FIV 278
Raspunsuri - Pagina 17
camrynna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss camryna - am si eu o doleanta.dc poti, dc nu te doare subiectul,as vrea sa-mi povestesti cum de ti s-au dus embrionii unul dupa altul..la ce varsta a sarcinii? am auzit cazuri sa pierzi unul, dar pe amandoi, cred ca e mai rar.ai avut simptome: sangerari, dureri,hematom, dezlipire de placenta? eu am avut la sarcina trecuta sangerari obiectivate la eco prin hematom, dureri, apoi cand toate au disparut s-a oprit in evolutie..binenteles ca acum sunt paranoia,sper sa raman macar cu un embrion..inca o data, dc te doare sa-mi povestesti, n-o face, nu vreau sa-ti fie mai rau, sunt convinsa ca ai trecut prin clipe cumplite in trecut.. |
Imi cer scuze , nu stiu ce s-a intamplat , am scris ditamai textul si a aparut tot cel vechi de la postul anterior ...
Viss , incep prin a-tzi marturisi ca am avut embrioni ff lentzi , din pricina spermei ff proastei a sotului .
Am stiut insa cand s-au prins , si anume in ziua 26 de la CM.
Intr-o zi , mult dupa data la care eu trebuia sa fac Beta , pe care am refuzat sa o fac de teama de rezultat negativ ,, am urcat 2 etaje la o prietena , si a doua zi dupa amiaza , la supermarket , m-a apucat o durere teribila dreapta jos , diferita de cea de la CM...am ajuns cu sotul acasa , sangerare rosu inkis ...test de urina cumparat de el de urgentza , foarte pozitiv ......
la Urgentze gynecologie , medicul ma trimite la ecografie , ecografistul pune diagnostic : Unhealthy decidual reaction with bulky utherus , si spune ca dupa Beta si testul de urina , sarcina a fost acolo ..insa el nu mai vede nici un sac ...
A doua zi , surpriza : sangerare -nici urma .....
Ajung dupa cateva zile la o doctoritza cu experientza , imi face eco abdominal ,se vedea inceput de sac ...aceeasi reactie deciduala tipica sarcinii ,endometrul frumos de tot ..
Sperante in suflet cat cuprinde ..intr-o joi ( tin minte si acum ca am plecat de la scoala de urgenta ) aveam scurgeri maronii deschis iar ... ajung la medicul meu favorit, care mi-a facut si FIV 1 ( 02/2008 ) , la Al Salam Hospital , care imi vede sacul frumos , , cu embrion dragutz in el ,cu bataie de inima ....
De retinut ca ambii medici , el si doctoritza au fost de parere ca sangerarile acelea au fost datorita pierderii primului embrionutz..
Medicul de acum mi-a recomandat sa continui cyclogest , sa nu ma sperii de scurgeri maronii ...si de dureri de CM , care sunt cauzate de miscarile fluidului endometrial in jurul bebelui ....
Numai ca scurgerile au devenit roze , si rosu in toata regula ...
Am ajuns la Royale Hayat la medicul care mi-a facut FIV in luna aceea si acum ... diagnostic : avort spontan ......nu se mai vedea sacul ....
am iesit de acolo in stare de soc , nici lacrimi sa plang nu am avut ...
Sper sa nu te fi speriat , eu am probleme mari cu greutatea , de aia nu am tinut sarcina , de aia cred ca se prind embrionii greu ...
Itzi doresc numai bine , Viss ..si sa duci sarcina la capat fara probleme...
Stie cineva : pete roz minuscule de alaltaseara pot fi de la implantare ? Am data ET 24/08 , deci cam la 2 zile jumate dupa ET ...sau era prea devreme ???
daniela74 spune:
Catalina,Mirela multumesc
Bruni am mai facut 2 fiv-uri pe care le-am platit,iar acuma fac gratuit.Din 5 august s-a dat legea cu 3 incercari stimulate sau 6 pe ciclu natural,gratuite.La voi cum e?
Camryna ai incredere,o sa fie bine.
Da-mi Doamne si mie un bebe.....sau doi,te rog.
camrynna spune:
citat din mesajul lui daniela74 Catalina,Mirela multumesc Bruni am mai facut 2 fiv-uri pe care le-am platit,iar acuma fac gratuit.Din 5 august s-a dat legea cu 3 incercari stimulate sau 6 pe ciclu natural,gratuite.La voi cum e? Camryna ai incredere,o sa fie bine. Da-mi Doamne si mie un bebe.....sau doi,te rog. |
Daniela , sotul meu este canadian ( de origine palestinian ) , eu pot beneficia de aceasta lege in Canada ? nu de alta dar m-am saturat sa arunc banii pe geam ...
Camrynna ,
viss spune:
camryna - multumesc. ptr ca ti-ai deschis sufletul in fata mea. ai trecut intr-adevar prin clipe cumplite..da, stiu ca e greu sa nu-ti faci sperante, e greu sa tragi de ele, si apoi sa le pierzi una cate una..dar, cred ca dc perseverezi vei reusi.este singurul lucru dupa care m-am ghidat in viata.de atatea ori mi s-a spus sa ma las dusa de val, ca poate asta e ceea ce s-a pregatit ptr mine, sa nu ma mai opun asa crunt..dar nu am putut.nu am acceptat decat ceea ce am considerat ca e bun ptr mine.asa ca ma gandesc ca treb sa lupti in continuare si pana la urma cineva se va plictisi de tine, si iti va da lucrul ptr care te-ai rugat si ai luptat
brunadria spune:
daniela aici sunt 6 IA gratuite si 4 FIV ..
si eu am platit primul fiv care l am facut la cj ,pt ca nu mai aveam rebdare sa astept pt dosar aici , dar tot aici am ajuns , asadar fara incercarea asta mai am dreptul la una! sper sa reusesc sa nu mai am nevoie..
viss sa ti ajute d zeu ! sarcina usoara!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
camrynna spune:
citat din mesajul lui viss camryna - multumesc. ptr ca ti-ai deschis sufletul in fata mea. ai trecut intr-adevar prin clipe cumplite..da, stiu ca e greu sa nu-ti faci sperante, e greu sa tragi de ele, si apoi sa le pierzi una cate una..dar, cred ca dc perseverezi vei reusi.este singurul lucru dupa care m-am ghidat in viata.de atatea ori mi s-a spus sa ma las dusa de val, ca poate asta e ceea ce s-a pregatit ptr mine, sa nu ma mai opun asa crunt..dar nu am putut.nu am acceptat decat ceea ce am considerat ca e bun ptr mine.asa ca ma gandesc ca treb sa lupti in continuare si pana la urma cineva se va plictisi de tine, si iti va da lucrul ptr care te-ai rugat si ai luptat |
Mercy mult pt. incurajari , Viss .Pe mine ma pedepseste Dzeu pt.un avort facut la cerere , cand eram studenta ...sunt convinsa ca tot chinul asta e pedeapsa Lui ...
am gasit persoana iubita , sotzul ideal si este steril ..nu poate avea copii ..ce pedeapsa mai mare ca asta putea sa-mi dea ?
Poate s-o indura intr-o zi , vorba ta ..ca si altele fac 5 avorturi si tot raman gravide ...
Azi cand am simtit durerea de CM ( si acum mai e acolo )a cazut cerul pe mine ..
Camrynna ,
Dragaica spune:
citat din mesajul lui brunadria dragaico mamica de flacai voinici, cum te descurci? ia spune mi cum ai facut tu acupunctura? cate sedinte , la cate zile? ai facut si dupa et? o seara feumoasa tuturor "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
E nebunie are cu flacaii, daca toata sarcina am lenevit pe canapea, dorit, papat, uitat la toate serialele posibile si imposibile.......acum nu am timp nici sa merg la baie , tre sa-mi fac "programare" la sot si el la mine. Ce televizor, ce somn, care odihna astea-s de domeniul trecutului o sa ne mai intalnim cu ele cand or sa inceapa scoala
In rest viata e minunata, baietii se schiba de la o zi la alta, ne inunam de fiecare part tras, de fiecare caca sau pisu, totul devine motiv de studiu, luam cartea si studiem sa vedem daca asa se trage partu sau daca asa tre sa fie culoarea la kaka eu a continuat sa fiu la fel de paranoica ca in timpul sarcinii, sotu in schimb s-a relaxat din prima zi cand i-a vazut ca-s intregi si normali. /sta si se uita la ei minute in sir apoi ma intreaba daca-mi aduc aminte cand i-am vazut prima data in ziua transferului la stadiu de blasto.......ne uitam unu la altu si ni se umezesc ochii, uitam de nesomn si de oboseala. E extraordinar cum un bot de carne iti schimba viata
Partea mai nasoala e ca nu reusesc sa le fac un program, cand terminam cu unu incepe celalalt, papa la cerere pentru ca le-a limitat formula la maxim 2 reprize pe zi. Felix e un mofturos, vrea numai cu Doamna tzitzi in gura, sa doarma numai pe pieptul meu, e un alintat, nu prea mananc decat daca ne rugam de el, daca-i cantam , Seby in schimb are un caracter complet opus, e calm, papa, doarme, nu ne da batai de cap
Intr-un cuvant nu ne plictisim deloc avem diversitate
Ieri am fost la pediatru pentru prima data, Seby a ajuns la 3360kg- a iesit din spital cu 2875kg iar Felix are 3020kg - a iesit in spital cu 2650kg, doctorita a zis ca au luat destul de bine in greutate, au crescut si in lungime cu cativa cm. ce mai ne facem baieti mari.
Daniela tin pumnii la fata, sa dea Doamne Doamne sa fie cu noroc
P.S. Ne pregatim deja de botez, nu-mi vine sa cred
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
pisucmic spune:
Camryna draga - mult mult succes, si tine-te optimista. O mica sangerare la 2-3 zile dupa ET evident ca nu inseamna ca vine ciclul, e prea repede, mai degraba inseamna implantare, deci semn bun! Din cate am tot citit eu aici, semnele difera asa mult de la o graviduta la alta ca nu te poti lua dupa ele! Mergi cu incredere inainte!
Viss - bine ai revenit din vacanta! Vad ca se aduna doctorite la FIV, si tu, si eu, si Gabi_B, o fi ceva stresant si in meseria noastra care duce la infertilitate - nu suntem sufieicnt de zen ? Eu mai am 3 colege care au facut/fac FIV... Cum te mai simti? Cred ca cu 2 bebei la purtator nu ai prea mari emotii sa-ti faci cu oprirea sarcinii; oricum, ai deja 10 saptamani aproape nu? Parca aveai cu 2 saptamani mai mult ca mine? Si eu am mereu griji si emotii, mai ales ca am avut intermitent si felurite mici scurgeri maronii si chiar roz intr-o zi; pana acum a fost ok bebe, dar, sa vedem ce-o mai fi. Doamne ajuta!
Bafta la toata lumea care e in focuri, sper sa va mutati toate la Odisee cat mai curand!!!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 7+
viss spune:
pisuc, bine te-am regasit. ce sa zic cu doctoritele? eu pe de o parte am avut o extrauterina acum 2-3 ani, dupa ce am ramas fara trompa si ovulatia era majoritar pe acea parte, mi s-a schimbat total traseul zen.pe de alta parte,am avut probleme cu garzile,de cate ori am ramas gravida, dupa 32 h cand ajungeam acasa,ba sangeram, ba aveam dureri. stresul psihic, dar mai ales fizic e prea mare cred..acum am reusit si mi s-au luat garzile pe august si sept.dupa ce am avut sangerare si dezlipire de placenta la eco- dupa o garda la inceputul lui august.drept urmare, refacand eco, tesutul aproape ca s-a refacut.
iar despre emotii,sa nu crezi ca nu le am.chiar dc sunt 2.mi-e teama mereu sa nu se opreasca in evolutie.ptr ca am patit-o in iarna,acum stau cu frica in san..ma gandesc ca d.p.d.v. medical, dc tesutul respectiv e afectat, placenta, ar putea afecta irigarea, hranirea, vascularizatia la amandoi , nu doar la unul.ar fi posibil, nu?dar poate ca e doar posibil, dar nu o sa mi se intample de data asta..om vedea,nimic nu e sigur pana atunci ce sa-ti zic, sa cresteti mari..fara probleme pana la 9 luni
brunadria spune:
dragaica minunata povestioara despre voinicei!
sa ti traiasca si sa va bucurati de ei !
cand ai timp te rog sa mi raspunzi si la celelalte intrebari, in legatura cu acupunctura
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."