David-steluta mea de mare.(2)
Raspunsuri - Pagina 5
Leditia spune:
Buna tuturor.
David e binisor,e cam infundat,nu stiu daca sunt ramasite de la exacerbarile pe care le-a avut..sau o da in vreo raceala.Eu sper sa nu mai dea in nimic.
E o chestie care totusi ma ingrijoreaza si a inceput de ceva vreme,insa am avut altele pe cap cu care sa ma stresez si nu i-am dat atentie..ei bine,sforaie.Respira pe gurita si nu pe nas si sforaie.(vorbitul in somn nu ma ingrijoreaza,el mai rade,mai plange,mai zice una alta:)) )insa asta cu sforaitul la varsta asta nu-mi place.Mai are momente cand mai si scrasneste din dintisori,aia 6 ai lui si stiu ca bruxismul nu e e ok deloc,distrugand dantura.Asta iar ma innebuneste ca nu suport nici sunetul.Mai am unu'in familie care ma innebuneste cu asta,insa nu stiam ca si astea se pot mosteni.
Fiind sfarsit de luna,am facut un calcul,luna asta s-au strans 700ron.Azi am reusit sa platesc si lapticul,cele 2 cutii,dupa ce m-am chinuit o saptamana si am tot blocat contul...
In rest,se tot trezeste noaptea,azi noapte s-a trezit de n ori,ca am si uitat de cate ori s-a tot trezit,asa ca nu am dormit deloc si nu stiu din ce cauza se tot trezeste si plange..insa eu sunt rupta,ca n-am dormit de tare multa vreme,ba ca a fost el bolnav,ba ca m-a durut pe mine una,apoi alta..ba acum ca se tot trezeste in fiecare noapte si plange..Dinti pare sa nu-i iasa,ca nu vad nimic,tot cu cei 6 am ramas,insa trag sperante ca i-or iesi si lui la un moment dat.
La olita nu vrea sa faca,zici ca-l musca de fund,insa nici nu ma stresez cu asta..cand o vrea el,cand o fi pregatit atunci o sa faca si la olita,desi era o chestie sa scapam de pampersi.
Ah,vorbeste intr-una,pe limba lui sau jumatati de cuvinte..insa e o chestie pe care o zice si nu stiu ce inseamna si o zice in general la el in camera...si anume ''co''.Ei ,cand e la el in camera,se uita asa in sus si zice co co co..si habar nu am ce vrea sa insemne..l-am si intrebat,dar saracul nu stie sa-mi zica mie ce-i aia.In rest inteleg cam ce zice,chiar daca spune franturi din cuvinte,dar aia cu co,n-o pricep si pace.
Cam astea sunt vestile despre noi.
Numai bine tuturor si multa sanatate.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
MADYN spune:
Baietelul meu cel mare sforaia si respira pe gurita de la polipi. Cum i-am scos cum si-a revenit. Poate nu are asa ceva, eu doar ti-am dat o idee de vizita la ORL.
Sanatate multa si pup steluta!
Mady lui Mihai - (1-aug-2006) si a lui Costin (21-apr-2009)
Lili_g spune:
Scrisnitul din dinti o sa dispara. Si fetele mele au avut asta, unele mai mult, altele mai putin, in timp s-a mai atenuat.
Fetita mea mijlocie sforaie cand doarme intr-o anumita pozitie, in Rom. mi-a spus ca are polipi, aici am dus-o la dr si mi-a zis ca n-are nimic, ca are un inceput de polipi dar sa-i las in pace ca ea nu raceste des si n-o deranjaza cu nimic.
Ce-i drept ca atunci cand se schimba vremea se infunda la nas si e ca o "baba", se unge cu camfor, se "pufaie"...toata noaptea se foieste.
E foarte posibil ca David sa nu doarma bine din pricina nasucului infundat. Pune-i pernuta sub cap in caz ca nu are - asa stiu eu ca e bine sa doarma cu caputul mai sus. Ser fiziologic in nasuc in timpul zilei.
Cu mancarea e bine?
Leditia spune:
Mady,da,la polipi m-am gandit si eu,insa mi se pare cam mic pt polipi si pt operatie.Bine,nici nu vreau sa ma gandesc la operatie.
POZE CU NOI
de David Christian
Leditia spune:
Neatza..
S-a rezolvat si cu vaccinul,dar a fost nevoie de un drum pana acolo la cabinet,de aduceri aminte,etc etc,ca deh..in fine,nu mai conteaza..
Acum trebuie sa-i cumpar eu prevenarul ca au trecut 60 de zile si trebuie sa faca a doua doza..Trec azi pe la farmacie sa-i fac comanda,ca mi-e ca daca nu-l fac rapid iar imi pregateste David vreo nefacuta..
O zi frumoasa tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Selene_Bunny spune:
Ledi, si Daria sforaie, dar numai atunci cand i se strang in nasuc mucozitati de-alea uscate.
Eu, cand a fost infundata rau, i-am luat o crema mentolata speciala pentru copii, gen Wick Vaporub, si i-am masat pieptul si spatele cu ea. Nu multa, dar a ajutat-o.
Daca David zice "co", sa stii ca Daria zice frecvent "coile, coile", si nu ne-am prins ce e "coile" asta...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Leditia spune:
Neatza.
I-am luat vineri prevenarul si sper sa vina sa i-l faca zilele astea.
Imi pare infundat,dar sa vedem ce zice si drita,daca e de facut vaccin sau nu.Oricum eu il tin in frigider.:)vaccinul,nu copilul
Anuc,co placut,ca stiu ca pleci.
Selene,nu are mucozitati,nu stiu ce sa zic.Oricum eu nu ma arunc la o operatie acum si momentan doar ma stresez cu chestia asta,insa atat am tras vara asta,ca vreau efectiv o pauza de la chestiile astea,sa-mi mai revin si eu,ca nu mai pot.Pupam fetele scumpe.
POZE CU NOI
de David Christian
vias spune:
am primit pachetelul, multumesc mult, lucrusoarele sunt foarte frumoase!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE