FIV 278
Raspunsuri - Pagina 14
iubitika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angieangie iubitikadin pacate nu merg la profu azi...am fost pe 29 iulie si m-a programat pt morfofetala pe 22 sept..si nu mai aveam rabdare pana atunci asa ca mi-am facut prog la o clinica aici as vrea sa aflu si eu mai multe despre spital..mai ales ca as vrea sa nasc acolo Angie+17 bebe jucaus |
din ce vorbesc astia pe la tv si prin ziare, situatia este cam naspa cu spitalul, nu se stie ce o sa fie, cand o sa se deschida. morfofetala unde o faci? la giulesti? sper sa se deschida pana vii tu si totul sa fie ok. multa sanatate!
angieangie spune:
iubitik morfofetala o fac la centru de planificare ..m-a programat profu pe 22 septembrie...poate pana atunci se mai linistesc apele si aflu ceva concret
pup
Angie+17
bebe jucaus
angieangie spune:
eu am aparut cu vesti proaspete
pai cum zicea cineva mai devreme..am baut si eu o cana de cola sa fie bebe activ la echo...si era atat de activ ca abia a putut sa-l prinda la masuratori..citat dr'"nu e cuminte deloc bebelusul"
s-ar parea ca e FETITZAAAA....dar nu era sigur 100% ..a spus ca la urm echo imi spue sigur
dar pana atunci posibil
Angie+17 posibil
bebe jucaus
camrynna spune:
Felicitari, Angie...sa-ti traiasca ,sa te bucuri de ea ...ce nume ii pui ?
Camrynna ,
cati_magureanu spune:
Buna fetele!
Iar am dat buzna pe la voi insa cu ceva vesti despre situatia embrionilor congelati de la Giulesti. Pt. ca am intrat acum cateva zile si v-am rugat sa scrieti daca aveti vesti acum intru din nou sa va spun, in caz ca nu ati aflat deja de prin alte parti, ca am primit raspuns de la Giulesti: Va redau aici raspunsul lor:
"Buna ziua!
Multumim pentru intelegere; va transmitem ca intreg Departamentul de Reproducere Umana Asistata nu a avut de suferit in urma incidentului din 16.08.2010, deci nici embrionii congelati. In ceea ce priveste reluarea activitatii va rugam contactati Departamentul de Reproducere Umana Asistata incepand cu data de 06.09.2010 la nr de tel 0213161277."
Va pup si succes tuturor!
angieangie spune:
Anda,Monaramona,Camrynna, va multumesc din sufletsi sa dea Dumnezeu sa vi se implineasca si voua dorintele
Angie+17 posibil
bebe jucaus
angieangie spune:
citat din mesajul lui camrynna Felicitari, Angie...sa-ti traiasca ,sa te bucuri de ea ...ce nume ii pui ? Camrynna , |
multumesc din suflet... totdeanuna m0am gandit ca daca e fetita o va chema Alexia - Natalia
Angie+17 posibil
bebe jucaus
iubitika spune:
citat din mesajul lui angieangie eu am aparut cu vesti proaspete pai cum zicea cineva mai devreme..am baut si eu o cana de cola sa fie bebe activ la echo...si era atat de activ ca abia a putut sa-l prinda la masuratori..citat dr'"nu e cuminte deloc bebelusul" s-ar parea ca e FETITZAAAA....dar nu era sigur 100% ..a spus ca la urm echo imi spue sigur dar pana atunci posibil Angie+17 posibil bebe jucaus |
felicitari angie! sa fie sanatoasa! asta e important!