FIV 278

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

fetlor capul sus si ganditi pozitiv..stiu ca e greu dar e mai bine ptr micuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Fetelor, nu am mai scris de ceva timp,am fost super ocupata la servici, iar acasa ajung franta, dar am stat tot timpul cu gandul la voi.
Am reusit sa citesc putin din urma dar nu tot, recunosc
Moniland ai niste fetite superbe, sa-ti traiasca si sa fie sanatoase.
Dragaica, ai o viata taaaaare frumoasa. Multa sanatate voua si copilasilor!
Angie, cred ca a fost minunat sa-i simti miscarile puiului tau. Fetita, hmmmm ce frumos!!Doamne ajuta sa fie bine pana la capat. Ai grija de voi.
Daniela, Bruni bafta multa de tot. Va astept cu vesti bune si va tin pumnii.
Viss, ai incredere ca o sa fie bine. Nu te mai gandi la ce-a fost.
Monaramona, lasa ca poate e mai bine asa. O sa-si revina si organismul iar bebelului/ilor o sa ii/le placa la mami in burtica,fara hiperstimulari si medicamente.

Indra, special. Multumesc ca te gandesti la mine.
Iertati-ma daca am uitat pe cineva.
Despre mine nu prea am noutati. Am fost luni, pe 23 aug la Fundeni si dr. Uscatescu mi-a scos aspenterul. Nu mai stiu daca v-am povestit(Indra stie si ii multumesc si pt informatii)dar am avut o sangerare serioasa din 15 august pana in 23, inceputa in ziua a 13 de cm. Asa ca acum sunt data peste cap, nu mai stiu cand o sa vina menstruatia.Pt ca tot am fost la Bucuresti, mi-am incercat norocul la Giuly, si, desi nu aveam programare, profu a fost dragut si m-a primit la Centrul de planificare si mi-a facut eco si consult. Imi era teama sa nu fie altceva cu sangerarea asta, dar este totul OK. In legatura cu ce o sa facem din sept, mi-a spus ca ne auzim la telefon dupa 6 sept. si ca el spera sa nu inchida si sectia de sterilitate si RUA, chiar daca o sa dureze mai mult cu maternitatea.
toate fetele si burticutele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

dragaica minunata povestioara despre voinicei!
sa ti traiasca si sa va bucurati de ei !

cand ai timp te rog sa mi raspunzi si la celelalte intrebari, in legatura cu acupunctura

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Si eu ca cioara....ma intrebi una si eu iti vorbesc de pui mei.

Am mers toata perioada tratamentului la 2 saptamani, in apropierea punctiei am fost de 2 ori pe saptamana iar in ziua transferului am fost de 2 ori in aceeasi zi, inainte si dupa transfer.

P.S. Ma scuzati imi merge foarte greu tasta "m".

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Fetele , ajutor ,am pete roz pal pe hartia igienica, est posibil sa vina CM la 25 de zile , cand sunt inca pe Duphaston si Progesteron ? am doar 5 zile de la ET

Camrynna ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui camrynna

Fetele , ajutor ,am pete roz pal pe hartia igienica, est posibil sa vina CM la 25 de zile , cand sunt inca pe Duphaston si Progesteron ? am doar 5 zile de la ET

Camrynna ,

sunt cu ochii pe tine ca pe butelie deci, e posibil sa-ti vina si sa fie sarcinaaa, asteapta bre testul beta, de ce nu ai rabdare? La mine pe hartia primita de la spital scria clar, nu intrerupeti tratamentul in caz de sangerare pana la testul beta. Cate fete n-au sangerat chiar nasol si la test erau OK. Mama ei de rabdareee nu ai o preocupare? filme, plimbari cu sotul, citit carti, ascultat muzica etc. tre sa-ti alungi cumva stresul. Hai te roog.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Imi aduc aminte de Dragaica hmmmmm cum avea ea parul pus pe moatze de emotie, ca ba o durea, ba n-o durea, ba de ce nush ce avea ... si uite ce mandrete de gemeni are ea acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Citat:
citat din mesajul lui amzulica

Citat:
citat din mesajul lui camrynna

Camrynna ,

sunt cu ochii pe tine ca pe butelie deci, e posibil sa-ti vina si sa fie sarcinaaa, asteapta bre testul beta, de ce nu ai rabdare? La mine pe hartia primita de la spital scria clar, nu intrerupeti tratamentul in caz de sangerare pana la testul beta. Cate fete n-au sangerat chiar nasol si la test erau OK. Mama ei de rabdareee nu ai o preocupare? filme, plimbari cu sotul, citit carti, ascultat muzica etc. tre sa-ti alungi cumva stresul. Hai te roog.

Hahaha , e Ramadhan si sotul are acelasi program zi de zi ,invariabil , vine de la serviciu , se culca , se trezeste , ia masa la ai lui , vine inapoi si sta la TV cu mine pana la 3 am...lui nu-i place deloc sa iasa , telecomanda si rontaitul ...
Nu am unde sa ma duc pana pe 1 cand incep munca , e totul inkis ziua ,sunt 40 si de grade si umiditate de nu poti respira, nu ma pot plimba pe malul marii

Filme ? Muzica ?? greeeeu sa ma pot concentra la ceva cu durerile astea , in fine ...mai ales ca sunt nervoasa rau de tot ..
Nu intrerup nici un tratament ...insa mai e mult pana la Beta , 7 septembrie ...

Camrynna ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Daniela, Bruni mult, mult noroc va doresc!!! Va trimit numai ganduri bune si Doamne ajuta sa va impliniti visul!!!!

Dragaica ce ma mai emotioneaza cele scrise de tine!!!Numai bine va doresc!!!

Eu sunt bine, am fost cam racita zilele astea si inca nu mai satur de odihna!!!Bebelina e bine, jucausa, iar asta imi face zilele fricite!!!Deja am inceput cu cumparaturile si e minunat...Cel putin la hainute, cand vad lucrusoare atat de gindase si dragalase, mi se umple sufletul de bucurie!!!

Va pup si numai bine tuturor!!!

------------------------------------
Cea mai fericita 23+

Doamne, numai TU poti face minuni!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amzulica

Imi aduc aminte de Dragaica hmmmmm cum avea ea parul pus pe moatze de emotie, ca ba o durea, ba n-o durea, ba de ce nush ce avea ... si uite ce mandrete de gemeni are ea acum.

Daaaaa....... eu eram aia....stresu-n persoana nu ca acum m-as fi calmat , ce boceala am tras cand mi-a regurgitat in jeturi prima data Felix

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

Daniela, Bruni mult, mult noroc va doresc!!! Va trimit numai ganduri bune si Doamne ajuta sa va impliniti visul!!!!

Dragaica ce ma mai emotioneaza cele scrise de tine!!!Numai bine va doresc!!!

Eu sunt bine, am fost cam racita zilele astea si inca nu mai satur de odihna!!!Bebelina e bine, jucausa, iar asta imi face zilele fricite!!!Deja am inceput cu cumparaturile si e minunat...Cel putin la hainute, cand vad lucrusoare atat de gindase si dragalase, mi se umple sufletul de bucurie!!!

Va pup si numai bine tuturor!!!

------------------------------------
Cea mai fericita 23+

Doamne, numai TU poti face minuni!!!

Noi la cuparaturi ne-am facut de cap, am luat de toate la dublu desi amicii ne-au zis sa o lasam mai usor.........cum sa ne abtinem cand asteptam de atata timp momentu asta.
Acum toti cand vin aduc cadouase, nu mai am unde sa le pun hainutele si jucariile asa ca nu fa ca noi, cumpara numai ce-ti trebuie in primele saptamani, noi am primit numai de la 3 luni in sus sunt asigurat pana la un an

Mergi la inceput