ai facut si dupa et?
o seara feumoasa tuturor
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

danangie spune:
Buna seara fetelor,
Scuzati-ma ca dau buzna la voi. Am tare tare nevoie de informatii privind FIV-ul. Nu sunt ptr mine informatiile.Sunt pentru o buna prietena greu incercata de faptul ca nu reuseste sa ramana gravida. Sigur o intelegeti. Eu avand 2 copii si unul altul pe drum imi este cam imposibil sa caut informatii din lipsa de timp. Dar vreau foarte foarte mult sa o ajut. Ea are 36 ani, sotul 34. Sotul are gigeii lenesi si putini de tot.Ea avea problema cu o trompa. S-au decis sa faca FIV. Este din IASI. Va rog daca imi puteti scrie ce trebuie sa faca.De la analize, stimulari,etc.etc.Costuri, mai ales. Unde da rezultate mai bune. Am vazut o multime de subiecte pe aceasta tema ba FIV din CLU, UNGARIA,ETC,ETC......Ce stiti? Unde ar fi mai bine? Va rog din suflet poate reuseste cineva, poate are timp mai mult si chef, sa.mi scrie tot ce se poate stii despre fiv.Va multumesc din suflet si D-zeu sa va ajute sa va tineti pruncii in brate. D-ne ajuta!
PS: Scuzati-ma ca am scris in rosu....am scris asa in speranta sa ma ajutati.
Mami

Pozici cu noi

daniela74 spune:
Bruni sint la stimulare,deja a 3-a zi.Sa stii ca tare mi-au lipsit si mie injectiile
Luni am prima eco,sa vedem ce-am produs.
Ma bucur ca ai inceput si tu.Mergem impreuna pina la capat,ok?
Te pup si mult,mult noroc.
Da-mi Doamne si mie un bebe.....sau doi,te rog.

brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 Bruni sint la stimulare,deja a 3-a zi.Sa stii ca tare mi-au lipsit si mie injectiile ![]() Luni am prima eco,sa vedem ce-am produs. Ma bucur ca ai inceput si tu.Mergem impreuna pina la capat,ok? Te pup si mult,mult noroc. Da-mi Doamne si mie un bebe.....sau doi,te rog. |
suntem chiar pe acelasi drum! doamne ajuta!
eu miercuri am eco si sange..
tin pumnii stransi pe luni , sa ai oute multe si bune..

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

angieangie spune:
brunadriaiti multumesc si sa-ti dea Dumnezeu o Nathaliebafta multa
tin pumnii
Angie+17 posibil
bebe jucaus

viss spune:
angie - felicitari!! eu intru mai rar, dar va citesc in fiecare zi.si sunt cu sufletul alaturi de voi. mi-e frica sa-mi pun semnul de graviduta pe site,mi-e frica sa tastez nr de saptamani, uneori mi-e frica sa zic si ca bebeii sunt bine..uneori incerc sa uit ca sunt insarcinata.sa-i las linistiti, fara gandurile mele dc sunt bine sau nu,cat de subtire e limita intre a fi gravida azi si maine nu..
in ultimele zile, mi-a fost insa cam greu sa uit de gravideala, am varsat, m-a durut capul 2 zile intregi,ma culcam cu durere, ma trezeam cu durere..iar de obosit,sunt vesnic obosita dc ma dau jos din pat..sa urc scarile pana la etajul 3 e un efort imens, gafai, am palpitatii..la voi fetelor cum a fost?tine doar de 1-ul trimestru? o fi ptr ca sunt 2? ma gandesc ca sunt atat de mici- iar eu sunt rupta, cand or creste-o sa merg in maini?nu ma plang, de cate ori mi-e rau, nu uit de zambetul din coltul gurii, ptr ca desi mi-e greata sufletul imi rade, sunt curioasa voua cum v-a fost in primul trimestru, si cand a trecut

catalina2307 spune:
bruni, daniela - sunt cu ochii pe voi si am pumnii stransi , stransi. Haideti dragelor, sa fie bine.

catalina2307 spune:
danangie - la fiecare dintre subiectele FIV, pe prima pagina o sa gasesti toate detaliile de care ai nevoie. Preturi si lista de analizele necesare. Lista de analize este mai mult sau mai putin complexa in functie de clinica, de aceea tb. vizualizate toate sb. FIV.
Unde sa faca prietena ta FIV-ul este o decizie pe care tb sa o ia singura. Sa analizeze si sa isi evalueze posibilitatile apoi sa aleaga. Nici una dintre noi nu isi va permite sa faca asemenea sugestii.
Bafta multa.